Česko – Švýcarsko 5:2 (kon.)
konec
Česko
5:2 (2:1, 2:1, 1:0)
Švýcarsko
Sobota 11.11.2023, 14:00 • Kravaře, Buly Aréna • Reprezentace do 16 let
Partner:
    59:31 KŮRKA - 5:2
     
    59:31
    Česko právě vstřelilo branku! Tak přece jen, je rozhodnuto. PAVEL KŮRKA trefuje prázdnou švýcarskou klec přes celé hřiště a národní tým míří za vítězstvím. Asistence: Ondřej Ruml.
    37:14 KRIESI - 4:2
     
    37:14
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! A je sníženo. Hokejisté ze země helvétského kříže okamžitě využívají přesilovku. Sérii dorážek za českého gólmana zakončil SVEN KRIESI a snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Niccoló Castiglioni.
    31:22 TOMEK - 4:1
     
    31:22
    Česko právě vstřelilo branku! Logické vyústění posledních minut, hra národního týmu nabírala na obrátkách a končí čtvrtou brankou. Kachlířova rána z pravého kruhu gólmanovi Kunzovi pouze propadla skrze výstroj k úplně volnému PETRU TOMKOVI a ten se nemýlil. Asistence: Lukáš Kachlíř.
    24:06 HEČKO - 3:1
     
    24:06
    Česko právě vstřelilo branku! Jak skončilo první dějství, začíná také to druhé. Aktivní dvojice MARTIN HEČKO – Šimon Katolický vydolovala třetí branku národního týmu a a skóre je už o dvě branky. Asistence: Šimon Katolický.
    19:53 KERBLER - 2:1
     
    19:53
    Česko právě vstřelilo branku! Tak přece jen Kunz vyrovnané skóre do přestávky neudrží. Za jeho zády končí tečovaná rána Tobiáše Sekaniny, do které se vložil JAN KERBLER. Asistence: Tobiáš Sekanina, Pavel Kůrka.
    1:58 HEČKO - 1:1
     
    1:58
    Česko právě vstřelilo branku! A je vyrovnáno. MARTIN HEČKO dokázal propasírovat puk z mezikruží za záda Kunze a národní tým rychle srovnává skóre. Asistence: Šimon Katolický.
    0:27 ACHERMANN - 0:1
     
    0:27
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! To byla rychlost, hned první situace na ledě končí brankou. Favre nahodil kotouč na Javorka, který ho betony nedokázal zkrotit a poslal ho pouze na hokejku dorážejícího a úplně volného RAPHAËLA ACHERMANNA. Hosté vedou 1:0. Asistence: Colin Favre.

    RR

    Branky a nahrávky: 2. Hečko (Katolický), 20. Kerbler (Sekanina, Kůrka), 25. Hečko (Katolický), 32. Tomek (Kachlíř), 60. Kůrka (Ruml) – 1. Achermann (Favre), 38. Kriesi (Castiglioni)


    Česko: Javorek (Veřmiřovský) – Vaněček, Kachlíř, Studnický, Ruml, Skyba, Reisnecker, Cífka, Kůrka – Katolický, Tomek, Hečko – Hrček (C), Huk, Vlk – Slavík, Mařík, Hanyš – Kerbler, Sekanina, Weiss
    Trenér: Milan Razým

    Švýcarsko: Kunz (Haas) – Frolik (C), Thoma, Mukuna, Favre, Hert, Castiglioni – Troxler, Sauthier, Sutter – Achermann, Dubé, Schoch, Kriesi, Grossniklaus, Berger, Schürmann, Bouvard, Daron
    Trenér: Francois Bernheim

    Rozhodčí: Šico – Lederer, Hájková
    bahis siteleri