Jihlava – Litoměřice 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:4 (2:0, 1:3, 0:0 - 0:1)
HC Stadion Litoměřice
Neděle 12.11.2023, 16:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to odsud z Pelhřimova pro dnešek vše, přeji Vám hezký zbytek večera. (18:59:35)
     
    Army Game je u konce! Radovat se může litoměřický Stadion, který po povedené souhře v prodloužení odjíždí na sever Čech se dvěma body. I v nadstavbové pětiminutovce se ale zpočátku více dařilo Dukle, byť ta na svého soupeře nevyzrát nedokázala.
     
    Konec zápasu.
    62:13 Pavel KORDULE - 3:4
     
    62:13
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Souhra dvou proti jedinému obránci jihlavského týmu a je dobojováno. Z pravé strany vystřelil do poměrně velkého volného prostoru u bližší tyče PAVEL KORDULE a svou ranou získává druhý bonusový bod pro hosty. Asistence: Přemysl Svoboda.
     
    61:09
    Otevřel tak šanci na skórování pro Richarda Cachnína, který ovšem z mezikruží neumístil kotouč do odkryté branky hostí.
     
    60:35
    Michael Krutil podklouzl v souboji o kotouč s Janem Strejčkem.
     
    60:03
    Úvodní buly prodloužení vyhrál litoměřický tým, který se vrátil pro zformování hry za vlastní branku.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina přinesla nejdříve vyšší aktivitu ze strany domácího týmu, vzápětí se herní režie chopily Litoměřice. Ani na jedné straně ovšem nedošlo ke vstřelení branky a na řadu tak přijde pětiminutové prodloužení, případně samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:49
    Jihlavské nahození do volného prostoru nenašlo vhodného příjemce, spíše tedy nenašlo žádného příjemce. Hra se na posledních pár vteřin vrací ke Gábovi.
     
    59:45
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Tomáš Havránek – 2 min., nedovolené bránění.

    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Josef Jícha – 2 min., nesportovní chování.
     
    59:05
    Otakar Šik to tentokrát zkusil od modré. Hned vzápětí mu ale ránu zablokoval Michael Krutil a litoměřický tým se vrátil zpět do útočné třetiny.
     
    58:26
    Domácí v plném počtu.
     
    58:24
    Vlastimil Bilčík odclonil Tomana do prostoru daleko od jihlavské branky.
     
    57:50
    Chlubnově střele absolutně chyběl důraz, čímž kotouč ani nedolétl ke Gábovi. Tlak ze strany Litoměřic však neustává.
     
    57:04
    Litoměřice se ale záhy usadily v útočné třetině a David Gába se musel bleskově přesunout, aby pokryl střelu i následnou dorážku. To se mu ovšem podařilo.
     
    56:29
    Rychlý úvodní nápor Jihlavští rychle uklidnili vyhozením kotouče v podání Jana Bergera.
     
    56:26
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Tomáš Havránek – 2 min., hákování.
     
    55:37
    Chvátal zrovna nechvátá s rozehrávkou zpoza vlastní branky. Nakonec nasměroval do střely Adama Dvořáka, jenž nastřelil betony litoměřického gólmana.
     
    55:05
    Na druhé straně to vzápětí zkusil od pravého mantinelu Richard Cachnín. I v tomto případě ovšem Pařík dokázal udržet puk u svého těla.
     
    54:56
    Otočka kolem branky do mezikruží a následná vyšší střela v podání Petra Tona! David Gába ale měl celou situaci na očích a vykryl kotouč svou lapačkou.
     
    53:50
    Další dělovka v podání Vlastimila Bilčíka se tentokrát odrazila o prvního hráče Litoměřic. Domácí se tak museli vrátit zpět ke Gábovi, avšak dopředu se zvládl rozjet Štefančík, který poslal kotouč po ledě mezi nohama obránce Litoměřic až na branku. Pařík ale i tuto ránu vyrazil.
     
    52:57
    Filip Dundáček se držel v souboji s Přemyslem Svobodou za jihlavskou brankou. Domácí z nej vyjeli vítězně, avšak kvůli podklouznutí Šika na ledě se otevřela šance pro Tomáše Chlubnu. Ten ovšem střelou od pravého mantinelu nastřelil pouze betony Davida Gáby.
     
    52:25
    Dlouhé Aubrechtovo nahození zpoza modré čáry znamená zakázané uvolnění Litoměřic. Dukla se tímto přiblížila k Paříkovi.
     
    51:36
    Od modré vypálil směrem po ledě Michael Krutil. Jeho ránu ale dokázal zblokovat Matouš Menšík, avšak zachycení kotouče ho muselo pořádně zabolet.
     
    51:04
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Šimon Jelínek – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Petr Hauser – 2 min., hrubost.
     
    50:37
    Tlak Jihlavy nadále pokračuje. Z otočky od modré pálil Marek Chvátal, leč těsně vedle k bližší tyči Paříkovy klece.
     
    50:26
    Hosté v plném počtu.
     
    49:33
    Harkabus příliš dlouho vyčkával s možností vystřelit, až se před něj sjeli dva hráči v litoměřickém dresu, kteří mu ránu zblokovali.
     
    49:15
    Už třetí slibná střela domácího týmu během přesilovky. Zatím ale zvládá Pařík držet situaci pod kontrolou.
     
    48:38
    Jihlavští postupně svírají soupeře blíže k jeho brance.
     
    48:26
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Josef Jícha – 2 min., napadení.
     
    47:52
    Dlouhou ránu od modré poslal Otakar Šik, který se snažil využít zakrytého výhledu litoměřického gólmana. Pařík ale zůstal ve střehu a ránu vyrazil.
     
    47:42
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Tomáš Chlubna – 2 min., podrážení.
     
    46:53
    Domácí v plném počtu.
     
    46:34
    Hosté se dostali do souhry v útočné třetině. Z ní vytěžili jednu střelu na branku, vzápětí se o příležitost připravili v podobě nepřesné nahrávky na Patrika Husáka.
     
    45:49
    Litoměřičtí nemohou přejít přes modrou čáru. Nadvakrát jim v tom zamezila obrana Dukly, při třetím pokusu se dostali do ofsajdu.
     
    44:59
    Stadion se přiblížil nebezpečně blízko k Davidu Gábovi. Nakonec zaúřadoval Bilčík, který pro uklidnění situace vyhodil kotouč na opačnou stranu kluziště.
     
    44:53
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Marcel Štefančík – 2 min., vysoká hůl.
     
    44:18
    Richard Cachnín byl blízko dalšímu gólu! Jeho zakončení z těsné blízkosti brankoviště vyrazil Pařík nad sebe. Chvilku nato se znovu dostal Cachnín do akce, avšak napodruhé netrefil poměrně velký odkrytý kus litoměřické branky.
     
    43:11
    Ránu Jana Strejčka od modré srazil Krutil do rohu kluziště. Tam se jej zmocnil Radek Pořízek, který ještě nějakou chvíli držel hru poblíž Paříkovy svatyně. Do střely se ale nedostal.
     
    42:20
    Matouš Menšík se sám probil po levé straně až do útočného pásma. Litoměřickým se jej povedlo zpacifikovat až těsně před střeleckým zakončením, i tak se ale domácí tým drží v útočné třetině.
     
    41:00
    Daniel Kolář se zatáhl s kotoučem až za vlastní branku. Záhy nato ale rozjel jihlavskou akci směrem k Paříkovi, kterou střelecky zakončoval Marcel Štefančík.
     
    40:04
    Z úvodního souboje o kotouč ve středovém kruhu puk vyjel směrem k litoměřické brance. Tam se pro něj vracel Michael Krutil, avšak na záda mu dýchal rozjetý Richard Cachnín.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina poměrně zdramatizovala vývoj utkání. Nejdříve se prosadila Jihlava, která odstoupila už na rozdíl třech branek, pak se ale probudil litoměřický tým, který se třemi přesnými zásahy vrátil zpět do hry a poslední část utkání začne za vyrovnaného stavu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:25
    Jan Strejček znovu prověřil Paříkovu pozornost ránou od modré. Litoměřický gólman, ani před ním stojící Jakub Černohorský ovšem neměl situaci pod kontrolou, puk Pařík přivinul na ledě až o malou chvíli později.
    38:57 Kale COSTA - 3:3
     
    38:57
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! KALE COSTA si při samostatném úniku obkroužil jihlavskou branku a z pravé strany pod velkým úhlem rychle poslal kotouč za Gábova záda. Asistence: Dominik Pavlák a Jan Cikhart.
     
    37:40
    Litoměřičtí se za vlastní brankou osvobodili a Přemysl Svoboda se mohl vydat dopředu. V útočném pásmu se pokusil kličkou přelstít Jana Strejčka, což se mu nevydařilo a o puk přišel.
     
    36:51
    Petr Hauser si sjel s pukem z pravé strany na střed ledové plochy a od modré vypálil. Jeho ránu ovšem takřka ihned odrazil Tomáš Harkabus nahoru až skoro ke střešní konstrukci.
     
    35:26
    Richard Cachnín se chopil špatné rozehrávky Litoměřic a řítil se proti Paříkově brance. Z pravé strany ho ovšem překonat nedokázal, načež se o to ve spolupráci s Tomášem Čachotským pokusil ještě dvakrát. V obou případech ale zůstal gólman hostů úspěšnější.
     
    34:40
    Adamu Dvořákovi poodskočil kotouč od hokejky při jeho příjmu na modré. Musel se tak vrátit dozadu, přesto ho dokázal pokrýt před dorážejícím Markusem Korkiakoskim.
     
    33:54
    Jihlavský tým se ovšem znovu vrátil do útočné oblasti. Ke střele se odhodlal Šimon Jelínek, který vypálil od levého mantinelu. Pařík měl ale celou situaci na očích a kotouč pokryl lapačkou.
    33:34 Petr TON - 3:2
     
    33:34
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion se přibližuje na rozdíl jediného gólu! Odražený kotouč po Hauserově střele z pravé strany převzal těsně před brankovištěm PETR TON a prakticky ihned jej poslal za záda gólmana Gáby. Asistence: Petr Hauser a Josef Jícha.
     
    33:16
    Dlouhý tlak Jihlavy v útočné třetině nakonec zakončil vyšší střelou z pravého kruhu Otakar Šik. I v tomto případě ale zvládl Pařík po kotouči vytáhnout svou lapačku.
     
    31:39
    Kale Costa se pokusil vymanit kotouč z jihlavského sevření v prostoru před brankou Lukáše Paříka. Na modré ovšem narazil na Fabiena Kočího, který mu puk ukořistil. Přesto australský nájezdník v litoměřických službách víceméně svůj úkol splnil, protože Kočí kotouč vyhodil na zakázané uvolnění a tedy přiblížil hru ke Gábovi.
     
    31:09
    Po buly se puk dostal na modrou k Janu Strejčkovi, který prověřil Paříkovu pozornost důraznou ranou. Gólman Litoměřic znovu reagoval svými betony.
     
    31:05
    Poměrně vysoký obloukovitý nához pokryl Lukáš Pařík svou lapačkou.
     
    30:13
    Jihlavští se ale záhy snažili o znovuuzmutí tříbrankového náskoku. Z hranice brankoviště znovu střílel David Bartoš, avšak Pařík ránu z těsné blízkosti vyrazil, navíc byl střílející hráč Dukly sražen k zemi.
    29:08 Michal VITOUCH - 3:1
     
    29:08
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A vytěžily také první gól utkání! V mezikruží z otočky poslal kotouč směrem na branku Pavel Kordule, jehož zakončení z těsné blízkost tečoval k bližší tyči MICHAL VITOUCH. Asistence: Pavel Kordule a Přemysl Svoboda.
     
    28:39
    Už ve středním pásmu přišel Markus Korkiakoski o kotouč v souboji s Otakarem Šikem. Litoměřičtí se vrátili směrem k Paříkovi, záhy se ale probili zpět.
     
    27:32
    Petr Hauser kroužil s pukem na holi za Gábovou brankou. Zmohl se ovšem jen na zadovku směrem k bližší tyči jihlavské svatyně. Hosté ale nadále zůstávají v útočném prostoru.
     
    26:35
    Litoměřičtí se po delší době osvobodili a vydali se sami na útočný výlet. V pásmu si obratně počíná Matěj Toman, možnost vystřelit mu je ale prozatím upřena.
     
    26:05
    Hosté v plném počtu.
    26:05 David BARTOŠ - 3:0
     
    26:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští využívají přesilovku a navyšují své vedení! Od modré napasoval kotouč přesně na branku Jan Strejček, přičemž na vrcholu brankoviště stál připravený DAVID BARTOŠ, který neomylně puk tečoval za záda litoměřického gólmana. Asistence: Jan Strejček.
     
    25:27
    Harkabusovo zakončení po sérii přihrávek mezi ním, Strejčkem a Čachotským, našlo jen nohy prvního stojícího hráče Stadionu.
     
    25:16
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Josef Jícha – 2 min., sekání.
     
    25:01
    Tomáš Havránek zpětnou přihrávkou na modrou našel Adama Dvořáka, který odsud prudce vypálil. Pařík znovu vyrážel.
     
    24:35
    Pro uklidnění situace před vlastní brankou nakonec Lukáš Pařík lapačkou přidržel na ledě kotouč, který se k němu vracel odražením od mantinelu.
     
    23:45
    Po vhazování to z těsné blízkosti zkusil Richard Cachnín. Pařík znovu vyrazil, avšak Cachnínovi zpět na hůl. Proto ten obkroužil litoměřickou branku.
     
    23:00
    Tohle musí Šimona Jelínka hodně mrzet! V mezikruží převzal nepřesný pas Litoměřic, poslal jej směrem na Paříka, následně se zleva pokusil zavěsit i odražený kotouč. K jeho smůle ovšem pouze orazítkoval vzdálenější tyč úplně odkryté branky Stadionu.
     
    22:36
    Matouš Menšík nepřihrál kotouč doleva přes clonícího Pavláka. Hosté z Litoměřic se rychle dostali do brejku, avšak stejně tak bleskově se museli vracet zpět bránit prostor před Paříkem.
     
    22:00
    Jihlavskou rozehrávku na modré zastavil Jiří Jebavý. Puk posunul k opačnému mantinelu na Costu, který ale o něj proti dvojnásobné jihlavské přesile přišel.
     
    21:19
    Na několik pokusů se snažil Otakar Šik zastrčit kotouč z hranice brankoviště k pravé tyči Paříkovy klece. Gólman Litoměřic si ale nakonec zvládl prostor udržet, i za cenu posunutí brankové konstrukce.
     
    20:56
    I po vyrovnání početních sil si aktivněji v útočné třetině počínají hosté, kteří se ale nemohou dostat ke střele.
     
    20:44
    Domácí v plném počtu.
     
    20:31
    Hosté v plném počtu.
     
    20:03
    Filip Kuťák ve snaze odrazit napadající hráče Dukly nahodil kotouč dopředu směrem k Davidu Gábovi. Puk ale poslal příliš rychle, čímž se dostal na zakázané uvolnění a těžiště hry se ještě více přiblížilo k Paříkovi.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce a domácí tým po ní zaslouženě vede o dva góly. Jihlava byla v útočném pásmu aktivnější a dostávala se do řady střeleckých příležitostí. V nich ale hostující Litoměřice držel gólman Pařík. I díky němu se Stadion též dostal k několika šancím. Avšak v druhé periodě musí odrážet ztrátu dvou branek.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:37
    Otakar Šik si povedeně obkroužil litoměřickou branku, načež posunul puk na střed na Marcela Štefančíka. Ten si ale nedokázal kotouč přesně zpracovat.
     
    18:46
    Tomáš Tomek se musel vrátit pro odražený kotouč. S ním si najel ještě blíže k litoměřické brance. Tam si ale také vyjeli napadající hráči Dukly, kteří o puk zabojovali.
     
    18:44
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Vítězslav Brož – 2 min., nedovolené bránění.
     
    18:31
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Jiří Jebavý – 2 min., nedovolené bránění.
     
    18:17
    David Gába měl na mále! Nejprve z těsné blízkosti rychle zakončoval Jan Cikhart, následně se o dorážku nadvakrát pokusil zprava Petr Ton. Gólmanovi Dukly se ale podařilo uzavřít prostor u bližší tyče.
     
    18:07
    Domácí v plném počtu.
     
    17:17
    Přesto se nakonec Stadion do útočného pásma dostal. Po rychlé kombinaci napasoval puk z pravého kruhu na Gábu Filip Kuťák. Gólman Dukly ovšem briskně vyrazil.
     
    16:45
    Litoměřičtí se nemohli dostat ven z vlastní třetiny, proto od nich kotouč pouze zamířil na zakázané uvolnění.
     
    16:15
    Domácí tým vyhrál úvodní buly oslabení a Jan Strejček si s pukem vyjel k modré čáře, odkud jej tvrdě napasoval do prázdného prostoru poblíž branky Lukáše Paříka.
     
    16:07
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Marek Chvátal – 2 min., hákování.
     
    15:27
    Hosté se vrátili s kotoučem za vlastní branku a v klidu rozehráli. Tuto situaci zakončoval Filip Kuťák z prostoru mezi kruhy, avšak hned na počátku ho zbrzdil Daniel Kolář.
     
    14:41
    Přemysl Svoboda se obětavě vložil do rány Vlastimila Bilčíka od modré. Díky tomu se velmi rychle otočila hra a právě Svoboda pelášil za letícím kotoučem. Černý předmět byl ale ještě o něco rychlejší, a tak jej pro jistotu Gába přidržel na ledě.
     
    14:06
    Markus Korkiakoski nahodil kotouč do útočného pásma. Po chvilkovém boji za Gábovou brankou se jej zmocnil Kale Costa, který se ovšem ke střeleckému zakončení neodhodlal. Naopak domácí Dukla se záhy dostala k rychlému protiútoku.
     
    13:29
    Jebavého rozehrávku zastavil u mantinelu Jan Strejček, který si také s pukem najel na hranici brankoviště a odsud se pokusil procedit kotouč po zemi skulinou u bližší tyče. Litoměřický gólman ale tentokrát zalehl puk na ledové ploše.
     
    13:04
    I přes zakrytý výhled Jiřím Jebavým se Otakar Šik odhodlal ke střele z vnitřní hranice levého kruhu. Ránu ale zvedl příliš vysoko, a to až do ochranné sítě nad hlavou Paříka.
     
    11:48
    Další slibná akce Dukly! Zpoza branky poslal Radek Pořízek přesný pas na Šimona Jelínka, stojícího přesně mezi kruhy. Druhý zmíněný okamžitě nasměroval puk směrem na Paříka, kterému se ale nyní povedlo rychle kotouč vyrazit.
     
    11:36
    Michael Krutil hokejkou srazil střelu Daniela Koláře od modré čáry. Lukáš Pařík ale musel i tak zasahovat. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    11:06
    Další Kočího ránu trochu nešťastně srazil před brankovištěm David Bartoš. Tlak ze strany domácího týmu ovšem neustává.
     
    10:10
    Otakar Šik kličkou vymíchl bránícího hráče Litoměřic, přesto se sám ke střele nedostal. Důrazně tak poté od modré zakončoval Fabien Kočí, který následně napasoval na Paříka i odražený puk. Gólman Stadionu ovšem v obou případech zareagoval svými betony.
     
    09:08
    Dukla zvládla souboj o kotouč za vlastní brankou. Pak jej ovšem pouze nahodila dopředu, kde si ho přivlastnil Patrik Husák a rozjel protiakci Severočechů.
     
    08:22
    Šimonu Jelínkovi sjel kotouč dopředu od hokejky při jeho průniku po pravém křídle. Přesto se nakonec k němu dostal a z kruhu zakončil. Lukáš Pařík ale nyní zůstal ve střehu a ránu bez obtíží pokryl.
     
    07:17
    Důležitý zákrok Davida Gáby! Litoměřičtí se vydali do přečíslení dvou proti jednomu. Těsně před brankovištěm obdržel kotouč zleva Michal Vitouch. Gólman Jihlavy si ale také vyjel na vrchol své vymezené oblasti a hokejkou poslal puk do bezpečí.
     
    06:34
    Tomáš Harkabus statečně drží kotouč v útočné třetině a i přes litoměřickou přesilu se stále snaží najít ideální palebnou pozici. Nakonec ale došlo k přerušení hry, neboť Lukáši Paříkovi vypadla branková konstrukce z vyvrtaného otvoru.
    05:42 Vlastimil BILČÍK - 2:0
     
    05:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští navyšují své vedení už na rozdíl dvou branek! Po úspěšném vhazování poslal Havránek kotouč za sebe na připraveného VLASTIMILA BILČÍKA, který naprosto nekompromisně rozvlnil síť Paříkovy klece. Asistence: Tomáš Havránek.
     
    05:15
    Zprvu velmi slibná souhra Jihlavských směrem do útočného pásma. V pravém kruhu se už napřahoval ke střele Tomáš Čachotský, nicméně puk nedokázal přesně trefit. Nabídnuté příležitosti využil Michal Vitouch, který se rozjel do protipohybu, avšak nyní se Litoměřice daleko nedostaly.
     
    04:41
    Od modré vyzkoušel své střelecké štěstí Tomáš Tomek, který pálil na vzdálenější tyč. Branku Jihlavy ovšem o malý kousek minul, domácí posléze znovu vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    03:48
    Janu Strejčkovi se nepodařilo přesně přihrát o mantinel na Jana Bergera. Puk tak připadl na hokejku Josefu Jíchovi, který se středem hřiště prosmýkl až ke Gábovi. Přesně ovšem nezacílil.
     
    03:01
    Pro volný kotouč si k vlastní brance sjel Jakub Černohorský. Litoměřický tým se posléze mohl dostat k dalšímu zakončení, avšak tentokrát si obrana Dukly osamoceného Tomana ohlídala, načež vyhodila puk na icing.
     
    01:59
    K výpadu dopředu se odhodlal Přemysl Svoboda, jemuž se zadařilo z pravé hranice kruhu umístit kotouč směrem na branku. Střelu ovšem zvedl příliš vysoko, čímž se puk pouze proletěl nad hlavou Davida Gáby.
     
    01:43
    Nepřesná Gábova rozehrávka, po níž se kotouče zmocnil Kale Costa, který vytáhl kotouč nahoru na Krutila.
     
    01:11
    O rozjezd od vlastní branky se tentokrát pokusil Matouš Menšík, který postupně stáčel hru k pravému mantinelu. Na modré čáře byl ale zachycen v ofsajdu.
    00:21 Richard CACHNÍN - 1:0
     
    00:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to byl rychlý nástup ze strany jihlavského týmu! RICHARD CACHNÍN využil chyby v rozehrávce Litoměřic a středem se sám řítil proti brankáři Paříkovi, k jehož levé tyči přesně zamířil kotouč. Bez asistence.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Na počest obou hostů a na počest všech veteránů ještě zní česká státní hymna.
     
    Za jihlavský klub se předání budou účastnit jednatel klubu Bedřich Ščerban a výkonná ředitelka Dukly Tereza Ščerbanová.
     
    Dnešní zápas se ponese v duchu Army Game. Jihlavští hokejisté nastoupí ve speciálních dresech, odkazujících na uniformy českých letců RAF a proběhne i slavnostní ceremoniál před samotným začátkem utkání. Při něm dojde k předání speciálního dresu pplk. Ing. Ladislavu Sornasovi a rtm. Miroslavu Hvězdovi, kteří byli poměrně dlouhou dobu součástí Armády České republiky a sloužili i na zahraničních misích.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Gába (Chaloupek) – Kočí, Strejček, D. Kolář (A), Dundáček, Chvátal, Bilčík, Dvořák – Cachnín, D. Bartoš, Čachotský (C) – Šik, T. Havránek, Štefančík – V. Brož, Menšík, Harkabus – Jelínek, Pořízek, Berger.

    HC Stadion Litoměřice: Pařík (Cichoň) – Husák (A), Krutil, Jebavý (C), Černohorský, Tomek, Aubrecht, Pavlák – Chlubna, M. Toman, Kuťák – Hauser, Jícha (A), Ton – Cikhart, Costa, Korkiakoski – P. Svoboda, Vitouch, Kordule.

    Rozhodčí: Svoboda, Zídek – Grygera, Peluha.
     
    Předchozí vzájemný střet této sezony:

    HC Stadion Litoměřice – HC Dukla Jihlava 7:2
    Branky a nahrávky:
    4. Jícha (Sihvonen, Husák), 19. Ton (Sihvonen, Husák), 23. Cikhart (Hrabík, Vitouch), 26. Tomek (Jícha, Hrabík), 46. Svoboda (Kordule, Costa), 49. Kroupa (Kuťák), 51. Kuťák (Sihvonen, Strejček) – 25. Havránek (Cachnín), 59. Štefančík (Cachnín).

    Sestava Litoměřic: Cichoň – Pavlák, Kroupa, Strejček, Husák (C), Tomek, Aubrecht – Korkiakoski, Jícha (A), Guman – Ton, Kuťák (A), Sihvonen – Kordule, Costa, P. Svoboda – Cikhart, Vitouch, Hrabík.

    Sestava Jihlavy: Beran (23. Maláč) – Bilčík, Kolář (A), Ozols, Kočí, Mareš, Vala, Dundáček – Čachotský (C), Anděl, Šik – Havránek, Štefančík, Cachnín – Meluzin, Handl, Berger – Jelínek, Pořízek, Brož
     
    Nejproduktivnější hráči Litoměřic:
    Riku Sihvonen – 17 b. (5 gólů + 12 asistencí)
    Přemysl Svoboda – 15 b. (6 gólů + 9 asistencí)
    Filip Kuťák – 12 b. (7 gólů + 5 asistencí)

    Nejlepší střelci:
    Filip Kuťák a Petr Ton – oba 7 gólů
    Přemysl Svoboda – 6 gólů

    Nejlepší nahrávači:
    Riku Sihvonen – 12 asistencí
    Přemysl Svoboda a Patrik Husák – oba 9 asistencí

    Nejtrestanější hráči:
    Riku Sihvonen – 33 TM
    Tomáš Chlubna – 29 TM
    Kale Costa – 28 TM

    Brankářské statistiky:
    Oldřich Cichoň – 9 záp., prům. 3,07, úsp. 91,30 %
    Lukáš Pařík – 11 záp., prům. 3,00, úsp. 90,58 %
     
    Litoměřický tým je v tabulce o něco výše. Nachází se nyní na čtvrtém místě a na kontě má 33 bodů. I to ukazuje ještě více vyrovnanost týmů v letošní sezoně. Na svého jihlavského soupeře má náskok pouhých čtyř bodů. Severočeši ovšem v posledních třech zápasech prohráli, nejprve těsně podlehli venku Třebíči 2:3, v dalším venkovním duelu na ledě Pardubic B a doma proti Porubě navíc nedali ani gól.
     
    Nejproduktivnější hráči Dukly:
    Tomáš Čachotský – 14 b. (6 gólů + 8 asistencí)
    Otakar Šik – 12 b. (4 góly + 8 asistencí)
    Tomáš Havránek – 11 b. (4 góly + 7 asistencí)

    Nejlepší střelci:
    Tomáš Čachotský – 6 gólů
    Otakar Šik, Tomáš Havránek, Richard Cachnín, Šimon Jelínek – všichni 4 góly

    Nejlepší nahrávači:
    Tomáš Čachotský a Otakar Šik – oba 8 asistencí
    Tomáš Havránek – 7 asistencí

    Nejtrestanější hráči:
    Filip Dundáček – 35 TM
    Daniel Kolář – 33 TM
    Otakar Šik a Jan Berger – oba 14 TM

    Brankářské statistiky:
    Adam Beran – 18 záp., prům. 2,10, úsp. 91,88 %
    Filip Maláč – 3 záp., prům. 4,71, úsp. 83,82 %
     
    Jihlavská Dukla se momentálně nachází na středních tabulkových pozicí. Patří mu nyní devátá příčka s 29 body na kontě. Samotný střed tabulky je ale poměrně vyrovnaný, neboť mezi devátou Jihlavou a šestým Prostějovem je rozdíl pouhého jednoho bodu. Mezi ně se ještě vklínily týmy z Třebíče a ze Zlína.
     
    Zdravím Vás ze zimního stadionu v Pelhřimově u 20. kola hokejové Chance ligy. Domácí HC Dukla Jihlava tentokrát v rámci Army Game vyzve HC Stadion Litoměřice. Přeji Vám příjemné počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 1. Cachnín, 6. Bilčík (T. Havránek), 27. D. Bartoš (Strejček) – 30. Vitouch (Kordule, P. Svoboda), 34. Ton (Hauser, Jícha), 39. Costa (Pavlák, Cikhart), 63. Kordule (P. Svoboda)


    HC Dukla Jihlava: Gába (Chaloupek) – Kočí, Strejček, D. Kolář (A), Dundáček, Chvátal, Bilčík, Dvořák – Cachnín, D. Bartoš, Čachotský (C) – Šik, T. Havránek, Štefančík – V. Brož, Menšík, Harkabus – Jelínek, Pořízek, Berger.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC Stadion Litoměřice: Pařík (Cichoň) – Husák (A), Krutil, Jebavý (C), Černohorský, Tomek, Aubrecht, Pavlák – Chlubna, M. Toman, Kuťák – Hauser, Jícha (A), Ton – Cikhart, Costa, Korkiakoski – P. Svoboda, Vitouch, Kordule.
    Trenér: Miroslav Přerost

    Rozhodčí: Svoboda, Grygera – Zídek, Peluha

    Diváci: 653
    bahis siteleri