Montreal – Boston 3:2 (po pr.) | Ottawa – Calgary 4:1 (kon.) | Tampa – Carolina 0:4 (kon.)
Toronto – Vancouver 5:2 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:0 (kon.)
Nashville – Arizona 5:7 (kon.) | Colorado – St. Louis 2:8 (kon.) | Seattle – Edmonton 1:4 (kon.)
Los Angeles – Philadelphia 2:4 (kon.) | Florida – Chicago 4:3 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
5:2 (1:2, 2:0, 2:0)
Vancouver Canucks
Neděle 12.11.2023, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:13 David KÄMPF - 5:2
     
    49:13
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš. Otřepané pravidlo se opět dostalo ke slovu, když se domácí usadil v pásmu, od modré čáry nahodil z otočky Gregor a u brankoviště číhající DAVID KÄMPF procedil svou teč mezi Demka a tyčku – 5:2. Asistence: Noah Gregor, Bobby McMann.
    44:56 Nicholas ROBERTSON - 4:2
     
    44:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí navíc unikají do dvoubrankového náskoku! Toronto předvedlo tlak v útočném pásmu, hosté nebyli schopni vyhodit a tak přišla zpoza branky příhra na najíždějícího NICHOLASE ROBERTSONA a ten bekhendem překonal Demka – 4:2. Asistence: Max Domi.
    34:22 Noah GREGOR - 3:2
     
    34:22
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tlak přinesl své ovoce a domácí již vedou. Po rychlém přechodu do útočného pásma vyslal Rielly křížnou přihrávku na levou stranu, kde zápěstím vystřelil NOAH GREGOR a překonal Demka ranou na vzdálenější tyčku – 3:2. Asistence: Morgan Rielly, Bobby McMann.
     
    31:04
    Přesilovka tentokrát pro Toronto, dvě minuty za sekání si vysloužil Ilja Michejev.
     
    27:20
    Problém pro Toronto. po špatném střídání tu je dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě a domácí jdou do tří. Trest odsedí Matthew Knies
     
    25:43
    Další vyloučení na straně Toronta, tentokrát si dvě minuty za držení odsedí Mark Giordano.
    24:53 William NYLANDER - 2:2
     
    24:53
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Zase máme srovnáno. Domácí pokračovali v tlaku v útočném pásmu, k puku se dostal WILLIAM NYLANDER a i když byl skoro u zadního mantinelu, tak mu to nezabránilo v zakončení a o Myerse odrazil puk za brankovou čáru – 2:2! Asistence: John Tavares, Tyler Bertuzzi.
    24:48 Velká šance domácích a skvělý Demkův zákrok
     
    24:48
    Obrovská šance domácích, kdy se před brankou objevil Marner, jenže Demko se zvládl bleskově přemístit a puk vyrazit.
     
    21:17
    Vzápětí se ale domácí dopustili faulu a za faul na Michejeva si dvě minuty vykoledoval TJ Brodie. Trest je za podrážení.
    15:48 Pius SUTER - 1:2
     
    15:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá a hosté podruhé vedou. Po rychlém přechodu do útočného pásma přihrál Hronek na Beauvilliera, jeho ránu Samsonov pouze vyrazil a PIUS SUTER dorážel bekhendem do odkryté části branky – 1:2. Asistence: Anthony Beauvillier, Filip Hronek.
     
    14:12
    Max Domi i Ian Cole obdrželi pětiminutové tresty za bitku, domácí útočník navíc i dvě minuty za vyprovokování bitky a deset minut osobní trest.
    08:37 Matthew KNIES - 1:1
     
    08:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Teď už ale máme srovnáno! Zpoza branky se dostával Bertuzzi, odrazem chtěl dostat puk za Demka, první pokus ještě obrana zastavila na brankové čáře, ale MATTHEW KNIES z dorážky doklepával do sítě – 1:1. Asistence: Tyler Bertuzzi, Max Domi.
     
    06:36
    Další vyloučení, tentokrát ale na straně Vancouveru. Dvě minuty za krosček si vykoledoval Tyler Myers.
    05:43 J. T. Miller - 0:1
     
    05:43
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá a hosté vedou. Po kombinaci v útočném pásmu se dostal puk kousek za vrchol kruhu, odkud zamířil J. T. MILLER a trefil se nad Samsonovovu lapačku – 0:1. Asistence: Quinn Hughes, Elias Pettersson.
     
    04:45
    Jak Mark Giordano, tak i Dakota Joshua obdrželi po pěti minutách za bitku, domácí hráč navíc dvě minuty za vyprovokování bitky a deset minut osobní trest.
     
    00:41
    A je tu už i první vyloučení. Přesilovku si zahraje Vancouver, za faul na Hronka obdržel dvě minuty za podrážení Matthew Knies.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 9. Knies (Bertuzzi, Domi), 25. Nylander (Tavares, Bertuzzi), 35. Gregor (Rielly, McMann), 45. N. Robertson (Domi), 50. Kämpf (Gregor, McMann) – 6. J. Miller (Q. Hughes, E. Pettersson), 16. P. Suter (Beauvillier, Hronek)


    Toronto Maple Leafs: Samsonov (Woll) – Brodie, Rielly (A), McCabe, Giordano, Klingberg, Lagesson – Marner, Matthews (A), Knies – Nylander, Tavares (C), Bertuzzi – Järnkrok, Domi, N. Robertson – Gregor, Kämpf, McMann.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Vancouver Canucks: Demko (DeSmith) – Hronek, Q. Hughes (C), Myers, Soucy, Friedman, Cole – Kuzmenko, E. Pettersson (A), Michejev – Boeser, J. Miller (A), Di Giuseppe – Garland, P. Suter, Joshua – Beauvillier, Lafferty, Höglander.
    Trenér: Rick Tocchet

    Rozhodčí: Halkidis, O'Rourke – Suchánek, Baker

    Diváci: 19 107
    bahis siteleri