Montreal – Boston 3:2 (po pr.) | Ottawa – Calgary 4:1 (kon.) | Tampa – Carolina 0:4 (kon.)
Toronto – Vancouver 5:2 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:0 (kon.)
Nashville – Arizona 5:7 (kon.) | Colorado – St. Louis 2:8 (kon.) | Seattle – Edmonton 1:4 (kon.)
Los Angeles – Philadelphia 2:4 (kon.) | Florida – Chicago 4:3 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:7 (3:2, 1:3, 1:2)
Arizona Coyotes
Neděle 12.11.2023, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:33 Nick BJUGSTAD - 5:7
     
    58:33
    Arizona právě vstřelila branku!
    Zdá se, že už je asi rozhodnuto. Nashville se neudržel v útočné třetině a následně nezabránil přihrávkám Arizony, aby puk do prázdné brány dovezl NICK BJUGSTAD. Asistence: Clayton Keller a Barrett Hayton.
    56:33 Sean DURZI - 5:6
     
    56:33
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes delší dobu kombinovali v útočném pásmu a nakonec se do puku u modré čáry opřel SEAN DURZI. Prostřelil vše, co mu stálo v cestě a využil tak přesilovku. Asistence: Clayton Keller a Logan Cooley.
    53:57 Filip FORSBERG - 5:5
     
    53:57
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí se po dlouhotrvající snaze dočkali kýženého vyrovnání. Stav 5:5 určila precizní teč Nyquistovy střely od modré čáry v podání FILIPA FORSBERGA stojícího před bránou. Asistence: Gustav Nyquist a Dante Fabbro.
    39:08 Michael CARCONE - 4:5
     
    39:08
    Arizona právě vstřelila branku!
    Arizona se poprvé v zápase dostává do vedení. MICHAEL CARCONE hned po vniku do útočného pásma z pravého kruhu pro vhazování vymetl pavučiny za brankářem Nashvillu. Asistence: Janis Moser a Connor Ingram.
    32:28 Alexander KERFOOT - 4:4
     
    32:28
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes opět smazali dvougólovou ztrátu! Sarosovi puk propadl v brankovišti za záda, kde ho do sítě doklepl aktivní ALEX KERFOOT. Asistence: Travis Boyd a Mathew Dumba.
    27:17 Clayton KELLER - 4:3
     
    27:17
    Arizona právě vstřelila branku!
    Přestože Coyotes v přesilovce čelili nebezpečným střelám soupeře, početní výhodu nakonec přece jen využívají. Na konci pohledné souhry v útočné třetině stál přesně střílející CLAYTON KELLER. Asistence: Logan Cooley a Sean Durzi.
    23:29 Ryan O'REILLY - 4:2
     
    23:29
    Nashville právě vstřelil branku!
    Brankář Arizony nedokázal včas pokrýt volný kotouč a nakonec inkasoval. Puk za jeho záda dotlačil RYAN O'REILLY. Asistence: Thomas Novak a Roman Josi.
    16:58 Dante FABBRO - 3:2
     
    16:58
    Nashville právě vstřelil branku!
    Pohledná akce Nashvillu vrací Predátorům vedení. Josi z pravého kruhu přihrál do toho levého DANTEMU FABBROVI, jenž dokázal prostřelil Ingrama. Asistence: Roman Josi a Filip Forsberg.
    14:05 Troy STECHER - 2:2
     
    14:05
    Arizona právě vstřelila branku!
    TROY STECHER ujel hned po opuštění trestné lavice do samostatného úniku, na jehož konci poslal kotouč přesně mezi betony Sarose. Asistence: Janis Moser.
    09:58 Michael CARCONE - 2:1
     
    09:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes se přece jen skutečně dočkali snížujícího zásahu. MICHAEL CARCONE brzy po vhazování vystřelil od pravého mantinelu a překonal Sarose. Asistence: Logan Cooley.
    07:11 Gustav NYQUIST - 2:0
     
    07:11
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté i vinou zlomené hokejky na ledě chybovali v rozehrávce a Nashville se dostal k dalšímu gólovému zakončení. Zaváhání Coyotes u jejich brány potrestal GUSTAV NYQUIST. Asistence: Filip Forsberg a Jeremy Lauzon.
    05:13 Kiefer SHERWOOD - 1:0
     
    05:13
    Nashville právě vstřelil branku!
    KIEFER SHERWOOD využil povedeného začátku Nashvillu a posílá svůj tým do vedení. Od mantinelu ve středním pásmu dostal přihrávku do volného prostoru a vystřelil přesně nad Ingramův levý beton. Asitence: Luke Evangelista a Tommy Novak.

    Michal Jelínek

    Branky a nahrávky: 6. Sherwood (Evangelista, Novak), 8. Nyquist (F. Forsberg, Lauzon), 17. Fabbro (Josi, F. Forsberg), 24. O'Reilly (Novak, Josi), 54. F. Forsberg (Nyquist, Fabbro) – 10. Carcone (L. Cooley), 15. Stecher (Moser), 28. Keller (L. Cooley, Durzi), 33. Kerfoot (Boyd, Dumba), 40. Carcone (Moser, Ingram), 57. Durzi (Keller, L. Cooley), 59. Bjugstad (Keller, Hayton)


    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Lauzon, Barrie, Del Gaizo – Nyquist, O'Reilly (A), F. Forsberg – Evangelista, Novak, Sherwood – Co. Smith, Sissons (A), Pärssinen – Tomasino, Glass, Foudy.
    Trenér: Andrew Brunette

    Arizona Coyotes: Ingram (Vejmelka) – Durzi, Moser, Dumba, Välimäki, J. Brown, Stecher – Schmaltz (A), Hayton, Keller (A) – Crouse (A), Bjugstad, Maccelli – Zucker, L. Cooley, Carcone – Kerfoot, O'Brien, Boyd.
    Trenér: André Tourigny

    Rozhodčí: South, Pochmara – Cherrey, Murray
    bahis siteleri