Montreal – Boston 3:2 (po pr.) | Ottawa – Calgary 4:1 (kon.) | Tampa – Carolina 0:4 (kon.)
Toronto – Vancouver 5:2 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:0 (kon.)
Nashville – Arizona 5:7 (kon.) | Colorado – St. Louis 2:8 (kon.) | Seattle – Edmonton 1:4 (kon.)
Los Angeles – Philadelphia 2:4 (kon.) | Florida – Chicago 4:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:3 (2:2, 1:1, 1:0)
Chicago Blackhawks
Neděle 12.11.2023, 19:00 • Amerant Bank Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:44 Carter VERHAEGHE - 4:3
     
    42:44
    Florida právě vstřelila branku!
    Ekman-Larsson přihrál do pravého kruhu Tkachukovi, který vyslal prudkou střelu. Soderblom puk vyrazil jen vedle sebe, kde se k dorážce dostal CARTER VERHAEGHE, jenž využívá přesilovou hru! Asistence: Sam Reinhart, Matthew Tkachuk.
    28:18 Connor BEDARD - 3:3
     
    28:18
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! CONNOR BEDARD opět odpovídá a tentokrát po parádním průniku po levém křídle. Dokázal se prodrat až do levého kruhu a vypálit na vzdálenější tyč. Bobrovskij se neúspěšně snažil o zachycení puku, výborná střela Bedarda. Asistence: Seth Jones.
    27:00 Sam REINHART - 3:2
     
    27:00
    Florida právě vstřelila branku!
    SAM REINHART vrací vedení na stranu Floridy! Je to šťastný gól, to bezpochyb. Reinhart byl mimo střelecký úhel a chtěl přihrávat před brankoviště na Rodriguese, nicméně svou přihrávkou trefil nohu poněkud rozhozeného Soderbloma, od které se puk odráží do branky. Asistence: Gustav Forsling, Evan Rodrigues.
    19:03 Connor BEDARD - 2:2
     
    19:03
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Stenlund nedokázal ve vlastním pásmu odehrát puk a CONNOR BEDARD to trestá. Obránce Floridy o kotouč obral a okamžitě poslal střelu z ostrého úhlu pod horní tyč Bobrovského klece. Bez asistence.
    11:53 Sam REINHART - 2:1
     
    11:53
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku velmi rychle využívají! Matthew Tkachuk si najel k modré čáře a viděl, že SAM REINHART výborně cloní brankáři soupeře. Vyslal tedy vyšší nahození, která Reinhart lehce tečoval. Soderblom nic neviděl a puk tak neměl šanci chytit. Asistence: Matthew Tkachuk, Oliver Ekman-Larsson.
    07:04 Jason DICKINSON - 1:1
     
    07:04
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Defenziva Floridy teď zaspala a je z toho vyrovnávací gól! Domácí totiž nechali hned dva hráče Chicaga zajet k brance, aniž by si jich všímali. Hlídali totiž Murphyho, jehož střela zpoza kruhů skončila na zadním mantinelu. Bobrovskij byl ponechán na pospas Reichelovi a JASONOVI DICKINSONOVI, jenž mu z bezprostřední blízkosti procpal puk mezi betony. Asistence: Lukas Reichel, Connor Murphy.
    00:39 Oliver EKMAN-LARSSON - 1:0
     
    00:39
    Florida právě vstřelila branku!
    Hodně důrazný vstup Floridy do zápasu! Rodrigues křižným pasem hledal na pravé straně Reinharta, který ale nezazmatkoval a nestřílel z voleje. Naopak, zpětným pasem do mezikruží nalezl OLIVERA EKMANA-LARSSONA, který měl před sebou zčásti odkrytou klec. Asistence: Sam Reinhart, Evan Rodrigues.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 1. Ekman-Larsson (Reinhart, Rodrigues), 12. Reinhart (M. Tkachuk, Ekman-Larsson), 27. Reinhart (Forsling, Rodrigues), 43. Verhaeghe (Reinhart, M. Tkachuk) – 8. Dickinson (Reichel, Murphy), 20. Bedard, 29. Bedard (S. Jones)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Stolarz) – Forsling, Ekman-Larsson, Mikkola, Kulikov, Mahura, Balinskis – Rodrigues, Barkov (C), Reinhart (A) – Verhaeghe, Bennett, M. Tkachuk (A) – Luostarinen, Lundell, Cousins – Lomberg, Stenlund, Lorentz.
    Trenér: Paul Maurice

    Chicago Blackhawks: Söderblom (Mrázek) – Korchinski, S. Jones (A), A. Vlasic, Murphy (A), Zajcev, Kaiser – N. Foligno (A), Bedard, Kurashev – Reichel, Dickinson, T. Raddysh – T. Johnson, Donato, Perry – Katchouk, Entwistle, Re. Johnson.
    Trenér: Luke Richardson

    Rozhodčí: Rank, Hebert – Smith, Toomey

    Diváci: 19359
    bahis siteleri