Pelicans Lahti – Vítkovice 0:3 (kont.) | Třinec – Skellefteå 4:3 (kon.) | Ingolstadt – Växjö 1:4 (kon.)
Biel – Färjestad 3:5 (kon.) | Rapperswil – Mannheim 4:1 (kon.) | Innsbruck – Rauma 2:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (2:0, 0:1, 2:2)
Skellefteå AIK
Úterý 14.11.2023, 18:00 • Werk arena, Třinec • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:06 Libor HUDÁČEK - 4:3
     
    56:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Gól platí, předzkoumaním bylo zjištěno, že ofsajd brance nepředcházel. Autorem gólu je LIBOR HUDÁČEK. Asistence: Andrej Nestrašil, Adam Polášek. Stav utkání 4:3.
    52:21 Dylan SIKURA - 3:3
     
    52:21
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Hosté poměrně záhy přesilovou hru dokázali tentokrát už využít. Zpoza tyče vrátil puk do brankoviště a přes brankovou čáru DYLAN SIKURA. Asistence: Linus Lindström, Max Lindholm. Stav utkání 3:3.
    46:15 Mans FORSFJÄLL - 3:2
     
    46:15
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Gól je potvrzen, máme tady zase zápas s rozdílem jediné branky. Střelcem je označen MÅNS FORSFJÄLL. Asistence: Elias Stenman, Mārtiņš Dzierkals. Stav utkání 3:2.
    44:54 Daniel KUROVSKÝ - 3:1
     
    44:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Už jsem chtěl napsat něco o tom, jaká je to pro Oceláře zatím šichta, aspoň se dostat na puk a nebýt ve vlastním pásmu pod tlakem. A pak přišla vlastně více méně zatím osamocena akce Ocelářů v útočném pásmu a prudká dorážka DANIELA KUROVSKÉHO, který poslal do horních pater Lindvallovy branky Čachovu vyraženou střelu. Asistence: Viliam Čacho, Vladimír Dravecký. Stav utkání 3:1.
    24:46 Linus LINDSTRÖM - 2:1
     
    24:46
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Máme sníženo! Po 89 minutách odčaroval neprůstřelnost brankáře Kacetla v Champions Hockey League LINUS LINDSTRÖM. Asistence: Rickard Hugg. Stav utkání 2:1.
    13:03 Martin RŮŽIČKA - 2:0
     
    13:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři měli trochu problém se udržet v útočném pásmu na puku, ale nakonec se jim to povedlo a je z toho krásná branka. Kotouč šel z rohu útočného pásma na modrou. Puk byl ve vzduchu, nebyla to jednoduchá situace, ale Jeřábek jej dokázal dostat na osu, odkud vyzval ke skórování Daňo MARTINA RŮŽIČKU. Ten měl před sebou sice odkrytou branku, ale byl ve velkém úhlu – nebyla to snadná pozice. Asistence: Marko Daňo, Jakub Jeřábek. Stav utkání 2:0.
    01:41 Jakub JEŘÁBEK - 1:0
     
    01:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nenápadná branka v síti Skelleftey poté, co domácí vyhráli buly v útočném pásmu. Puk se dostal na levé straně k JAKUBU JEŘÁBKOVI, který poslal puk na Lindvalla spíš na teč nebo následnou dorážku, ale k překvapení všech kotouč skončil v síti. Asistence: Petr Vrána. Stav utkání 1:0.

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 2. J. Jeřábek (P. Vrána), 14. Martin Růžička (M. Daňo, J. Jeřábek), 45. Kurovský (Čacho, Dravecký), 57. L. Hudáček (A. Nestrašil, Polášek) – 25. L. Lindström (Hugg), 47. M. Forsfjäll (Stenman, Dzierkals), 53. Sikura (L. Lindström, M. Lindholm)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Mazanec) – Marinčin, Smith, Kundrátek, Polášek, M. Adámek, J. Jeřábek, Nedomlel – Martin Růžička (A), Voženílek, Pánik – M. Daňo, L. Hudáček (TS), A. Nestrašil – Miloš Roman, P. Vrána (C), Hrehorčák – Kurovský, Čacho, Dravecký (A) – Sikora
    Trenér: Zdeněk Moták

    Skellefteå AIK: Lindvall (Rautio) – Pudas (C), M. Forsfjäll, Salomonsson, Lundberg, Sandin-Pellika, Nilsson, Granberg – Sandberg, P. Lindholm (A), M. Lindholm – Robertsson, Lindberg, Hugg (A) – Heikkinen, L. Lindström (TS), Sikura – Dzierkals, Z. Forsfjäll, Stenman – Vuollet
    Trenér: Robert Ohlsson

    Rozhodčí: Hronský, M. Christensen – J. Svoboda, Špůr

    Diváci: 3 547
    Úterý 21.11.2023
    Skellefteå - Třinec 5:2

    Branky a nahrávky: 14. Lindholm (Pudas, Sandberg), 31. Lindholm (Pudas, Sandberg), 40. Sikura (Johnson, Z. Forsfjäll), 52. Lindholm (Nilsson), 56. Salomonsson (Heikkinen) – 4. Jeřábek (Růžička, Daňo), 44. Pánik

    bahis siteleri