Tábor – Děčín 8:3 (kon.)
konec
HC Tábor
8:3 (1:1, 2:1, 5:1)
HC Děčín
Pátek 17.11.2023, 18:002. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:36 Martin JURSA - 8:3
     
    54:36
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté v přesilovce snižují! Autorem branky je MARTIN JURSA, který z mezikruží propálil Gábu. Asistence: Ondřej Sýkora a Jan Zedek.
    50:51 Jiří SEVERA - 8:2
     
    50:51
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tohle už je ale exhibice v podání domácího celku! Nádherný gól, který může aspirovat na gól roku ve druhé lize, střílí JIŘÍ SEVERA. Na modré čáře se vydal vstříc přesile, přešel efektivně přes jednoho protihráče, následně rychle přes druhého a vypálil přesně k tyči! Krásná akce. Asistence: Karel Plášil.
    48:10 Jakub MATUŠÍK - 7:2
     
    48:10
    Tábor právě vstřelil branku!
    Rychle využitá přesilovka domácích znamená sedmý gól! JAKUB MATUŠÍK si šikovně vyměnil puk s Dančišinem a poté před brankou pálí přesně! Asistence: Milan Dančišin a Karel Plášil.
    46:34 Lukáš PRÁŠEK - 6:2
     
    46:34
    Tábor právě vstřelil branku!
    Přesně po minutě dává domácí celek šestý gól! LUKÁŠ PRÁŠEK si najel při přečíslení před branku, kde dostal přesný pas od Dančišina. Pak už měl pro něj lehkou úlohu, trefit odkrytou branku! Asistence: Milan Dančišin a Karel Plášil.
    45:34 Matěj ZADRAŽIL - 5:2
     
    45:34
    Tábor právě vstřelil branku!
    U tyče se po odrazu puku rychle zorientoval MATĚJ ZADRAŽIL, který střílí dost možná rozhodující branku dnešního duelu! Lavinger to měl těžké, aby se stihl přemístit. Asistence: Kamil Černý a Jiří Severa.
    41:57 Tomáš HUBATA - 4:2
     
    41:57
    Tábor právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ HUBATA dává pro domácí Tábor velmi důležitý gól, který znamená opět vedení o dvě branky! Asistence: Jakub Matušík.
    39:59 Aleš MACEK - 3:2
     
    39:59
    Děčín právě vstřelil branku!
    Totožná situace jako v první třetině, akorát na druhé straně! V poslední sekundě dávají tentokráte gól hosté, po skrumáži před brankou. Asistence: Vladimír Brož a Ondřej Sýkora.
    28:59 Lukáš PRÁŠEK - 3:1
     
    28:59
    Tábor právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ PRÁŠEK si na modré najel s pukem přes obránce až před Lavingera, kterého překonává krásnou kličkou a střelou pod horní tyč! Asistence: Adam Čížek a Petr Zíb.
    24:25 Jiří ŘÍHA - 2:1
     
    24:25
    Tábor právě vstřelil branku!
    Nedisciplinovanost hostujícího celku trestá JIŘÍ ŘÍHA! Dostal puk na levý kruh a ranou z první na vzdálenější tyč otáčí stav zápasu ve prospěch táborského celku! Asistence: Karel Plášil a Jakub Matušík.
    19:59 Matěj ZADRAŽIL - 1:1
     
    19:59
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí celek teď měl velké štěstí! Těsně před sirénou propálil brankáře od modré MATĚJ ZADRAŽIL! Protesty hostujícího celku na verdiktu nic nemění. Asistence: Jan Milfait.
    13:42 David ČERNÝ - 0:1
     
    13:42
    Děčín právě vstřelil branku!
    Krásný gól hostujícího celku, který jde do vedení! Autorem branky je DAVID ČERNÝ, který se dostal před branku a perfektní střelou bekhendem posílá puk přesně k tyči! Asistence: Daniel Dej a Vladimír Brož.

    Michal Heřman

    Branky a nahrávky: 20. Zadražil (Milfait), 25. Říha (Plášil, Matušík), 29. L. Prášek (A. Čížek, Zíb), 42. Hubata (Matušík), 46. Zadražil (K. Černý, Severa), 47. L. Prášek (Dančišin, Plášil), 49. Matušík (Dančišin, Plášil), 51. Severa (Plášil) – 14. D. Černý (Dej, Vl. Brož), 40. Macek (Vl. Brož, O. Sýkora), 55. Jursa (O. Sýkora, Zedek)


    HC Tábor: Gába (T. Dvořák) – Plášil, Hubata, Říha, Gajdolín, K. Černý, A. Čížek – Zadražil, Milfait, Severa – Seidl (C), Matušík (A), Šulek – Dančišin, Zíb, L. Prášek – Nevšímal, J. Duda.
    Trenér: Tomáš Matušík

    HC Děčín: Lavinger (M. Petrásek) – D. Kučera, Vl. Brož (A), Bartoň, Zedek, Kaltenböck, A. Starý – Dej, Macek, O. Sýkora – Chovanec, Jursa, Parshakov – D. Černý, Faigl (C), Nezbeda.
    Trenér: David Švagrovský

    Rozhodčí: Šperl – Rubáš, Tvrdík
    bahis siteleri