Mladá Boleslav – Litvínov 5:0 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 3:5 (kon.) | Plzeň – Pardubice 1:6 (kon.)
Kometa Brno – Kladno 8:1 (kon.) | Liberec – K. Vary 5:4 (po pr.)
konec
Mountfield HK
3:5 (2:0, 0:2, 1:3)
HC Oceláři Třinec
Pátek 17.11.2023, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Radost jim ale dělá OLIVER OKULIAR. Slovenský reprezentant ukázal, že je opravdový střelec. Dostal přihrávku na pravém kruhu a nekompromisní bombou ze zápěstí pod horní tyč snižuje na rozdíl dvou branek. Bez asistence.
     
    50:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec využívá přesilovku! Častá vyloučení, to je hlavní problém Hradeckých v dnešním utkání. Lvi se zapomněli v útočném pásmu a situaci dva na jednoho nekompromisně zakončil MARTIN RŮŽIČKA. Marko Daňo našel ideálně střelce Ocelářů, který zakončil pod horní tyč! Asistence: Marko Daňo, Daniel Voženílek.
     
    48:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jenže to by nesměl zapomínat na zadní vrátka! DANIEL KUROVSKÝ stál osamocený před brankářem domácích a nahození Martina Marinčina usměrnil za bezmocného Bartošáka. Ten se posléze beznadějně koukal po svých spoluhráčích. Asistence: Martin Marinčin a Petr Vrána.
     
    43:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec jde do vedení! Jakub Jeřábek nahodil od modré čáry, čehož využil DANIEL VOŽENÍLEK. Reprezentační forvard byl totiž dobře postavený před Bartošákem a šikovně tečoval nahození mimo dosah brankáře. Asistence: Jakub Jeřábek a Marian Adámek.
     
    36:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Lvi přicházejí o dvoubrankový náskok z první třetiny! Viliam Čacho najel z levého křídla až před Bartošáka a přesnou přihrávkou přes osu nabil pro VLADIMÍRA DRAVECKÉHO, jenž propálil přesunujícího se brankáře. Asistence: Viliam Čacho.
     
    32:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři rychle využívají početní výhodu a snižují na rozdíl jediné branky! Jakub Jeřábek nahrál na Marka Daňa, který našel přes osu ANDREJE NESTRAŠILA, jenž z pravého kruhu ranou na zadní tyč prostřelil Bartošáka. Asistence: Marko Daňo, Jakub Jeřábek.
     
    12:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po parádní akci se Hradec ujímá dvoubrankového vedení! Nejprve zpoza branky Jordann Perret našel Giorgio Estephana, který vypálil bez přípravy z mezikruží. Hradec ukázal dobrý tlak do branky a CHRISTOPHE LALANCETTE přidal svůj druhý gól v utkání! Asistence: Ralfs Freibergs, Giorgio Estephan.
     
    02:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hned z první nebezpečnější akce tu máme úvodní gól! CHRISTOPHE LALANCETTE najel z levého kruhu až na mezikruží, odkud vypálil. Odražený kotouč se odrazil o ex-hradeckého obránce Richarda Nedomlela až za bezmocného Mazance. Asistence: Jordann Perret.
    Marken.cz

    Petr Koval

    Branky a nahrávky: 3. Perret (Lalancette), 13. Lalancette (Freibergs, Estephan), 55. Okuliar – 33. Nestrašil (Daňo, J. Jeřábek), 37. Dravecký (Čacho), 44. Voženílek (J. Jeřábek, Adámek), 49. Kurovský (Marinčin, Vrána), 51. M. Růžička (Daňo, Voženílek)


    Mountfield HK: Bartošák (Lukáš) – Jank (A), Blain, Kalina, F. Pavlík, Pavelka, Freibergs, Marcel – R. Pavlík, Miškář, Eberle (C) – Okuliar, Tamáši, Chalupa – Perret, Lalancette, Estephan – Šťastný, Pilař, Jasper.
    Trenér: Tomáš Martinec

    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Smith, Marinčin, Polášek, Kundrátek, J. Jeřábek, Adámek, Nedomlel – Pánik, Voženílek, M. Růžička (A) – Nestrašil, Vrána (C), Daňo – Sikora, M. Roman, Hrehorčák – Dravecký (A), Čacho, Kurovský.
    Trenér: Zdeněk Moták

    Rozhodčí: Šír, Vrba – Rampír, Blažek.

    Diváci: 5256
    bahis siteleri