Mladá Boleslav – Litvínov 5:0 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 3:5 (kon.) | Plzeň – Pardubice 1:6 (kon.)
Kometa Brno – Kladno 8:1 (kon.) | Liberec – K. Vary 5:4 (po pr.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
5:4 (0:1, 2:2, 2:1 - 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 17.11.2023, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Kelly Klíma po přechodu do útočného pásma předložil kotouč jak na zlatém podnose ADAMU NAJMANOVI, jenž dělovkou propálil Dominika Frodla. Asistence: Kelly Klíma
     
    62:54
    Filippi se prosmýknul mezi dvěma hráči až se ocitl před Frodlem, který ale jeho bekhendový blafák lapačkou vychytal.
     
    53:57
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    DAVID GRÍGER dostal pas na modrou čáru mezi dva liberecké hráče, kterým rychlonohý slovenský forvard ujel a bekhendovým šťouchnutím do puku překvapil Daniela Krále. Asistence: Ondřej Procházka
     
    51:36
    Rychlovského špinavým bodyčekem fauloval Stříteský. Pro něj je to už třetí trest v utkání.
     
    47:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Tygři poprvé v utkání vedou. Ronald Knot trefil horní tyčku, od které se puk odrazil k JAROSLAVU VLACHOVI. Ten následně dorazil kotouč za rozvaleného Frodla a Liberec tak využívá už třetí přesilovku v zápase. Asistence: Ronald Knot, Vojtěch Budík
     
    45:44
    Další přesilovka pro šelmy. Tentokrát se za Vary provinil Michal Plutnar.
     
    42:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    A už potřetí je v zápase vyrovnáno. T.J. Melancon se fantastickým stříleným nahozením zasloužil o vyrovnání, jelikož jeho perfektně mířený projektil se otřel o holi TOMÁŠE FILIPPI. Asistenec: T.J. Melancon, Jakub Rychlovský
     
    40:24
    Počet hráčů se na chvíli vyrovná a pak začne přesilovka Tygrů. Faulem se totiž provinil Ondřej Procházka.
     
    39:21
    Vary dobrým napadáním vybojovaly útočné pásmo a i díky tomu si zahrají přesilovku. Faulu se dopustil Lukáš Derner.
     
    37:18
    Ondřej Beránek při nařízeném trestném střílení zkoušel ukličkovat Daniela Krále, ten byl ale pozorný a nedovolil mu zakončení dle jeho představ.
     
    36:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Zaváhání T.J. Melancona na vlastní modré čáře vedlo k přečíslení dva na jednoho, ze kterého i přes oceněníhodnou snahu Krále skóroval ONDŘEJ BERÁNEK. Asistence: Jiří Černoch
     
    35:41
    Z trestné se vrátil do hry a promptně se na ní zase vrací. Matěj Stříteský je nyní potrestán za podrážení.
     
    35:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    A znovu máme vyrovnáno! Výstavní laser ADAMA NAJMANA z levého kruhu trefila na milimetry levý růžek Frodlovy brány. Asistence: T.J. Melancon
     
    34:41
    Obrovská šance a opět vynikající Frodl. Jakub Rychlovský přešel v rychlosti modrou čáru, obhodil si obránce a těsně před Frodlem se rozhodl pro pas. Zde ale nikdo nebyla a až následné dorážky způsobily závar.
     
    33:56
    U mantinelu nedovoleně zakročil proti Michalu Birnerovi obránce Stříteský.
     
    30:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A při této power-play už Vary skórují. ONDŘEJ PROCHÁZKA si sjel na modrou čáru, odkud krásnou střelou švihem propálil Daniela Krále.
     
    29:49
    Při obranné práci se brankou provinil Budík a spolu s ním i jeho soupeř Beránek. Za následnou diskuzi dostala trest i liberecká hráčská lavice za nesportovní chování. Vary si tak zahrají přesilovku.
     
    28:58
    Tomáš Filippi v největší neproměněné šanci večera! Svůj únik se rozhodl zakončit pohledným bekhendovým blafákem mezi betony Frodla. Toho liberecký forvard překonal, puk se však od tyče odrazil mimo!
     
    26:24
    Obrovská šance. Knot vystřelil z pravé části a Frodl vyrazil před bránu. Zde s k puku dostal obávaný Kelly Klíma, který z otočky trefil brankáře do ramene. Celá aréna povzdechla.
     
    26:04
    Faulu se v útočném pásmu dopustil Jaromír Pérez. I Vary si tak po delší době zahrají přesilovku.
     
    25:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Dvě vteřiny před koncem přesilovky tlak zužitkoval Adam Najman, který krásně umístěnou střelou na vzdálenější tyč pobídl JAKUBA RYCHLOVSKÉ k teči. Stav utkání 1:1. Asistence: Adam Najman, Martin Faško-Rudáš
     
    23:07
    A právě za faul na libereckou sedmasedmdesátku jde bručet Ondřej Dlapa.
     
    19:49
    Při bránění předbrankového prostoru si nedovoleně počínal Jiří Černoch. V první třetině si tak zahrají přesilovku i domácí.
     
    15:08
    Jan Šír se v souboji dopustil nedovolené zákroku. První přesilovku zápasu si tak zahrají Vary.
     
    13:14
    Obrovská liberecká šance. T.J. Melancon přešel přes modrou a poté nahrál na levou stranu rychlonohému Klímovi. Syn legendárního českého hokejisty s urgencí vyslal pas před bránu právě na Melancona, kterého však Frodl vychytal.
     
    12:18
    Klíma dostal nádhernou přihrávku do mezikruží a Home Credit Arena bouřila. Klímovi se ale z nabyté pozornosti směrem k jeho osobě a hokejovému umu zamotal puk a nohy a karlovarští obránci jej odzbrojili.
     
    10:28
    Výborná práce druhé tygří letky, Birner vybojoval ve středním pásmu kotouč, načež posunul na Adama Najmana. ten po přechodu modré vrátil na Klímu, který však svojí jedovkou trefil pouze hruď západočeského fantoma.
     
    06:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A Vary jdou jako první do vedení. Nahrávka do slotu se podrazila od několika bruslí, až se ji ujal TOMÁŠ RACHŮNEK, který ze zmatečné situace vytěžil vedení 1:0 pro Energii. Asistence: Ondřej Procházka, Dávid Gríger
     
    06:33
    Kelly Klíma vysunul dobrou nahrávkou Adama Najmana, který si ale střelou zápěstím na Dominika Frodla nepřišel.
     
    03:13
    Jan Hladonik se důrazně tlačil do brány, jeho dorážka však jen obloučkem přelítla Krále a jeho branku.
    Marken.cz

    Kryštof Havíř

    Branky a nahrávky: 26. Rychlovský (A. Najman, Faško-Rudáš), 36. A. Najman (Melancon), 43. Filippi (Melancon, Rychlovský), 48. Vlach (Knot), 64. A. Najman (Klíma) – 7. Rachůnek (O. Procházka, Gríger), 31. O. Procházka, 37. O. Beránek (Černoch), 54. Gríger (O. Procházka)


    Bílí Tygři Liberec: D. Král (Schnattinger) – McCoshen, Knot, Budík, Melancon, Ivan, Galvas, Derner – Rychlovský, Filippi (A), Faško-Rudáš – Birner (C), A. Najman, Klíma – Vlach, Šír, Pérez – Pekař, Plos, Gajda.
    Trenér: Filip Pešán

    HC Energie Karlovy Vary: Frodl (Habal) – Plutnar, Huttula, Mikyska, Stříteský, Havlín, Dlapa, Pulpán – Hladonik, Černoch (C), O. Beránek (A) – Rachůnek (A), Gríger, O. Procházka – Redlich, Jiskra, Zetterberg – Kofroň, Koffer, R. Přikryl.
    Trenér: David Bruk

    Rozhodčí: Úlehla, Veselý – Klouček, Šimánek

    Diváci: 5986
    bahis siteleri