Poprad – Lipt. Mikuláš 2:1 (po pr.) | Humenné – Nové Zámky 5:4 (kon.) | Košice – HC Slovan 4:1 (kon.)
Banská Bystrica – Michalovce 2:5 (kon.) | Trenčín – Zvolen 4:3 (po pr.) | Nitra – Spišská N. Ves 3:2 (kon.)
po prodl.
HK DUKLA Trenčín
4:3 (0:1, 1:1, 2:1 - 1:0)
HKM Zvolen
sk Pátek 17.11.2023, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vitajte pri sledovaní 18. kola Tipos Extraligy, v ktorom rozbehnutý Trenčín privíta Zvolen. Domáci sú v tabuľke len na deviatom mieste, ale majú veľmi dobrú formu, keďže z posledných štyroch zápasov získali hneď jedenásť bodov. Naopak hostia sú na treťom mieste, ale ich forma nie je úplne ideálna, pretože majú na konte iba jeden bod z posledných dvoch zápasov, a tak ich strata na lídra Spišskú Novú Ves narástla už na päť bod a okrem toho ich z druhej priečky zosadili Košice.
     
    Úvodné zostavy:

    HK DUKLA Trenčín: LaCouvee(Borák) – Starosta, Pietroniro, Bokroš, Ekberg, Nemčík, Hudec, Faranec, Goljer – Hudec, Baláž, Giľák – Immo, Conway, Charbonneau – Krajčovič, Mikúš, Vaňo – Sloboda, Sojčík, Petráš
    Tréner: M. Bartovič

    HKM Zvolen: Kupsky(Trenčan) – Sládok, Hain, C. Hults, Kapcheck, Rauhauser, Kubka, Čulík – Bondra, Langkow, Rymsha – Hecl, M. Hults, Mucha – Zuzin, Viedenský, Marcinek – Csányi, Šiška, Kašlík
    Tréner: P. Oremus

    Rozhodca: Konc ml., Výleta – Kacej, Vyšný.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:07
    Zvolen dal gól! Tak to je neuveriteľný začiatok a veľmi kuriózny gól po siedmich sekundách, keď hostia vyhrali úvodné buly a JOZEF SLÁDEK takmer okamžite nahodil puk vysokým oblúčikom od stredovej červenej čiary, ktorý LaCouvee na prekvapenie všetkých nechytil do lapačky a puk sa dostal do domácej brány! Asistencie: Hain, Langkow
     
    06:10
    Veľmi dlho sa hralo bez prerušenia, takže hra trochu nabrala spád, ale ďalšiu snahu domácich zastavilo prvé zakázané uvoľnenie.
     
    07:20
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Nemčík – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.
     
    08:58
    Domáci zatiaľ hrajú veľmi dobre v oslabení a dokonca sa do zakončenia dostal Conway, ktorý prinútil Kupskeho k zákroku a vybojoval útočné pásmo.
     
    10:56
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    Kubka – 2 min., podrazenie.
     
    12:25
    Domáci v útočnom pásme prepadli a bolo z toho prečíslenie hostí dvoch proti jednému v oslabení, ale LaCouvee v tejto chvíli podržal domácich skvelým zákrokom proti Marcinekovi.
     
    12:32
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Ekberg – 2 min., hrubosť.
     
    15:47
    Hostia ani po druhýkrát nevyužili presilovú hru a teraz sa dostali pod menší tlak po nebezpečnej dorážke Pietronira, preto sa oslobodili za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    17:40
    Ďalšia práca pre LaCouveeho, ktorý puk v tomto prípade schoval do lapačky a rozhodne ho ešte stále môže mrzieť situácia z úvodu zápasu, keď to nezvládol a veľkou mierou sa podieľal na inkasovanom góle.
     
    19:04
    Domáci sa rýchlo dostali do útočného pásma a Baláž z ľavej strany poslal nádhernú prihrávku pred hosťujúcu bránu, kde bol pripravený zakončiť Giľák, ale Kupsky bol rýchlo na zemi a zlikvidoval tento pokus.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Zápas medzi Trenčínom a Zvolenom odštartoval bizarným gólom Sládeka po veľkom kikse domáceho brankára LaCouveeho a napokon sa ukázalo, že to bol jediný gólový moment prvej tretiny. Hral sa síce svižný hokej so zaujímavými príležitosťami na oboch stranách, ale obaja brankári v ďalších prípadoch svoje mužstvá podržali. Druhá tretina sa začne približne o 18:47.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:11
    Druhá tretina začala nepresnou rozohrávkou na domácej strane, ktorá znamenala zakázané uvoľnenie.
     
    23:29
    Domáci však hrajú ofenzívnejšie a snažia sa nájsť cestu za vyrovnávajúcim gólom, ale Mikúšove nahodenie od modrej čiary pohodlne Kupsky ukryl.
     
    25:01
    Hostia majú problém s prechodovou fázou a naďalej sa musia najmä brániť, pretože sa oslobodili len vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    25:56
    Už sa rodila zaujímavá príležitossť pre domácich, ale Immova prihrávka na Charbonneau neprešla a jeden z hosťujúcich obrancov ju zblokoval na ochrannú sieť.
     
    26:24
    Prvý zákrok v druhej tretine pre La Couveeho, ale bolo to len proti jednoduchej strele z uhla.
     
    27:21
    Teraz to už bola veľká príležitosť pre hostí, keď LaCouvee len vyrazil nebezpečné tečované nahodenie Kubku a tiež sa musel vyznamenať aj pri dorážke Šišku.
     
    28:04
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Starosta – 2 min., podrazenie.
     
    31:14
    Zvolen dal gól! Hostia síce nevyužili ďalšiu presilovú hru, ale pokračovali v útočnej snahe a Kašlíkovi síce vôbec nevyšiel pokus o strelu z otočky, lenže puk sa šťastne odrazil pre PATRIK MARCINEKA, ktorý si nakorčuľoval pred hosťujúcu bránku a bekhendovým zakončením prekonal LaCouveeho! Asistencie: Csányi, Kašlík
     
    33:52
    Domáci sa snažia zareagovať na druhý inkasovaný gól, ale tentokrát sa dopustili úmyselného postavenia mimo hry a vhadzovať sa tak bude pred LaCouveeom.
     
    34:12
    Trenčín dal gól! Domáci sú odmenení za svoju zvýšenú aktivitu a strieľajú kontaktný gól po jednoduchej akcie, keď Immo prešiel po ľavej strane do útočného pásma a nastrelil puk na Kupskeho, pred ktorým bolo viacero hráčov, a tak ho len vyrazil pred seba, kde sa najlepšie zorientoval JONATHAN CHARBONNEAU a dorazil ho do hosťujúcej brány! Asistencia: Immo
     
    39:26
    Hostia sa v poslednej minúte držali v útočnom pásme a domáci to vyriešili len vyhodením na zakázené uvoľnenie.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine zápasu medzi Trenčínom a Zvolenom padol jeden gól na obochh stranách, keď najprv hostí poslal do dvojgólového vedenia Marcinek, ale domácim vrátil nádej na body Charbonneau. Tretia tretina sa začne približne o 19:36.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    41:19
    Pekná kombinácia hostí, keď Hecl prihral zadovkou Muchovi, ale jeho zakončenie z prvej bez problémov chytil LaCouvee.
     
    42:33
    Na opačnej strane Krajčovič preveril pozornosť Kupskeho, ale aj ten s úspešným zákrokom bez toho, aby mu puk vypadol.
     
    43:09
    Nedorozumenie domácich pri prechode cez stredné pásmo spôsobilo postavenie mimo hry.
     
    47:03
    Trenčín dal gól! Domáci sa dostali do protiútoku, Charbonneau v útočnom pásme prenechal puk SCOTTOVI CONWAYOVI, ktorý predviedol vynikajúcu individuálnu akciu a na dvakrát prekonal Kupskeho, preto je vyrovnané! Asistencie: Charbonneau
     
    49:44
    Domáci teraz zatlačili hostí na dlhšiu dobu, ale Giľákovi sa nepodarilo z blízkosti prekonať Kupskeho, opäť však získali vhadzovanie v útočnom pásme.
     
    51:54
    Na opačnej strane mohol hostí opäť poslať do vedenia Rymsha, ale nedokázal zužitkovať vynikajúcu Bondrovu prihrávku pred bránu a LaCouvee sa blysol skvelým zákrokom.
     
    52:23
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    Rauhauser – 2 min., držanie.
     
    53:04
    Domáci sa môžu dostať do vedenia v presilovej hre, ale Kupsky predviedol v krátkom časovom slede hneď niekoľko zákrokov a prerušil hru po strele Baláža z pravej strany.
     
    54:04
    Hostia vyhodili puk len na striedačku a vhadzovať sa bude pred Kupskym, pričom domácim ešte zostáva niekoľko sekúnd v presilovke.
     
    54:34
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Nemčík – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    54:43
    Domáci šancu na vedúci gól v presilovej hre zahodili a takú istú príležitosť už majú aj hostia, ale LaCouvee predviedol úspešný zákrok proti Šiškovej strele.
     
    57:46
    Trenčín dal gól! Domácim sa podarilo dokonať parádny obrat, keď sa dopredu vybral Baláž a jeho tvrdá strela z ľavej strany prepadla popod ľavú ruku Kupskemu, následne sa puk pomaly dokĺzal k pravej tyčke, najskôr bol pri ňom DENIS HUDEC a dotlačil ho za bránkovú čiaru! Asistenciea: Baláž
     
    59:34
    Hostia už skúšajú hru bez brankára a Conway netrafil prázdnu bránu strelou z vlastného pásma, preto sa píska zakázané uvoľnenie.
     
    59:41
    Zvolen dal gól! Hostia po oddychovom čase vyhrali vhadzovanie v útočnom pásme a PETER ZUZIN rýchlo vystrelil z pravého kruhu, LaCouvee mal zakrytý výhľad a puk prešiel do siete popod lapačku, takže zrejme uvidíme predĺženie!
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:24
    Domáci začali predĺženie troch proti trom útočnou akciou, ktorá skončila zblokovanou strelou Baláža.
     
    61:00
    Hostia v útočnom pásme vykombinovali obranu domácich, ale Viedenský po prihrávke od Zuzina vo vyloženej tutovke prestrelil poloprázdnu domácu bránu!
     
    62:52
    Trenčín dal gól! A domácim sa víťazným gólom podarilo potrestať nevyužitú príležitosť hostí, keď Petráš zrýchlil hru prihrávkou na MAREKA SLOBODU, ktorý z ľavej strany prekonal prudkou strelou Kupskeho! Asistencia: Petráš
     
    Koniec zápasu.
     
    Zápas medzi Trenčínom a Zvolenom ponúkol dramatický priebeh, keď hostia stratili dvojgólové vedenie a domácim sa v tretej tretine podaril obrat po góloch Conwaya a Hudeca, takže mali na dosah tri body. Ale hostia sa nevzdali a v powerplay strelil vyrovnávajúci gól Zuzin, preto sa rozhodnúť muselo až v predĺžení. V ňom najprv zahodil obrovskú príležitosť na rozhodnutie Viedenský, čo o chvíľu potrestal rozhodujúcim gólom Sloboda, ktorý zabezpečil pre Trenčín už piate víťazstvo v rade a zároveň to je pre Zvolen tretia prehra za sebou. To je odo mňa z tohto zápasu všetko, ďakujem za pozornosť a prajem Vám príjemný zvyšok piatkového večera! (20:24:08)

    Filip Kosnáč

    Branky a nahrávky: 35. Charbonneau (Immo), 48. Conway (Charbonneau), 58. Hudec (Baláž), 63. Sloboda (Petráš) – 1. Sládek (Hain, Langkow), 32. Marcinek (Csányi, Kašlík), 60. Zuzin


    HK DUKLA Trenčín: LaCouvee(Borák) – Starosta, Pietroniro, Bokroš, Ekberg, Nemčík, Hudec, Faranec, Goljer – Hudec, Baláž, Giľák – Immo, Conway, Charbonneau – Krajčovič, Mikúš, Vaňo – Sloboda, Sojčík, Petráš
    Trenér: M. Bartovič

    HKM Zvolen: Kupsky(Trenčan) – Sládok, Hain, C. Hults, Kapcheck, Rauhauser, Kubka, Čulík – Bondra, Langkow, Rymsha – Hecl, M. Hults, Mucha – Zuzin, Viedenský, Marcinek – Csányi, Šiška, Kašlík
    Trenér: P. Oremus

    Rozhodčí: Konc ml., Výleta – Kacej, Vyšný
    bahis siteleri