Havířov – Val. Meziříčí 8:2 (kon.) | Kopřivnice – Nový Jičín 3:4 (po pr.) | Šumperk – Opava 1:4 (kon.)
SHKM Hodonín – Vel. Meziříčí 2:1 (po pr.) | Vyškov – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Žďár n/S – Technika Brno 5:2 (kon.)
Letňany – Hronov 7:3 (kon.) | Vrchlabí – Kralupy n. Vltavou 2:1 (kon.) | Děčín – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Kobra – Písek 3:6 (kon.) | Cheb – Tábor 1:0 (kon.) | Mostečtí Lvi – Chomutov 2:3 (po pr.)
Příbram – Řisuty 6:1 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
3:6 (0:1, 2:4, 1:1)
IHC Králové Písek
Středa 22.11.2023, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4–Braník • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:43 Tomáš ŠŤASTNÝ - 3:6
     
    58:43
    Kobra právě vstřelila branku!
    Sedmasedmdesát sekund před koncem přichází kosmetická úprava výsledku, pěkným zakončením z prostoru pro vhazování své střelecké konto rozšířil TOMÁŠ ŠŤASTNÝ. Místo oslav nicméně následovala slovní výměna názorů s Rouskem, kterou sudí rychle ukočíroval – 3:6! Asistence: Filip Vlček, Martin Petrák.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    52:14
    Kobra má, vzhledem ke stavu, jednu z posledních šancí výrazněji promluvit do dění. Jan Březina (PIS) usedá na dvě minuty na trestnou za vysokou hůl.
     
    46:45
    Hosté si poprvé od poloviny první části vyzkouší početní výhodu, za hákování jde ven Jiří Stejskal (KOB).
    42:37 Jahor HRACHOLSKI - 2:6
     
    42:37
    Písek právě vstřelil branku!
    Vše nasvědčuje tomu, že tři body z dnešního duelu opravdu poputují k Otavě! Králové se prosazují z rychlého brejku, který v šestý hostující zásah v dnešním utkání přetavil JEGOR HRACHOLSKI – 2:6! Asistence: Matouš Hail.
    39:44 Tomáš URBAN - 2:5
     
    39:44
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak to bylo velmi rychlé, Hail je nakonec z trestné lavice vysvobozen předčasně! Zasloužil se o to zkušený matador TOMÁŠ URBAN, který se před levou tyčí dostal k odražené střele Vlčka a doklepl jí za bezmocného položeného brankáře – 2:5! Asistence: Filip Vlček, Tomáš Šťastný.
     
    39:26
    Znovu uvidíme přesilovku pět na tři, tentokrát ale podstatně delší! Tomáš Rousek (PIS) míří ven ze hry dnes už potřetí, tentokrát za podrážení.
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:53
    Domácí dostávají šanci znovu rychle snížit, Matouš Hail (PIS) si během svého prvního startu za Písek v této sezóně připisuje trest za krosček.
    38:11 Patrik ZAYML - 1:5
     
    38:11
    Písek právě vstřelil branku!
    Chaotická situace před Běhulou vede k další jihočeské brance, ze strany Píseckých je tohle opravdu hodně povedená třetina! V nepřehledném chumlu těl před brankovištěm se jako první zorientoval PATRIK ZAYML, který si zakončením za gólmana zadělal na hattrick – 1:5! Asistence: Tomáš Rousek, Jan Turek.
     
    34:52
    Vlček vypálil k zadní tyči, ale na Kříže si nepřišel! Gólman odpověděl nastaveným ramenem!
     
    34:52
    Průběh druhé třetiny okoření trestné střílení, které bylo naříženo po podrážení Martina Velíška (PIS)! Exekutorem bude Filip Vlček.
    28:21 Tomáš DUDA - 1:4
     
    28:21
    Kobra právě vstřelila branku!
    Gólové hody na jihu Prahy pokračují, tentokrát se ale prosazují pro změnu Braničtí! Domácí střeleckou listinu v polovině devětadvacáté minuty otevírá TOMÁŠ DUDA, který na Kříže vyzrál střelou z hranice kruhu pro vhazování – 1:4! Asistence: Dominik Novák, Tomáš Urban.
    27:45 Lukáš VOLF - 0:4
     
    27:45
    Písek právě vstřelil branku!
    Ani Běhula dnes neudrží čisté konto, Králové v Braníku válí dál! Po Matiáškově přihrávce se za domácí obranu dostal LUKÁŠ VOLF, jenž svůj únik uzavřel zakončením mezi betony. Puk se následně pomalu došoural až za brankovou čáru – 0:4! Asistence: Jan Matiášek, Jahor Hracholski.
     
    23:56
    Matyáš Ondrík odstupuje, zbytek utkání za něj dochytá nová posila Kobry z Chomutova: Richard Běhula.
    23:56 Patrik ZAYML - 0:3
     
    23:56
    Písek právě vstřelil branku!
    S Pražany už to začíná vypadat opravdu špatně, Písek si bleskově pojišťuje svůj náskok dalším zásahem! Na mezikruží se uvolnil PATRIK ZAYML, jenž rychlým projektilem do pravého vinglu poslal Ondríka na střídačku – 0:3! Asistence: Tomáš Rousek, Jaroslav Pouzar.
    23:33 Jan RADOŠ - 0:2
     
    23:33
    Písek právě vstřelil branku!
    Po dalším exemplárně ubráněném oslabení přichází odměna, hosté zvyšují na rozdíl dvou branek! Matiášek zpoza branky nasměroval puk na hranici pásma na JANA RADOŠE, jehož rána zaplula do vzdálenějšího dolního rohu – 0:2! Asistence: Jan Matiášek, Jahor Hracholski.
     
    20:46
    Jihočeši si komplikují situaci dalším vyloučením, za podrážení led opouští Vladimír Hanus (PIS).
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny!
     
    17:55
    Hosté jsou na deset sekund do tří! Radošovi bude dělat společnost Tomáš Rousek (PIS), jenž v rohu okatě zasáhl Houšku holí do obličeje.
     
    16:05
    Jan Radoš (PIS) fauloval rozjetého protihráče kolenem přímo před zraky hlavního rozhodčího, který neváhal a poslal zadáka na trestnou lavici.
     
    12:09
    Braničtí půjdou poprvé na delší dobu do čtyř, dvě minuty za sekání inkasuje zadák Jiří Stejskal (KOB).
     
    09:08
    Matiášek před brankovištěm Kobry parádně vybojoval puk a následně znepříjemnil život Ondríkovi, který nicméně zvládl udržet kotouč před brankovou čarou!
     
    08:27
    Početní výhoda obratem končí. Ve vlastním oslabení se mohl do útoku vydat Koupal, přičemž Tomáš Šťastný (KOB) zatáhl za záchranou brzdu a soka podrazil.
     
    08:08
    Pražané si vyzkouší přesilovku, Tomáš Rousek (PIS) se při plnění defenzivních povinností nechal unést a dostává menší trest za vražení na hrazení.
    04:41 Martin KOUPAL - 0:1
     
    04:41
    Písek právě vstřelil branku!
    Kobra sice měla v prvních minutách více ze hry, jako první se však v Braníku vedení ujímá Písek! Hail krátce po vyhraném vhazování vystřelil z hranice pásma, přičemž puk následně mimo dosah domácího brankáře tečoval MARTIN KOUPAL – 0:1! Asistence: Matouš Hail.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 29. T. Duda (Do. Novák, T. Urban I), 40. T. Urban I (Vlček, Šťastný), 59. Šťastný (Vlček, Petrák) – 5. Koupal (Hail), 24. Radoš (Matiášek, Hracholski), 24. Zayml (Rousek, Pouzar), 28. Volf (Matiášek, Hracholski), 39. Zayml (Rousek, J. Turek), 43. Hracholski (Hail)


    HC Kobra Praha: Ondrík (24. Běhula) – J. Stejskal, Šteiner (A), Holý, T. Duda, Horáček, Dráb, Pelant – Petrák, Šťastný (C), Vlček – Houška, Do. Novák, T. Urban I – M. Kvasnička, S. Tichý, Nagy – Míšek, Janča.
    Trenér: Miloslav Šeba.

    IHC Králové Písek: Kříž (I. Svoboda) – Radoš (A), Hanus, J. Turek, Pavlát, Velíšek, Hail – Matiášek, Volf (C), Hracholski – Pouzar, Zayml, Rousek (A) – J. Březina, Koupal, Hollar – Vá. Brož.
    Trenér: Milan Mazanec.

    Rozhodčí: Kosnar – Hradil, Brtník.

    Diváci: 42
    bahis siteleri