Havířov – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Benátky n/J – Cheb 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Mostečtí Lvi 2:3 (kon.)
Šumperk – Vel. Meziříčí 11:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Vyškov 1:4 (kon.) | Kopřivnice – Technika Brno 8:3 (kon.)
Opava – SHKM Hodonín 4:1 (kon.) | Hronov – Řisuty 6:4 (kon.) | Chomutov – Děčín 3:4 (1:2 po s.n.)
Nový Jičín – Žďár n/S 6:2 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Písek 2:3 (po pr.) | Vrchlabí – Kobra 2:3 (kon.)
Letňany – Příbram 3:4 (kon.)
konec
HC WIKOV Hronov
6:4 (1:1, 2:0, 3:3)
HC Řisuty
Sobota 25.11.2023, 17:002. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:52 Daniel ŠEDIVÝ - 6:4
     
    59:52
    Hronov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je DANIEL ŠEDIVÝ. Asistence: Ilja Babrusev. Šedivý se natáhl a uklidil kotouč do odkryté branky z pár metrů.
     
    58:00
    Vyloučení v týmu HC WIKOV Hronov:
    Václav Cestr – 2 min., podrážení.
     
    54:55
    Vyloučení v týmu HC Řisuty:
    David Růžička – 2 min., podrážení, odpyká Jan Výrut.
    50:32 Daniel ŠEDIVÝ - 5:4
     
    50:32
    Hronov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je DANIEL ŠEDIVÝ. A je tu další branka. Domácí jdou znovu do vedení poté, co se podařilo Šedivému ve středním pásmu vypíchnout puk soupeři a následně přesně zakončit.
    48:42 Aleš CHAMRÁD - 4:4
     
    48:42
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Autorem branky je ALEŠ CHAMRÁD. Asistence: Adam Zich a Zdeněk Petráš. Rychle je srovnáno. Střela od modré čáry šla sice na branku, ale přes spoluhráče Petráše a obránce Hronova puk k brankáři nedošel. Zatoulaný puk si ale našel dojíždějící Chamrád a úspěšně se zapsal mezi střelce.
    47:48 Marat MURTAZIN - 4:3
     
    47:48
    Hronov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MARAT MURTAZIN. Asistence: Vladislav Vrtek a Ilja Babrusev. Vrtek našel rozjetého spoluhráče na druhé straně. Ten si puk navedl před branku, kličkou si položil brankáře a zasunul puk do branky.
     
    45:25
    Vyloučení v týmu HC WIKOV Hronov:
    Vladislav Vrtek – 2 min., hákování.
    43:33 Petr PATYK - 3:3
     
    43:33
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Autorem branky je PETR PATYK. Asistence: Zdeněk Petráš a Aleš Chamrád. No a je vyrovnáno. Řisuty od druhé třetiny znovu šláply na plyn a srovnávají. První střela trefila Marise Jassa do nohy. Ten, ač ho to dost bolelo, musel pokračovat v bránění. Avšak ani jeho obětavost nestačila na to, když Petráš našel u pravé tyčky Patyka a ten puk napálil do sítě.
    41:07 Kryštof PEJCHAL - 3:2
     
    41:07
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Autorem branky je KRYŠTOF PEJCHAL. Trochu smůla pro Hronov, trochu štěstí pro Řisuty. Pejchal natahoval hokejku, aby zpoza branky ještě posunul kotouč na spoluhráče před brankou, ale povedlo se mu puk dostat rovnou do sítě přes beton brankáře.
     
    36:50
    Vyloučení v týmu HC WIKOV Hronov:
    Maris Jass – 2 min., sekání.
     
    34:41
    Vyloučení v týmu HC WIKOV Hronov:
    Marat Murtazin – 2 min., sekání.
     
    29:20
    Vyloučení v týmu HC Řisuty:
    Petr Patyk – 2+2, sekání. Patyk zkusil v útočné třetině projít mezi dvěma protihráči. Ti však jeho pohyb zastavili. Patykovi se však zákrok na něj nelíbil a jelikož sudí nic nepískali, Patyk se rozhodl vzít spravedlnost do svých rukou a dvakrát očividně sekal do hokejky soupeře. Po odpískání měl ještě slovní výměnu názorů s protihráčem a pak odjel na trestnou lavici.
    25:57 Šimon TÁBORSKÝ - 3:1
     
    25:57
    Hronov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ŠIMON TÁBORSKÝ. Asistence: Daniel Šedivý a Vladislav Vrtek. Rychlá a přesná kombinace dostala hostující defenzívu. Táborský si počkal na přihrávku a tvrdou ranou uklidil puk za záda brankáře.
    23:15 Vladislav VRTEK - 2:1
     
    23:15
    Hronov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je VLADISLAV VRTEK. Asistence: Marat Murtazin. Murtazin vjel do útočné třetiny z pravé strany, vzal na sebe veškerou pozornost a pak jen naservíroval puk pro Vrtka. Ten ho jen doklepl do odkryté svatyně.
     
    18:21
    Vyloučení v týmu HC WIKOV Hronov:
    Maris Jass – 2 min., nedovolené bránění.
     
    09:23
    Chamrád si řekl o přihrávku a mohl tak jít z pravé strany sám na golmana. Ten však svého protivníka dobře přečetl a jeho ránu vychytal.
    04:31 Marat MURTAZIN - 1:1
     
    04:31
    Hronov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MARAT MURTAZIN. Asistence: Maris Jass. Murtazin dostal skvělou křižnou přihrávku a od útočné modré pak jel sám na brankáře. Podařilo se mu ho překonat a srovnat tak na 1:1.
    00:24 Petr PATYK - 0:1
     
    00:24
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Autorem branky je PETR PATYK. Asistence: Zdeněk Petráš a Aleš Chamrád. Hosté se dostávají rychle do vedení. Střela z levé strany útočného pásma prošla přes brankáře Hronova, avšak puk byl stále před čarou. Hned dva hráči Řisut se dostali k puku a právě Patyk byl úspěšný při doražení puku do odkryté sítě.

    Matěj Šoba

    Branky a nahrávky: 5. Murtazin (Jass), 24. Vrtek (Murtazin), 26. Táborský (Šedivý, Vrtek), 48. Murtazin (Vrtek, Babrusev), 51. Šedivý, 60. Šedivý (Babrusev) – 1. Patyk (Petráš, Chamrád), 42. K. Pejchal, 44. Patyk (Petráš, Chamrád), 49. Chamrád (Zich, Petráš)


    HC WIKOV Hronov: Pittr (Malychin) – Ondruš, Babrusev, Táborský (A), Cestr, Kopecký, Jass (C) – Vrtek, Lederer, Voděracký – T. Veselý, Šedivý, Popitič – Vaňkovský, Kirillov, Matouš – Murtazin, M. Hájek I, Straka.
    Trenér: Martin Táborský

    HC Řisuty: Zeithaml (Pánek) – Volráb, Řepka, Zich, Malovický, Růžička, Strnad, Janda – Janeček, Čech, Pulda – Petráš, Okegawa, Patyk (C) – Výrut, K. Pejchal, Chamrád.
    Trenér: Pavel Křepelka

    Rozhodčí: Jakub Zeliska – Goran Jurak, Jakub Teršíp
    bahis siteleri