Columbus – Boston 5:2 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 1:5 (kon.) | Ottawa – Florida 0:5 (kon.)
Colorado – Tampa 4:1 (kon.) | Calgary – Vegas 2:1 (po pr.) | San Jose – Washington 2:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Washington Capitals
Úterý 28.11.2023, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:48 Luke KUNIN - 2:1
     
    52:48
    6/5
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci podruhé vedou, využívají přesilovou hru! Po dvou letech dostal možnost zahrát si v NHL Justin Bailey a odvděčil se kanadským bodem, když zpoza brány našel kousek za brankovištěm LUKEA KUNINA a ten uspěl ránou z první k pravé tyči. Asistence: Justin Bailey a Ty Emberson.
    Kunin L., Bailey J., Emberson T., MacDonald J., Duclair A., Blackwood M.
    Edmundson J., Kuemper D., Malenstyn B., van Riemsdyk T., Kuzněcov J.
     
    51:19
    Na Washington čeká další oslabení. Dvě minuty si vykoledoval slovenský zadák Martin Fehérváry, když při plnění defenzivních povinností trefil vysokou holí do obličeje Duclaira.
     
    46:35
    Domácí mají příležitost strhnout těsný náskok na svou stranu v početní převaze, Joel Edmundson poslal Labanca nebezpečně na mantinel a dostal menší trest za nedovolené bránění.
     
    38:41
    A další promarněná tutovka! Už podruhé vyslal Alexandr Ovečkin parádní střílený pas na Toma Wilsona, ten napálil pro změnu levou část brankové konstrukce.
     
    38:13
    Washington byl blízko! Na teč nahazoval John Carlson a byl to Tom Wilson, kdo puk nasměroval do pravé tyčky.
     
    37:50
    Capitals zaútočí na obrat v početní převaze. Za katr byl poslán Jacob MacDonald, když ukázkově podrazil kolemjedoucího Carlsona.
    36:25 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:1
     
    36:25
    6/6
    Washington právě vstřelil branku!
    Stoprocentní úspěšnost Blackwooda je minulostí, brankáře překonal vlastní spoluhráč! Tvrdou střelu JEVGENIJE KUZNĚCOVA vyrazil Kanaďan přímo do překvapeného kolegy Ochoťuka, od nějž se kus černé gumy smolně odrazil za brankovou čáru. Asistence: Trevor van Riemsdyk a Martin Fehérváry.
    Kuzněcov J., van Riemsdyk T., Fehérváry M., Kuemper D., Mantha A., Malenstyn B.
    Burroughs K., Carpenter R., Blackwood M., Smith G., Labanc K., Ochoťuk N.
     
    22:14
    Po chybě Johna Carlsona vystartoval do úniku Fabian Zetterlund, leč druhého vstřeleného gólu se nedočkal, Kuemper jeho střelu vyrazil lapačkou!
     
    21:40
    Přesilovka pro Washington. Na lavici hanby smířlivě usedl ruský obránce Nikita Ochoťuk, jenž podrážením zastavil Toma Wilsona.
     
    21:11
    Na vyrovnání útočil Dylan Strome, na nějž defenziva Sharks pozapomněla, dělová rána kanadského forvarda zazvonila na levou tyč!
    10:23 Fabian ZETTERLUND - 1:0
     
    10:23
    6/6
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci rozjeli bleskovou akci na opačnou stranu a výsledkem je vedoucí gól! FABIAN ZETTERLUND dojel do pravého kruhu a první střelu Kuemper vyrazil k Ochoťukovi, jenž bruslí přiťukl kotouč zpátky k Zetterlundovi a ten z úhlu pověsil kotouč neomylně pod břevno. Asistence: Nikita Ochoťuk a Mikael Granlund.
    Zetterlund F., Ochoťuk N., Hoffman M., Burroughs K., Carpenter R., Blackwood M.
    Jensen N., Edmundson J., Ovečkin A., Strome D., Kuemper D., Phillips M.
     
    08:03
    Na vedoucí gól měl políčeno Mike Hoffman, k němuž se odrazil kotouč doprava kousek za brankoviště. Kuemper byl ze hry, ale za brankáře na brankové čáře zaskočil perfektním blokem zakleknuvší Carlson.
     
    07:16
    Premiérovou početní převahu si vyzkouší rovněž San Jose. Rasmus Sandin v útočné třetině ztratil stabilitu, přitom smolně podrazil debutanta Justina Baileyho.
     
    03:26
    A další promarněná tutovka! Na hranu brankoviště obdržel od Ovečkina perfektní střílený pas Tom Wilson, který byl ale viditelně překvapený a nedokázal touš poslat za brankovou čáru podél levého Blackwoodova betonu.
     
    03:00
    Capitals mají nejhorší přesilovku v celé soutěži, takže by si určitě rádi vylepšili tuto nelichotivou skutečnost a blízko byl Alexandr Ovečkin, jeho dělovka ovšem orazítkovala brankovou konstrukci!
     
    02:24
    První přesilovou hru si zahraje hostující mužstvo. Menší dvouminutový trest za hákování Milana si vysloužil zadák Kyle Burroughs.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 11. Zetterlund (Ochoťuk, Granlund), 53. Kunin (Bailey, Emberson) – 37. Kuzněcov (T. van Riemsdyk, Fehérváry)


    San Jose Sharks: Blackwood (Kähkönen) – Emberson, Ferraro (A), Benning, Addison, Burroughs, Ochoťuk – Hoffman, Kunin, Eklund – Zetterlund, Granlund, Duclair – Bailey, Sturm, MacDonald – Labanc, Carpenter, G. Smith.
    Trenér: David Quinn

    Washington Capitals: Kuemper (C. Lindgren) – Carlson (A), Fehérváry, Jensen, Sandin, T. van Riemsdyk, Edmundson – Wilson (A), Kuzněcov, Ovečkin (C) – M. Phillips, D. Strome, McMichael – Protas, Lapierre, Milano – Mantha, Dowd, Malenstyn.
    Trenér: Spencer Carbery

    Rozhodčí: Hebert, Syvret – T. Gawryletz, O'Quinn

    Diváci: 10 759
    bahis siteleri