Las Palmas – Getafe 2:0 (kon.)
konec
UD Las Palmas
2:0 (1:0)
Getafe CF
Pátek 01.12.2023, 21:00 • Estadio de Gran Canaria • Španělská LaLiga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Střídání v týmu UD Las Palmas:
    ze hřiště odchází Alberto Moleiro, přichází Benito Ramírez.
     
    90+4
    Střídání v týmu UD Las Palmas:
    ze hřiště odchází Kirian Rodríguez, přichází Daley Sinkgraven.
     
    90+2
    Las Palmas právě vstřelilo branku!
    Tenhle gól už bude platit, o tom není pochyb, Las Palmas zvítězí! Muñoz vyslal parádní přihrávku mezi dva soupeře na Parka a v tomto případě zafungovala spolupráce dvou žolíků, protože perfektní pas od Parka dostal do malého vápna CRISTIAN HERRERA a levou nohou míč pověsil pod břevno.
     
    90+1
    Ostřejší zákrok si neodpustil poměrně daleko od vlastní brány Fabrizio Angileri, navzdory pár minutám na hřišti bude dohrávat se žlutou kartou na kontě.
     
    89
    Střídání v týmu Getafe CF:
    ze hřiště odchází Diego Rico, přichází Fabrizio Angileri.
     
    89
    Všechno je jinak! Videorozhodčí dal Busquetsovi do sluchátek informaci, že do vápna přihrávající Araujo dostal nahrávku do ofsajdu, takže gól nemůže platit. Getafe žije.
     
    88
    Je rozhodnuto! Nejprve v obrovské příležitosti Araujo moc okatě dával najevo nahrávku, tu navíc poslal příliš blízko brány a Soria tedy byl u míče před Herrerou, jenže míč nakopl jenom do spoluhráče Iglesiase, klopýtajícímu gólmanovi potom balón komicky doputoval mezi nohama k soupeři Albertu Moleirovi, jemuž nedělalo žádné problémy poslat míč do prázdné brány.
     
    85
    Střídání v týmu UD Las Palmas:
    ze hřiště odchází Sandro Ramírez, přichází Cristian Herrera.
     
    80
    Střídání v týmu Getafe CF:
    ze hřiště odchází Borja Mayoral, přichází Anthony Lozano.
     
    79
    Střídání v týmu Getafe CF:
    ze hřiště odchází Damián Suárez, přichází Juan Iglesias.
     
    70
    Odvážně vystartoval do skrumáže proti centru David Soria a dobře udělal, rukama hrací předmět vyboxoval daleko od brány. Soupeře mířícího do brejku potom stáhl za dres k zemi Luis Milla a je druhým hráčem Getafe potrestaným žlutou kartou během dvou minut.
     
    69
    Park vyvinul tlak na rozehrávajícího brankáře Soriu, který nepovedeným pasem našel Sandra Ramíreze a Diego Rico konkurenta zastavil jen za cenu faulu doplněného o žlutou kartu.
     
    63
    Střídání v týmu UD Las Palmas:
    ze hřiště odchází Munír al-Haddádí, přichází Máximo Perrone.
     
    63
    Střídání v týmu UD Las Palmas:
    ze hřiště odchází Enzo Loiodice, přichází Marvin Park.
     
    61
    Bodové naděje pro Getafe právě fantastickým zákrokem udržel David Soria! Po centru Ramíreze od praporku zakončoval hlavou Sergi Cardona a brankář vytáhl míč levou rukou z brankové čáry.
     
    55
    Znovu v akci Sandro Ramírez, který nezakončoval z důvodu postrčení od Suáreze, hráč Getafe si za tento faul vykoledoval žlutou kartu.
     
    54
    Nyní mělo být srovnáno! Brankář Valles poslal těžkou přihrávku Mármolovi, jemuž balón propadl pod nohou a ten následně získal Borja Mayoral, levačkou ovšem prázdnou bránu minul!
     
    53
    Střídání v týmu Getafe CF:
    ze hřiště odchází Óscar Rodríguez, přichází Domingos Duarte.
     
    48
    A červená skutečně přichází! Omar Alderete přišlápl Loiodiceho patu opravdu hodně nebezpečně a z tohoto důvodu putuje do sprch krátce poté, co přišel z kabiny.
     
    47
    A pozor! Tentokráte se nebude u obrazovky řešit, zda náhodou kontakt nebyl lehčí, ale naopak tvrdší! Ve hře je červená pro Aldereteho.
     
    46
    Hned v první minutě druhé půle si pěkně zblízka prohlédl kartónek žluté barvy Omar Alderete za ostré přišlápnutí Loiodiceho paty.
     
    46
    Střídání v týmu Getafe CF:
    ze hřiště odchází Djené Dakonam, přichází Juan Latasa.
     
    43
    Las Palmas právě vstřelilo branku!
    Domácí střílí gól do šatny! Od pravé lajny odcentroval přes dva protihráče Kirian Rodríguez přesně do prostoru, kam si naběhl JULIÁN ARAUJO a ten hlavičkou do protipohybu brankáře zaznamenal první trefu v této sezóně.
     
    17
    Sandro Ramírez rozvlnil síť, avšak radost byla předčasná! Španěl potrestal chybné vyběhnutí gólmana, jemuž udělal kličku a střílel do prázdné brány, jenže pomezní správně viděl, že přihrávka na jeho osobu přišla do ofsajdu.
     
    11
    Arbitr Busquets u obrazovky usoudil, že červená karta byla příliš přísný trest, Óscaru Rodríguezovi ji zrušil a dal mu pouze žlutou. Ve prospěch hostujícího fotbalisty hrál fakt, že koleno Arauja lízl jen lehce.
     
    10
    Tak že by Rodríguez neskončil předčasně? Rozhodčí dostal pokyn a jde se na celou situaci zpětně podívat k obrazovce.
     
    9
    Obrovská komplikace pro Getafe! Óscar Rodríguez naprosto nesmyslně sešlápl pravé koleno Juliánu Araujovi a arbitr Busquets měl jasno. Červená karta!

    Milan Huppert

    Branky: 43. Araujo (K. Rodríguez), 90+2. C. Herrera (Park)

    Karty:   11. Ó. Rodríguez (GET), 55. D. Suárez (GET), 69. Rico (GET), 70. Milla (GET), 90+1. Angileri (GET)   48. Alderete (GET)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 1:6. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 11:9.
    UD Las Palmas: Valles – Araujo, Coco, Mármol, S. Cardona – J. Muñoz, K. Rodríguez (C) (90+4. Sinkgraven), Loiodice (63. Park), Moleiro (90+4. B. Ramírez), S. Ramírez (85. C. Herrera) – al-Haddádí (63. Perrone).
    Náhradníci: Escandell – Á. Suárez, M. Cardona, Herzog, Kaba, Mfulu, Pejiño.

    Trenér: Francisco Javier García Pimienta

    Getafe CF: Soria – Dakonam (C) (46. Latasa), G. Álvarez, Alderete – D. Suárez (79. J. Iglesias), Maksimović, Milla, Rico (89. Angileri) – Greenwood, Ó. Rodríguez (53. D. Duarte) – Mayoral (80. Lozano).
    Náhradníci: Benito, Fuzato – Aleñá, J. Martín, Mata, Mitrović, Patrick.

    Trenér: Pepe Bordalás

    Rozhodčí: Busquets – Pérez de Mendiola, Villate

    Diváci: 21 912
    bahis siteleri