Trnava – Skalica 2:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Ružomberok 2:2 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
2:2 (1:2)
MFK Ružomberok
sk Neděle 03.12.2023, 17:30Niké liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    58
    Slovan dal gól!
    Barseghjan odcentroval vonkajškom kopačky na zadnú žrď, kde Čavrič nalákal na seba Frühwalda, loptu hlavou vrátil pred bránu, kde ju do siete upratal DÁVID STRELEC.
     
    38
    Ružomberok dal gól!
    Ružomberok vedie podruhýkrát v zápase! Po zlej Abubakariho prihrávke sa Slovan dostal pod tlak, z ľavého krídla odcentroval do pokutového územia Selecký, MARTIN CHRIEN sám proti trojici Slovanistov vyhral hlavičkový súboj, lopta sa mu dobre poodrážala a následne ju napálil k ľavej žrdi.
     
    31
    Slovan dal gól!
    Čavrič prešprintoval s loptou po pravom krídle, odcentroval do šestnástky, kde loptu najprv trafil Abubakari, nastrelil brániaceho hráča, od ktorého sa lopta odrazila k MARKOVI TOLIĆOVI a ten ju prvým dotykom poslal k ľavej žrdi.
     
    25
    Ružomberok dal gól!
    Šok na Tehelnom poli, do vedenia ide Ružomberok! Nákop z vlastnej polovice, Zsigmund posunul loptu do behu Luteránovi, ktorý našiel spätnou finálnou prihrávkou na hranici vápna TIMOTEJA MÚDREHO a ten strelou z prvej do pravej časti brány rozvlnil sieť.

    Daniela Mesíková

    Branky: 31. Tolić, 58. Strelec (Čavrić) – 25. Múdry (Luterán), 38. Chrien

    Karty:   89. Tolić (SBA) – 40. Zsigmund (RUZ), 75. Luterán (RUZ)


    ŠK Slovan Bratislava: Borjan – Pauschek, Bajrić (74. Kašia), Wimmer, Lovat (85. Zmrhal) – Kucka (C), Kankava – Čavrić, Tolić (90. Sharani), Marcelli (46. Barseghjan) – Abubakari (46. Strelec).
    Náhradníci: Ma. Trnovský – Agbo, Lichý, Blackman.

    Trenér: Vladimír Weiss

    MFK Ružomberok: Frühwald – Luterán, Malý, Maslo, Gabriel, Selecký – Lavrinčík, Zsigmund (C), Múdry (83. Chobot) – Hladík (61. Šefčík), Chrien (68. Boďa).
    Náhradníci: Krajčírik – Kotula, Jackuliak, Mrva, Tučný, Úradník.

    Trenér: Ondřej Smetana

    Rozhodčí: Micheľ – Štrbo, Bednár

    Diváci: 2 329
    bahis siteleri