Benátky n/J – Písek 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Mostečtí Lvi 6:1 (kon.) | Letňany – Cheb 6:4 (kon.)
Ústí n/L – Řisuty 3:2 (2:0 po s.n.) | Šumperk – Technika Brno 1:3 (kon.) | Val. Meziříčí – SHKM Hodonín 4:1 (kon.)
Havířov – Vel. Meziříčí 12:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kopřivnice 7:3 (kon.) | Opava – Žďár n/S 4:6 (kon.)
Hronov – Chomutov 2:13 (kon.) | Nový Jičín – Vyškov 3:6 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Tábor 2:3 (kon.)
Děčín – Kobra 10:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:3 (2:2, 0:1, 5:0)
HC ISMM Kopřivnice
Sobota 09.12.2023, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Východ • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:24 Milan VALÁŠEK - 7:3
     
    59:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři definitivně potvrzují svojí výhru, když se za bránou hostů dostal k puku MILAN VALÁŠEK, který zasunul hrací předmět do prázdné klece. Asistence: Petr Kuchta.
     
    59:09
    Hosté to ještě zkusí bez brankáře!
     
    59:09
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Filip Dymák – 2 min., vysoká hůl.
    57:49 Milan VALÁŠEK - 6:3
     
    57:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se ve třetí třetině trefují i počtvrté a jdou do tříbrankového vedení! Marek Kopic nabil na modré čáře číhajícímu Dominiku Vacíkovi, jehož nahození mimo dosah brankáře tečoval pohotový MILAN VALÁŠEK. Asistence: Dominik Vacík, Marek Kopic.
    49:51 Lukáš ENDÁL - 5:3
     
    49:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Marek Kopic udržel v rohu kluziště kotouč, přebral si ho tak Milan Valášek. Ten zpoza brány naznačil pohyb před bránu, tím však jen ošálil protihráče, neboť nahrál za bránou u pravé tyče připravenému LUKÁŠI ENDÁLOVI, který zakončoval do úplně odkryté klece. Asistence: Milan Valášek, Marek Kopic.
    44:45 Roman ČERMÁK - 4:3
     
    44:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do vedení! Domácí vlétli do třetí třetiny jako uragán a vstřelili v ní již druhý gól. Lukáš Bureš objel kopřivnickou bránu a nahrál do prostoru mezikruží, kde stál připravený ROMAN ČERMÁK. Ten střelou k pravé tyči poslal svůj tým do vedení. Asistence: Lukáš Bureš, Vojtěch Holenda.
     
    43:53
    Další obrovská šance Havlíčkova Brodu! Endál se pokusil vyslat do úniku Kopice. Ten sice pas napoprvé nezpracoval, poté si ale všiml Valáška. Ten z dobré pozice vystřelil dělovku z první, výborným zákrokem se ale zaskvěl Jan Baldík!
     
    42:45
    Havlátovo nahození z levého mantinelu ještě dorážel Voříšek, který byl před bránou úplně sám! Havlíčkobrodský matador ovšem pouze vyprášil betony Jana Baldíka!
    41:38 Lukáš ENDÁL - 3:3
     
    41:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři vyrovnávají hru! Robert Havlát při přesilové hře našel od levého mantinelu na pravém kruhu připraveného LUKÁŠE ENDÁLA, který si nejdříve zpracoval kotouč a poté nemilosrdně ke vzdálenější tyči zakončil. Asistence: Robert Havlát, Jan Novák.
     
    41:30
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice:
    Martin Kubík – 2 min., hákování.
     
    38:01
    Havlát sklepl kotouč rozjetému Voříškovi, který ještě nahrál vedle sebe jedoucímu Kuchtovi. Havlíčkobrodský kapitán ve výborné šanci z první netrefil bránu!
     
    33:04
    Marek Tecl ve vlastním oslabení nabral s kotoučem obrovskou rychlost a nakonec si vynutil faul soupeře. Dvě minuty za podrážení si odsedí René Bartošák.
     
    32:45
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Filip Pártl – 2 min., hrubost.
     
    28:29
    Adam Spurný vystihl rozehrávku Havlíčkova Brodu a mířil sám na bránu! Kopřivnický hráč si ovšem vylámal zuby na dobrém zákroku Filipa Maláče!
    24:19 Vojtěch PINDEL - 2:3
     
    24:19
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Tatra jde znovu do vedení! Hosté se štěstím udrželi útočné pásmo. Jiří Brodek poté našel za bránou VOJTĚCHA PINDELA, jenž se rychle obtočil okolo tyče a zasunul puk do brány. Asistence: Jiří Brodek.
    15:05 Vojtěch PINDEL - 2:2
     
    15:05
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    V Kotlině je znovu vyrovnáno! Toto byla nešťastná chvilka pro domácí. Kopřivnice vyhodila puk přímo na brankáře, tomu se ale nepodařilo správně rozehrát. Kotouč tak skončil u VOJTĚCHA PINDELA, jenž ještě nahrával na pravou stranu, bránící Čermák však nešťastně srazil hrací předmět do své klece. Bez asistence.
     
    12:51
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice:
    Matej Petrek – 2 min., krosček,
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Adam Urban.
    11:51 Robert HAVLÁT - 2:1
     
    11:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Marek Tecl po pravé straně vyvezl kotouč do útočného pásma, kde ho předal ROBERTU HAVLÁTOVI. Ten se moc nerozmýšlel, vystřelil na bránu a trefil vingl Baldíkovy svatyně. Asistence: Marek Tecl, Dominik Vacík.
     
    09:05
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Vojtěch Pindel se prokličkoval až před bránu, zakončit mu nedovolilo až hákování Jana Nováka.
    06:44 Petr KUCHTA - 1:1
     
    06:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Robert Havlát ve vlastní třetině zachytil rozehrávku soupeře a nahrál Marku Teclovi, který vyjel do rychlého protiútoku. Tecl nahrál z pravé strany na osu rozjetému PETRU KUCHTOVI, jenž prostřelil přesouvajícího se brankáře. Asistence: Marek Tecl, Robert Havlát.
     
    02:20
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice:
    Dominik Suchý – 2 min., podrážení.
    01:20 Petr ANDRLE - 0:1
     
    01:20
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Hosté jdou po rychlé protiakci do vedení! Adam Spurný nahrál na pravou stranu PETRU ANDRLEMU, jenž napoprvé sice nepřekonal soupeřova gólmana, na druhý pokus ale dokázal propasírovat puk za brankovou čáru. Asistence: Adam Spurný, David Pastor.
     
    01:11
    Marek Kopic si sjel z pravé strany na osu, odkud nastřelil tyč kopřivnické brány!

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 7. P. Kuchta (Tecl, Havlát), 12. Havlát (Tecl, D. Vacík), 42. Endál (Havlát, J. Novák), 45. Čermák (Bureš, Holenda), 50. Endál (Valášek, Kopic), 58. Valášek (D. Vacík, Kopic), 60. Valášek (P. Kuchta) – 2. Andrle (Spurný, Pastor), 16. Pindel, 25. Pindel (Brodek)


    BK Havlíčkův Brod: Maláč (T. Dvořák) – J. Novák (A), Čermák, M. Krejčí, Benák, D. Vacík, Kutlvašr – Endál, Valášek, Kopic – Tecl, P. Kuchta (C), Havlát – Bureš, Pártl, Křehlík – Holenda, Dymák, Voříšek (A).
    Trenér: Aleš Kraučuk

    HC ISMM Kopřivnice: Baldik (Kubáň) – Marek, Petrek, Hrůzek, Bartošák, Andrle, Zeman, Kelnar – J. Mach (C), O. Sluštík (A), Suchý (A) – Kubík, Pindel, Brodek – Pastor, Spurný, A. Urban – Raška.
    Trenér: Marcel Kuděla

    Rozhodčí: Jan Grygera – Jakub Kučera, Jaroslav Štěrba

    Diváci: 254
    bahis siteleri