Calgary – New Jersey 2:4 (kon.) | Dallas – Vegas 1:6 (kon.) | Buffalo – Montreal 2:3 (2:3 po s.n.)
Detroit – Ottawa 1:5 (kon.) | Toronto – Nashville 4:0 (kon.) | Washington – NY Rangers 4:0 (kon.)
NY Islanders – Los Angeles 3:2 (po pr.) | Chicago – St. Louis 3:1 (kon.) | Colorado – Philadelphia 2:5 (kon.)
Seattle – Tampa 3:4 (po pr.) | Vancouver – Carolina 4:3 (kon.) | Columbus – Florida 2:5 (kon.)
Edmonton – New Jersey 4:1 (kon.)
po prodl.
Seattle Kraken
3:4 (0:2, 2:0, 1:1 - 0:1)
Tampa Bay Lightning
Neděle 10.12.2023, 04:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:12 Nikita KUČEROV - 3:4
     
    63:12
    4/4
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bonusový bod bere Tampa! Hagel se po pravém mantinelu prodral kolem Eberleho a před bránu adresoval puk NIKITU KUČEROVOVI. Ruský kanonýr nabídnutou příležitostí nepohrdl, Daccord se k pravé tyči přesouval neúspěšně. Asistence: Brandon Hagel a Darren Raddysh.
    Hagel B., Kučerov N., Vasilevskij A., Sergačjov M.
    Eberle J., Beniers M., Dunn V., Daccord J.
     
    59:44
    Komplikace pro Tampu! V pokračujícím tlaku soupeře totiž Anthony Cirelli podrazil Oleksiaka a míří na trestnou lavici, Seattle má ještě možnost strhnout výhru na svou stranu v základní hrací době.
     
    52:24
    Přestože to byla Tampa, která úřadovala v útočném pásmu, tak míří do oslabení, protože Tanner Jeannot po dohrání Benierse u mantinelu nešikovně zvedl hokejku do soupeřova obličeje. Velká šance pro Seattle ke stržení náskoku na svou stranu.
    47:09 Nick PAUL - 3:3
     
    47:09
    6/6
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Kučerov zprava přenesl touš do levého kruhu na Cirelliho, který vyšperkoval akci přihrávku do předbrankového prostoru, odkud NICK PAUL hokejkou zvedl puk neomylně pod břevno a přerušil tak desetizápasové čekání na gól. Asistence: Anthony Cirelli a Nikita Kučerov.
    Paul N., Raddysh D., de Haan C., Cirelli A., Kučerov N., Vasilevskij A.
    Larsson A., Tolvanen E., Bjorkstrand O., Evans R., Daccord J., Gourde Y.
    40:14 Jared MCCANN - 3:2
     
    40:14
    6/5
    Seattle právě vstřelil branku!
    Perfektní vstup Krakena do závěrečného dějství, využívá přesilovku a poprvé v zápase vede! Dunn po modré čáře posunul puk na JAREDA MCCANNA, kanadský útočník se přiblížil levému kruhu a forhendovou střelou skóroval na zadní tyč, Vasilevskému skvěle zakryl výhled Wennberg. Asistence: Vince Dunn a Jordan Eberle.
    Eberle J., McCann J., Wennberg A., Bjorkstrand O., Dunn V., Daccord J.
    Paul N., Hagel B., Černák E., Vasilevskij A., Sergačjov M.
     
    40:01
    Nečekaná změna v brankovišti domácího mužstva. Z důvodu zranění musel po druhé části odstoupit ze zápasy Philipp Grubauer, do brankoviště se staví Joey Daccord.
     
    38:47
    Přesilovka také pro Seattle! Luke Glendening nezachytil zrychlení Matthewa Benierse, zatáhl za záchrannou brzdu a soupeře zezadu podrazil.
     
    35:49
    Tampa Bay se pokusí strhnout vedení zpět na svou stranu v početní převaze. Za katr byl poslán Brandon Tanev, když nebezpečným krosčekem poslal k ledu Glendeninga. Ke spoluhráči přisedl ještě Vince Dunn a za domácí usedl na trestnou lavici Michael Eyssimont, oba dostali trest za hrubost za potyčku po přerušení hry.
    32:23 Jamie OLEKSIAK - 2:2
     
    32:23
    6/6
    Seattle právě vstřelil branku!
    Začíná se prakticky od nuly, Kraken srovnává! V levém kruhu vymýšlel Eberle, aby nakonec nabil kousek za něj JAMIEMU OLEKSIAKOVI, na jehož dělovku z první na bližší tyč Vasilevskij zareagoval pozdě a puk neudržel před brankovou čárou. Asistence: Jordan Eberle.
    Borgen W., Eberle J., McCann J., Wennberg A., Oleksiak J., Grubauer P.
    Point B., Hagel B., Perbix N., Hedman V., Kučerov N., Vasilevskij A.
     
    31:31
    K vyrovnání chyběl kousek! Po střele Kartyeho si volný puk našel Matthew Beniers, kličkou se zbavil Vasilevského, ale hrací předmět nezvládl poslat za brankovou čáru přes Černáka!
    29:52 Oliver BJORKSTRAND - 1:2
     
    29:52
    6/6
    Seattle právě vstřelil branku!
    Tenhle gól už platit bude, o tom není pochyb! Tolvanen nahrál za pravý kruh OLIVERU BJORKSTRANDOVI. Dánský útočník nevymýšlel žádné zbytečnosti a forhendem vystřelil na přední tyč, přičemž puk skončil až za zády Vasilevského, jenž toho přes spoluhráče Hedmana moc neviděl a lapačkou promáchl. Asistence: Eeli Tolvanen a Will Borgen.
    Larsson A., Tolvanen E., Bjorkstrand O., Oleksiak J., Grubauer P., Gourde Y.
    Point B., Hagel B., Raddysh D., Hedman V., Kučerov N., Vasilevskij A.
     
    24:03
    Faul z kategorie zbytečných vyrobil Nick Paul, když vysokým forčekinkem zatlačil na Adama Larssona, jehož ale následně zahákoval.
     
    23:37
    Gól neplatí, Tampa nadále vede o dvě branky! U obrazovky rozhodčí strávili jen pár vteřin, protože ofsajdové postavení Yamamota bylo zřejmé na první dobrou.
     
    23:37
    Ale pozor! Hostující trenér Jon Cooper si bere coach challenge a řešit se bude, zda náhodou brance nepředcházel ofsajd.
     
    23:37
    Kraken je na kontakt! Yamamoto nabil zleva do středu Bellemareovi, jemuž rána z první vůbec nesedla, ale nemusel smutnit, protože DEVIN SHORE puk parádně ztečoval k pravé tyči za záda překvapeného brankáře.
     
    21:38
    Brayden Point se až s nečekanou lehkostí prodral mezi dvěma obránci, načež vyzkoušel bekhendový blafák, Philipp Grubauer podržel Seattle zákrokem vyrážečkou.
    19:17 Nikita KUČEROV - 0:2
     
    19:17
    6/6
    Tampa právě vstřelila branku!
    Blesky v závěru úvodního dějství upravují na rozdíl dvou branek! Chybnou rozehrávku vystihl Hagel a do pravého kruhu přihrál Pointovi, jenž celou dobu věděl o NIKITU KUČEROVOVI, tomu adresoval pas před prázdnou bránu a na ruského útočníka čekala snadná práce. Asistence: Brayden Point a Brandon Hagel.
    Point B., Hagel B., Perbix N., Kučerov N., Vasilevskij A., Sergačjov M.
    Borgen W., Tanev B., Tolvanen E., Wennberg A., Oleksiak J., Grubauer P.
     
    13:49
    Přesilovou hru si vyzkouší rovněž domácí hokejisté. Menší dvouminutový trest vyfasoval Tanner Jeannot, jenž ukázkově podrazil rozjetého Gourdea.
    09:28 Anthony CIRELLI - 0:1
     
    09:28
    6/6
    Tampa právě vstřelila branku!
    Důležitý vedoucí gól střílí hosté! Na modrou dostal nabito obránce Perbix, jehož střelu těsně před bránou tečoval mimo dosah bezmocného brankáře ANTHONY CIRELLI, touš zamířil nechytatelným způsobem do levé šibenice. Asistence: Nick Perbix a Tanner Jeannot.
    Barré-Boulet A., de Haan C., Perbix N., Cirelli A., Jeannot T., Vasilevskij A.
    Schultz J., Eberle J., Beniers M., Dunn V., Grubauer P., Kartye T.
     
    07:19
    Brayden Point vymyslel parádní křižnou nahrávku doprava na Nikitu Kučerova, na nějž zívala odkrytá brána, ovšem ruský útočník netrefil touš ideálně, Grubauer se stihl přesunout a skvěle zasáhl lapačkou.
     
    06:30
    První přesilovou hru si zahraje hostující celek. Na trestnou lavici neochotně usedl Ryker Evans, jenž za vlastní bránou podrazil Tylera Motteho.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 30. Bjorkstrand (Tolvanen, Borgen), 33. Oleksiak (Eberle), 41. McCann (Dunn, Eberle) – 10. Cirelli (Perbix, Jeannot), 20. Kučerov (Point, Hagel), 48. Paul (Cirelli, Kučerov), 64. Kučerov (Hagel, D. Raddysh)


    Seattle Kraken: Grubauer (41. Daccord) – Larsson (A), Dunn, Borgen, Oleksiak, R. Evans, Schultz – Eberle (A), Beniers, Kartye – B. Tanev, Wennberg, McCann – Bjorkstrand, Gourde, Tolvanen – Yamamoto, Bellemare, Shore.
    Trenér: Dave Hakstol

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (J. Johansson) – D. Raddysh, Hedman (A), Černák, Sergačjov, Perbix, de Haan, H. Fleury – Kučerov (A), Point, Hagel – Barré-Boulet, Cirelli, Paul – Eyssimont, Glendening, Jeannot – Koepke, Motte.
    Trenér: Jon Cooper

    Rozhodčí: Rehman, Nicholson – Toomey, O'Quinn

    Diváci: 17 151
    bahis siteleri