Spišská N. Ves – HC Slovan 5:2 (kon.) | Banská Bystrica – Poprad 3:2 (kon.) | Humenné – Zvolen 3:0 (kon.)
Nitra – Michalovce 2:3 (0:1 po s.n.) | Trenčín – Lipt. Mikuláš 3:1 (kon.) | Košice – Nové Zámky 1:4 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 10.12.2023, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vitajte pri sledovaní 26. kola Tipos Extraligy, v ktorom si Trenčín zmeria sily s Liptovským Mikulášom. Domáci sa budú snažiť nadviazať na dôležité víťazstvo v Nových Zámkoch, ktoré im zabezpečilo aspoň posun na desiate miesto v tabuľke. Hostia v posledných zápasoch ukazujú zlepšenú formu, naposledy zdolali Nitru a v tabuľke sú na ôsmom mieste, pričom majú o štyri body viac ako ich dnešný súper. V oboch vzájomných zápasoch tejto sezóny sa z víťazstva tešil hosťujúci tím, a tak uvidíme, či to bude platiť aj do tretice a Liptovský Mikuláš pôjde za tromi bodmi.
     
    Úvodné zostavy:

    HK DUKLA Trenčín: LaCouvee(Borák) – Nemčík, Pietroniro, Starosta, Švec, Ekberg, Kupec, Hrenák – Ahl, Baláž, Immo – Hudec, Conway, Charbonneau – Lichanec, Vaňo, Petráš – Krajčovič, Sojčík, Giľák
    Tréner: M. Bartovič

    HK 32 Liptovský Mikuláš: Krasikov(Rychlík) – Mezovský, Lalík, Žilka, Vasilyev, Hraško, Fekiač, Nátny, Vojtech – Réway, Quince, Lahtinen – Nauš, Egle, Berry – Avtsin, Uhrík, Sukeľ – Valigura, Vankúš, Tkáč
    Tréner: J. Faith

    Rozhodca: Goga, Crman – Kacej, Orolin.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:11
    Hostia vyhrali úvodné vhadzovanie, ale hneď prvá rozohrávka bola nepresná a skončila sa zakázaným uvoľnením.
     
    01:10
    Domáca snaha o prechod cez stredné pásmo bola zbrzdená a nakoniec sa pískalo postavenie mimo hry.
     
    02:37
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Giľák – 2 min., podrazenie.
     
    03:20
    Hostia sa dlho držali v útočnom pásme, ale nakoniec im domáci vypichli puk a do úniku bol vysunutý Pietroniro, ktorý však Krasikova neprekonal a navyše zrejme zasiahol brankára hostí, ktorý zostal ležať otrasený ľade.
     
    05:09
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš:
    Krasikov – 2 min., zdržiavanie hry / posunutá bránka.
     
    07:02
    Až teraz musel Krasikov zasahovať, keď Conway naviedol puk do útočného pásma a vyskúšal to priamou strelou, ktorú však brankár hostí bez problémov ukryl.
     
    09:17
    Ani jeden z tímov tak nevyužil svoju prvú presilovú hru, preto pokračuje vyrovnaný priebeh v prvej tretine a teraz bola akcia hostí zastavená po tom, čo bola Valigurova prihrávka tečovaná na ochrannú sieť.
     
    09:48
    Šikovná prihrávka Baláža do prebránkového priestoru na Imma, ktorý trafil puk korčuľou, ale Krasikov stihol reagovať.
     
    10:17
    Ďalší úspešný zákrok pre Krasikova, ktorý tentokrát zneškodnil ranu Nemčíka a zatiaľ má určite viac práce ako jeho náprotivok.
     
    11:40
    LaCouvee radšej prerušil hru po jednoduchom nahodení od hostí, ale zatiaľ domáci brankár naozaj nemusel riešiť žiadnu vážnejšiu situáciu.
     
    12:28
    Nepresnosť na domácich hokejkách, ktorý poslali puk cez všetky čiary, a preto sa pískalo zakázané uvoľnenie.
     
    12:49
    Prvá obrovská príležitosť pre hostí, keď zrazu prišla nádherná prieniková prihrávka cez stred na Quinca, ale ten zahodil samostatný nájazd, keďže jeho bekhendový blafák vystihol skvelým zákrokom ľavým betónom LaCouvee.
     
    18:50
    Dlho sa hrá bez prerušenia a zdá sa, že v úvodnej tretine sa už gólu nedočkáme, keďže na oboch stranách sa pokračuje bez väčších šancí.
     
    19:55
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš:
    Réway – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej tretine zápasu medzi Trenčínom a Liptovským Mikulášom gól nepadol, keďže domáci nevyužili dve dobré príležitosti, ktoré mal Pietroniro a Immo, podobne na opačnej strane zahodil veľkú šancu Quince. Druhá tretina sa začne približne o 17:49.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    21:07
    Trenčín dal gól! Domáci vstupujú do druhej tretiny dobre zohranou presilovou hrou, keď najprv strela Charbonneaua z ľavej strany bola zblokovaná, ale veľmi pohotovo zakončoval po odrazenom puku z opačnej strany SCOTT CONWAY a Krasikov už nestihol reagovať! Asistencie: Charbonneau, Hudec
     
    24:07
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš:
    Vankúš – 2 min., hákovanie.
     
    24:55
    Trenčín dal gól! Domáci využívajú aj ďalšiu početnú výhodu, keď sa usadili v útočnom pásme a po krátkej kombinácii Pietroniro na modrej čiare posunul puk po svojej ľavej ruke na ŠIMONA PETRÁŠA, ktorý svojou delovkou po druhýkrát prekonal Krasikova! Asistencie: Pietroniro, Immo
     
    26:04
    Dlhá prihrávka do úniku na Lichanca, proti ktorému nebojácne ďaleko z brány vyšiel Krasikov, ale nakoniec puk stihol odpáliť brankárskou hokejkou a aj so šťatím zastavil domácich od strelenia tretieho gólu.
     
    28:21
    Hostia sa naďalej nevedia chytiť nejakou dobrou útočnou akciou, naopak sa po ich úmyselnom ofsajde bude vhadzovať pred Krasikovom.
     
    29:25
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Conway – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    31:25
    Domáci prežili oslabenie a Immo sa dostal do brejku, ktorú však nevyriešil gólovo, keďže jeho celkom jednoduchú strelu dokázal vyraziť Krasikov.
     
    32:14
    Postavenie mimo hry na strane hostí, ktorí v druhej tretine zatiaľ nevymysleli nič nebezpečné smerom na bránku LaCouveeho.
     
    33:04
    Ďalšía príležitosť pre domácich, ale Lichanec z pravej strany opečiatkoval len pravú žŕdku bránky hostí.
     
    33:22
    Do veľkej príležitosti sa prebil aj Giľák, ale domáci pokračujú v zahadzovaní šancí, keď opäť hostí podržal Krasikov.
     
    36:19
    Konečne aj príležitosť pre hostí vďaka individuálnej kvalite Réwaya, ktorý mohol dokončiť samostatnú akciu gólovo, ale LaCouvee predviedol ďalší istý zákrok betónom.
     
    36:53
    Sojčík získal pre domácich vhadzovanie v útočnom pásme po jednoduchom bekhendovom nahodení zo stredného pásma, ktoré radšej Krasikov ukryl.
     
    38:27
    Aj LaCouvee schoval puk v lapačke po tom, čo hostia predviedli len ľahké nahodenie.
     
    39:25
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Ekberg – 2 min., hákovanie.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine zápasu medzi Trenčínom a Liptovským Mikulášom sa domáci presadili v úvodných piatich minútach dvakrát v presilovej hre zásluhou Conwaya a Petráša. Následne domáci mali viacero príležitostí, aby tento zápas definitívne rozhodli, ale hostí podržal Krasikov a kontaktný gól na opačnej strane mohol streliť Réway, lenže nebol úspešný. Tretia tretina sa začne priblžine o 18:42.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    43:38
    Až v tejto chvíli sa hra prvýkrát prerušila v tretej tretine pre zakázané uvoľnenie domácich, ktorí však prežili ďalšie oslabenie a stále držia dvojgólové vedenie.
     
    43:54
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš:
    Nauš – 2 min., podrazenie.
     
    44:50
    Tak to je neuveriteľné, čo teraz domáci zahodili, keď Conway najprv naznačil strelu, ale potom poslal krížnu prihrávku na Charbonneaua, ktorý však strelou z prvej z ľavej strany len trafil Krasikova.
     
    46:15
    LaCouvee len na maľú chvíľu udržal puk v lapačke, ale hlavný rozhodca sa už rozhodol prerušiť hru a s týmto verdiktom nie je spokojný domáci brankár.
     
    47:47
    Kupecova prihrávka bola tečovaná na striedačku a domáci zatiaľ naďalej kontrolujú priebeh tretej tretiny.
     
    49:05
    Domáci navyše získavajú vhadzovanie v útočnom pásme, keď puk skončil mimo hracej plochy po teči zo strany hostí.
     
    49:58
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš:
    Mezovský – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.
     
    50:44
    Petráš to vyskúšal tvrdou strelou z ľavého kruhu, ale tentokrát nemieril presne ako pri druhom góle domácich.
     
    51:10
    Ďalšia práca pre Krasikova, ktorý zneškodnil strelu Charbonneaua a zamedzil aj priestor na prípadné dorážky.
     
    52:22
    Hostia vďaka dobrému napádaniu získali puk v útočnom pásme, a napokon mal veľkú príležitosť Egle, ale jeho strelu z blízkosti vyrazil prirpavený LaCouvee.
     
    54:50
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Starosta – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.
     
    56:16
    Liptovský Mikuláš dal gól! Dlho to nevyzeralo, že by hostia dokázali zdramatizovať záver zápasu kontaktným gólom, ale napokon predsa len využívajú presilovú hru vďaka šikovnej krížnej prihrávke Avtsina na MARKUSA LAHTINENA, ktorý zrejme aj s prispením teču strelou z pravej strany po prvýkrát prekonal LaCouveeho! Asistencie: Avtsin, Réway
     
    57:06
    Trenčín dal gól! Domáci však rýchlo reagujú na inkasovaný gól, keď Charbonneau od lavého mantinelu prihral pred bránu hostí na JOZEFA BALÁŽA, ktorý aj so šťastím na dvakrát dostal puk za bránkovú čiaru, čo bolo potvrdené po preskúmaní videorozhodcom! Asistencie: Charbonneau, Ahl
     
    58:49
    Hostia už majú veľmi málo času a ešte k tomu Krasikov musel zashovať, takže zatiaľ nemôžu pomýšľať na hru bez brankára.
     
    59:30
    Hostia sa v poslednej minúte predsa len dostali k powerplay, ale nevedia sa poriadne usadiť v útočnom pásme.
     
    Koniec zápasu.
     
    Trenčín v domácom prostredí porazil Liptovský Mikuláš 3:1, keď ich za víťazstvom nasmerovali dve využité presilové hry v druhej tretine zásluhou Conwaya a Petráša. Hostia síce strelili kontaktný gól tiež v početnej výhode, keď sa presadil Lahtinen, ale prakticky okamžite prišla gólová odpoveď domácich a Baláž definitívne spečatil tri body. Trenčín sa v tabuľke posunul na deviate miesto a práve na Liptovský Mikuláš stráca už len jeden bod. To je odo mňa z tohto zápasu všetko, ďakujem za pozornosť a prajem Vám príjemný zvyšok nedele! (19:24:00)

    Filip Kosnáč

    Branky a nahrávky: 22. Conway (Charbonneau, Hudec), 25. Petráš (Pietroniro, Immo), 58. Baláž (Charbonneau, Ahl) – 57. Lahtinen (Avtsin, Réway)


    HK DUKLA Trenčín: LaCouvee(Borák) – Nemčík, Pietroniro, Starosta, Švec, Ekberg, Kupec, Hrenák – Ahl, Baláž, Immo – Hudec, Conway, Charbonneau – Lichanec, Vaňo, Petráš – Krajčovič, Sojčík, Giľák
    Trenér: M. Bartovič

    HK 32 Liptovský Mikuláš: Krasikov(Rychlík) – Mezovský, Lalík, Žilka, Vasilyev, Hraško, Fekiač, Nátny, Vojtech – Réway, Quince, Lahtinen – Nauš, Egle, Berry – Avtsin, Uhrík, Sukeľ – Valigura, Vankúš, Tkáč
    Trenér: J. Faith

    Rozhodčí: Goga, Crman – Kacej, Orolin
    bahis siteleri