Rauma – Pardubice cz 2:3 (kon.) | Vítkovice – Rapperswil cz 5:1 (kon.) | Färjestad – Skellefteå 1:4 (kon.)
Växjö – Ženeva 3:2 (kon.)
konec
Lukko Rauma
2:3 (0:0, 2:1, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 12.12.2023, 17:30 • Kivikylän Areena, Rauma • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:22 Tomáš HYKA - 2:3
     
    58:22
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, závěr nakonec přinese parádní drama! Dynamo podruhé střílí gól při hře bez gólmana a dostává se do vedení, když zprava vypálil TOMÁŠ HYKA a tentokráte to byl bránící hokejista, kdo pomohl k puku za záda vlastního brankáře. Asistence: Robert Říčka a Matej Paulovič.
    57:17 Adam MUSIL - 2:2
     
    57:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Šťastná trefa, ale i ta se samozřejmě počítá! Od modré vypálil zadák Košťálek a od výstroje ADAMA MUSILA se kus černé gumy dostal za záda překvapeného Harveyho. Skórující útočník si bolestivě prohmátl trefené místo, ale s úsměvem, neboť se právě zapsal na listinu střelců. Asistence: Jan Košťálek a Lukáš Radil.
     
    50:31
    Dlouho trvající výhoda je u konce. Na trestnou lavici usedl Niklas Ylitalo, který se zhruba před minutou provinil sekáním, s čímž poměrně hlasitě nesouhlasil.
     
    40:34
    Rychlý gól by rozhodně pomohl a Pardubice byly blízko! Za obranu dostal výbornou přihrávku Lukáš Sedlák, bekhendovým blafákem však na Harveyho nevyzrál!
    38:50 Harri KAINULAINEN - 2:1
     
    38:50
    Rauma právě vstřelila branku!
    Domácí jsou opravdu schopni z minima vytěžit maximum. Produktivní zadák Tarmo Reunanen se skvěle uvolnil do pravého kruhu a bekhendovým pasem našel ve středu HARRIHO KAINULAINENA, jenž uspěl ránou o pravou tyč a zaznamenal svou druhou trefu v zápase. Asistence: Tarmo Reunanen.
    33:49 Peter ČEREŠŇÁK - 1:1
     
    33:49
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Do prostoru těsně za kruhy dostal parádní přihrávku od Radila přesně do hokejky slovenský zadák PETER ČEREŠŇÁK, proti dělovce do pravého víka byl Harvey bezmocný. Asistence: Lukáš Radil a Lukáš Sedlák.
     
    33:38
    Dynamo se může těšit na další početní převahu. Ponthus Westerholm stíhal Jana Mandáta, proti němuž zvedl hokejku příliš vysoko a trefil jej do krku.
     
    30:26
    Šance pro Pardubice ke srovnání stavu. Na lavici hanby usedl domácí forvard Henri Ikonen, důvodem je nedovolené bránění.
    23:22 Harri KAINULAINEN - 1:0
     
    23:22
    Rauma právě vstřelila branku!
    Přestože jsou hosté jasně lepším týmem, tak vedení na svou stranu strhávají domácí! HARRI KAINULAINEN si vyměnil puk s Ikonenem, aby následně vyslal z mezikruží přesnou střelu zápěstím pod břevno, na níž Roman Will lapačkou nedosáhl. Asistence: Henri Ikonen a Tarmo Reunanen.
     
    16:28
    Vylučení na obou stranách. Důvodem je potyčka mezi Matthewem Abtem a Lukášem Sedlákem, domácí zadák dostal dvě minuty za krosček, hostující forvard za nesportovní chování.
     
    13:30
    Premiérovou početní převahu si vyzkouší rovněž domácí mužstvo. Menší dvouminutový trest vyfasoval Jan Košťálek za krosček proti Fontaineovi.
     
    03:39
    První přesilovou hru si zahrají hosté z Pardubic. Na trestnou lavici zamířil Ponthus Westerholm, jenž si pomohl přidržením soupeřovy hole.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 24. Kainulainen (Ikonen, Reunanen), 39. Kainulainen (Reunanen) – 34. Čerešňák (Radil, Sedlák), 58. Musil (Košťálek, Radil), 59. Hyka (Říčka, Paulovič)


    Lukko Rauma: Harvey (Salonen) – Brook, Reunanen, Stenqvist, Järvinen, Abt, Almari, Ervasti, Piipponen – Repo, Mattila, Burke – Ponthus Westerholm, Pathrik Westerholm, Nyman – Tieksola, Fontaine, Nieminen – Ylitalo, Kainulainen, Ikonen.
    Trenér: Tomi Lämsä

    HC Dynamo Pardubice: Will (Klouček) – Čerešňák, Dvořák, Košťálek, Kolář, Hrádek, Bučko, Švec – Hyka, Sedlák, Říčka – Radil, Zohorna, Kousal – Kaut, Musil, Cienciala – Paulovič, Poulíček, Mandát – Rohlík.
    Trenér: Václav Varaďa

    Rozhodčí: Linde (SWE), Nikolić (AUT) – Niittylä (FIN), Pekkala (FIN)

    Diváci: 3 172
    06.12.2023
    Pardubice - Rauma 4:6

    Branky a nahrávky: 18. Radil (Sedlák), 20. Košťálek (Kousal, Zohorna), 56. Mandát (Vála), 58. Kousal (Čerešňák) – 2. Alamri (Tieksola, Abt), 4. Tieksola (Nyman), 10. Nieminen, 17. Fontaine (Abt, Tieksola), 30. Po. (Pa., Stenqvist), 54. Burke (Mattila)

    bahis siteleri