Slovensko – Finsko 3:4 (po pr.) | Česko – Švédsko cz 2:5 (kon.)
konec
Česko
2:5 (0:1, 2:2, 0:2)
Švédsko
Čtvrtek 14.12.2023, 18:15 • Rocknet Arena (Chomutov) • Turnaj čtyř (ženy U18)
Partner:
    58:48 HALLBECKOVÁ - 2:5
     
    58:48
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    EMILIA BERGEBY HALLBECKOVÁ vybojovala puk na obranné modré čáře, dostala se za červenou a poslala jej do odkryté klece. Bez asistence.
    56:01 LEIJONHIELMOVÁ - 2:4
     
    56:01
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky svůj tlak využívají a tím nejspíše rozhodly celý zápas. Nováková vyrážela co to šlo, ale vyražený puk před sebou vzala ISABELLE LEIJONHIELMOVÁ a z otočky poslala puk mezi betony. Češky teď mohou být lehce ukřivděné. Asistence: Tilde Utbultová a Hilda Svenssonová.
    38:54 Adéla FROMOVÁ - 2:3
     
    38:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    ADÉLA FROMOVÁ měla velkou šanci, když do pásma projela ve větší rychlosti potáhla puk ze středu doleva a propasírovala puk zpoza branky o tyč do brankoviště.Gildainová jej pak chtěla poslat do prázdné klece, ale nakonec to byla první zmíněná. Ta dostala puk na pravý kruh, odkud vymetla horní patra branky. Asistence: Tereza Gildainová a Simona Izáková.
    30:48 H.SVENSSONOVÁ - 1:3
     
    30:48
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Zřejmě sesterská spolupráce přinesla třetí branku Švédska, která byla rychlou reakcí na český gól. HILDA SVENSSONOVÁ spolupracovala s Nellie Svenssonovou, a nakonec společným úsilím puk dostali do české branky. První zmíněná dorážela střelu od modré čáry asi na dvakrát. Asistence: Nellie Svenssonová.
    28:52 Linda VOCETKOVÁ - 1:2
     
    28:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    LINDA VOCETKOVÁ měla trochu více času na pravé straně třetiny, a tak na nic nečekala a zkusila vystřelit. Helgeové puk prošel do branky kolem pravé tyče, protože tam jedna z našich hráček dobře clonila. Využitá přesillovka se počítá. Asistence: Barbora Juříčková.
    22:30 HELLMANOVÁ - 0:2
     
    22:30
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky své soupeřky zavřely v obranné třetině. Puk se poté dostal do brankoviště, kde byla velká skrumáž po dvou dobrých střelách. Jako poslední se puku dotkla ELLA HELLMANOVÁ, která jej dostala do branky. Asistence: Isabelle Leijonhielmová a Hilda Svenssonová.
    13:52 HEDQVISTOVÁ - 0:1
     
    13:52
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky vytvořily tlak na českou branku. Z předbrankového prostoru se puk odrazil k přijíždějící EBBĚ HEDQVISTOVÉ, která před sebou prostřelila vše, co tam stálo. Asistence: Rebecka Hollströmová a Leia Erikssonová.

    Karel Geba

    Branky a nahrávky: 29. Vocetková (Juříčková), 39. Fromová (Gildainová, Izáková) – 14. Hedqvistová (Hollströmová, Erikssonová), 23. Hellmanová (Leijonhielmová, H. Svenssonová), 31. H.Svenssonová (N.Svenssonová), 57. Leijonhielmová (Utbultová, H. Svenssonová), 59. Hallbecková


    Česko: Nováková (Ševčíková) – Slavíčková, Velinská, Hujová, Fromová, Holíková, Štěpánová, Izáková – Paroubková, Šapovalivová (C), Čabelová, Plosová (A), Vocetková, Gildainová, Juříčková, Felcmanová, Jílková, Pánková, Příhodová, Hračová, Jebousková
    Trenér: Dušan Andrašovský

    Švédsko: Helge (Leiderö) – Natt Och Dag (A), Svensson Nellie, Aberg, Georgny, Eriksson, Hollström – Danielsson, Hedqvist (C), Hallin, Hellman (A), Svensson Hilda, Leijonhielm, Engström, Rehn, Bergeby Hallbeck, Milfors, Johannesson, Utbult
    Trenér: Andreas Karlsson

    Rozhodčí: Zedníková, Čamane – Smetková, Kosters
    bahis siteleri