Slovensko U16/U18 – Maďarsko U18 0:2 (kon.) | Česko U16 – Polsko U18 cz 5:1 (kon.)
konec
Česko U16
5:1 (0:0, 1:1, 4:0)
Polsko U18
Čtvrtek 14.12.2023, 17:30 • Hodonín, Zimní stadion Václava Nedomanského • Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)
Partner:
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:26:18)
     
    Je dobojováno. Češky stejně jako včera otočily zápas na svou stranu a podruhé v Hodoníně vítězí. Mají tak velmi dobře nakročeno za obhajobou tohoto turnaje. Zejména třetí třetinu si podmanily, když soupeřkám nasázely čtyři góly.
     
    Konec zápasu.
    59:07 Ester ROSENBAUMOVÁ - 5:1
     
    59:07
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Naopak na druhé straně mezi kruhy vypíchla soupeřce puk ESTER ROSENBAUMOVÁ a poté tváří v tvář Hudziakové dokonává nejen výhru národního týmu, ale také svůj dnešní hattrick – 5:1. Bez asistence.
     
    58:25
    Polky vrhají ještě své síly do útoku a snaží se snížit, ale český tým jim to nedovoluje.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:42
    Polky se jaly do úniku, ale ve středním pásmu je zabrzdila pozorná obrana českého týmu, který se znovu ubránil akci soupeřek a jde dopředu.
     
    56:06
    Zakázané uvolnění Polek a hra se stěhuje před jejich branku. Buly po pravé ruce Hudziakové.
    54:47 Kateřina PĚNČÍKOVÁ - 4:1
     
    54:47
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Hezky sehraná kombinace a Češky vedou o tři góly. Z levé strany poslala přihrávku jako na zlatém podnose Ellen Jarabková pro KATEŘINU PĚNČÍKOVOU, která poté zvednutou střelou rozvlnila síť za zády Hudziakové – 4:1. Asistence: Ellen Jarabková.
     
    53:25
    Z obranného pásma zamířily do toho útočného zase Češky a do zakončení je svými hlasivkami ženou i místní fanoušci. Andrea Kantorová ale netrefila puk ideálně a je po české akci.
    52:46 Ester ROSENBAUMOVÁ - 3:1
     
    52:46
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    A hned je z toho třetí branka na straně národního týmu. Do úniku se sama dostala ESTER ROSENBAUMOVÁ, v blízkosti Hudziakové si stáhla puk na pravou stranu, kde dokonala dílo a dostala touš za záda polské brankářky – 3:1. Bez asistence.
     
    52:19
    Česko je v plném počtu.
     
    51:59
    Češky si v oslabení svou aktivitou vynutily vhazování před Hudziakovou a vypadá to, že i tohle oslabení přečkají bez úhony.
     
    51:24
    Obrana českého týmu vyhazuje puk až před Hudziakovou a znovu ukrajuje vteřiny z oslabení.
     
    50:59
    Češky ve vlastním oslabení vytáhly hru do útočného pásma a málem i zakončily. Ovšem nebylo tomu tak, ale aspoň pošetřily cenné vteřiny.
     
    50:19
    Vyloučení v týmu Česko U16:
    Adéla Voldřichová – 2 min., hákování.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 39. Rosenbaumová (Šindelářová, Jarabková), 49. Mynaříková (Šrámková), 53. Rosenbaumová, 55. Pěnčíková (Jarabková), 60. Rosenbaumová – 30. Świateková (Gawandtková)


    Česko U16: Horáková (Ortová) – Stýblová (C), Jarabková, Panešová, Šrámková, Luxemburková, Dvořáková, Hlávková, Bojdová – Pěnčíková, Šindelářová, Rosenbaumová (A) – Šťástková (A), Březinová, Voldřichová – Mynaříková, Kantorová, Ulbrichtová – Mazancová, Kafková, Šalé
    Trenér: Jan Lucák

    Polsko U18: Hudziaková (Kobielová) – Nikolová (A), Nosalová, Piasecká (A), Cybulová, Wańczuková, Kosturská, Wencelová – Lapiesová (C), Cybulská, Ziębová – Jankowská, Malinowská, Huchelová – Gawandtková, Sencerzová, Świateková – Kozlowská, Kabelisová-Sztostakowská
    Trenér: Magdalena Jablonská

    Rozhodčí: Celarová – Juhász, Pavlačková
    bahis siteleri