Vsetín – Kobra 4:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:1 (2:0, 0:0, 2:1)
HC Kobra Praha
Neděle 17.12.2023, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • Liga dorostu • 27. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Hanzlík (Cegliňski) – Sadílek (C), Dubec, Matyaštík, Dvořáček, Kužel – Zezulka (A), Meissner, Drozd (A), Bláha, Němec, Malý, Fusek, Vaculík, Vinklárek.
    Trenér: Miroslav Barus

    HC Kobra Praha: Šimon (Slavíček) – Zámečník, Vzral, Hess, Podlaha, Oh, Bezpalec – Šturc, Malčánek,Pojkar, Trnka, Halfar, Vejvoda, Vaněk, Jindrák (C), Keller, Svoboda.
    Trenér: Martin Slanina

    Rozhodčí: Kroček – Konvička, Šimiček.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:30
    Zezulka dnes nastupuje v první vsetínské útočné formaci s Vaculíkem a Němcem místo Alexandra Patáka. Elitní pětice domácích je hned od prvních sekund velmi aktivní a drží útočné pásmo. Šimon v brance Kobry se musí ohánět.
     
    01:35
    Na druhé straně to od modré zkusil Vrzal. Hanzlík neměl na jeho zakončení příliš dobrý výhled, ale přesto ukryl puk ve své výstroji a, i když trochu riskantně, rozehrál.
     
    02:29
    Němec dobruslil nahození ze středního pásma a poslal směrem k Šimonovi bekhendový pokus. Domácí útočník byl těsně bráněn a jeho rána letěla daleko od pravé tyče.
     
    03:16
    Vaněk dostal kotouč do středního pásma a rychlými tempy přebruslil jak Kužela, tak Dvořáčka. Domácí obrana v tomto ohledu nestíhala a Vaněk měl dobrou pozici pro zakončení. Nicméně se ještě rozhodl pro přihrávku na najíždějícího Jindráka, která nebyla přesná.
     
    04:15
    Fusek vybojoval kotouč za vlastní brankou a rozehrál vsetínskou ofenzivu. Nyní jsou Valaši v útočném pásmu, ale ke střele se nedostávají, protože je soupeř drží pouze okolo mantinelu.
     
    05:42
    Zatím se v utkání nic velkého nestalo. Domácí jsou na kotouči ve svém pásmu a mají problém s přechodem útočné třetiny.
     
    05:52
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha:
    Keller – 2 min., podrážení.
     
    06:05
    Hosté se velmi rychle osvobozují vyhozením až do rohu kluziště za Hanzlíkovu branku.
     
    06:26
    Valaši jsou zpět v pásmu, ale nedaří se jim najít cestu ke střele. Odhodlal se až Dvořáček, který si vydobyl místo u modré čáry a přes bránícího hráče vypálil. Šimon zasahuje vyrážečkou.
     
    06:58
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští nakonec přesilovou hru využívají a dostávají se do vedení. Daniel Dvořáček zachytil na modré čáře vyhození, které šlo podél mantinelu, a posunul kotouč dál. Na protější straně už stál ROMAN DUBEC, který prudkou ranou prostřelil hostující gólmana. Ten svou lapačku zavřel naprázdno. Asistence: Daniel Dvořáček.
     
    08:41
    Přesilovku si ale zahrají i hosté, což je pro ně šancí na vyrovnání. Domácí špatně střídali a hráli v šesti.
     
    09:14
    Bezpalcovu ránu od modré vyrazil Hanzlík před sebe, kde už čekal Vaněk. Také jeho rána se zastavila o betony domácího brankáře a Keller v další dorážce trefil levou tyč.
     
    09:24
    Domácí se osvobozují a snaží se puk co nejdéle udržet za brankou soupeře.
     
    10:19
    Halfar ještě tečoval Hessovu střelu od modré, ale Hanzlík byl u levé tyče připaven a posílá puk na zadní mantinel.
     
    10:26
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Sadílek – 2 min., krosček.
     
    10:29
    Vsetínští budou ještě chvíli ve třech a nejspíš je čekají krušné chvilky.
     
    10:41
    Valaši už jsou opět ve čtyřech a stále se brání tlaku pražského celku. Kobra hraje přesilovku velmi dobře a domácí svým výkonem zatím drží hlavně brankář Hanzlík.
     
    11:28
    Vsetínu se daří držet puk ve středním pásmu, i když na kotouči jsou hosté. Vsetínští přepli do defenzivního módu a soupeře nepouští ke své brance.
     
    11:53
    Až nyní musel Hanzlík řešit další střelu, tu však Keller vyslal z velké vzdálenosti, a jelikož v pásmu nikdo jiný nebyl, neměl vsetínský gólman s tímto zakončením problém.
     
    12:26
    Domácí hrají v plném počtu. Naposledy zakročil Hanzlík proti nahození Vejvody. Hned po návratu vyloučeného kapitána Sadílka na led se musí mít Kobra na pozoru, protože středem kluziště projel Dvořáček, jenž zakončoval k levé tyči.
     
    13:47
    Nahození Malého z vrcholu pravého kruhu poslal Šimon do rohu kluziště. Valaši si po delší době vybojovali vhazování v útočném pásmu.
     
    14:10
    Meissner z levého kruhu vystřelil, na dorážku u vzdálenější tyče čekal ještě Bláha, ale až k němu se kotouč nedostal. Nepovedená akce Vsetína vyzvala v individuální akci Vaňka, který z levého křídla nakončoval na Hanzlíkovu lapačku.
     
    15:57
    Herní tempo je o něco pomalejší než v předchozím průběhu první třetiny. Vidíme hlavně souboje o kotouč u mantinelu, nicméně Kobře se tyto souboje daří vyhrávat a nyní se usadila v útočném pásmu. U pravé tyče Hanzlík zasahuje porti nahození Hesse.
     
    16:26
    A po ráně Šturce z levého křídla má domácí brankář kotouč ve své výstroji. Hra je přerušena.
     
    16:55
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Sadílek – 2 min., hákování.
     
    17:12
    Oh vypálil od modré, jeho rána ale letěla jen chvíli, protože ji velmi rychle zablokoval Drozd. Hessovu střelu zase zastavil Dvořáček, Vsetínští zatím dobře brání.
     
    17:58
    Bránící čtvřice Vsetína zablokovala i pokus Halfara a Hanzlík už pak se zákrokem u levé tyče neměl problém. Navíc i Kobra půjde do čtyřech. Z ledu se těžce zvedá domácí obránce Kužel. Jsou to dvě minuty za nedovolené bránění pro Halfara.
     
    18:15
    Domácí obránce Zámečník projel po pravém křídle celé kluziště, obešel dva vsetínské hráče a za Hanzlíkovou brankou rozehrál. Bezpalcova střela končí na Hanzlíkově levém betonu.
     
    18:39
    Nyní však Zámečník míří na trestnou lavici, a to s dvouminutovým trestem za hrubost. Nedovoleně si počínal v předbrankovém prostotu po vsetínském protiútoku.
     
    18:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přesilovku čtyři na tři domácí hokejisté využívají! Střelu Daniela Dvořáčka od modré nejprve hokejky v předbrankovém prostoru poslali vysoko nad a už to bylo jen o tom, kdo se k dopadajícímu kotouč dostane jako první. A byl to ŠTĚPÁN DROZD, kdo puk dostrkal až za brankovou čáru. Asistence: Bez asistence.
     
    18:55
    Domácí v plném počtu.
     
    19:35
    Vsetínští posílají na branku Kobry jednu střelu za druhou. První střela Vaculíka skončila na boční síti, se svým zakončením z předbrankového prostoru neuspěl ani Bláha. Vaculík to následně z levého křídla zkusil ještě jednou, ale opět jen pokrčil rameny.
     
    19:58
    Hosté hrají ve čtyřech, první třetina je u konce. 38 sekund z trestu Zámečníka si hosté přenesou ještě i do druhého dějství.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina přinesla mnoho zajímavého zejména ve své druhé polovině. To totiž přišla série vyloučení na obou stranách. Kobra po úvodním gólu vsetínského obránce Romana Dubce velmi výrazně sahala po vyrovnání, ale domácí se mohou spolehnout na svého brankáře. Valaši pak ještě před koncem první dvacetiminutovky své vedení navýšili, když v přesilovce usměrnil kotouč za brankovou čáru Štěpán Drozd.
    Druhá třetina začne cca v 12:45.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Vsetínští začínají druhou třetinu přesilovkou. Zatím se jim však nedaří usadit se v pásmu, tuto část hry zvládá Kobra dobře.
     
    20:39
    Hosté v plném počtu.
     
    21:18
    Zezulka zavezl kotouč po pravém křídle do pásma, ale neměl přes hostující obranu vůbec žádný prostor pro přihrávku nebo zakončení. Kotouč mu vypíchl Bezpalec, který zakládá útok Pražanů.
     
    22:05
    Svoboda držel puk dlouho za brankou soupeře, ale nic nevymyslel. Nakonec to byl Oh, kdo i přes problémy udržel pásmo a od modré vystřelil. Hanzlík zasahuje pravým betonem.
     
    22:44
    Bláha neměl problém s přechodem přes střední pásmo, na levém kruhu už ovšem stejně jako předtím Zezulka neměl prostor pro jakýkoliv další tah.
     
    22:50
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Sadílek – 2 min., držení.

    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha:
    Keller – 2 min., držení.
     
    22:51
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha:
    Trnka – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování.
     
    23:26
    Kobra dvakrát v krátkém časovém sledu vyhodila, ale teď už jsou Valaši v útočném pásmu a snaží se něco vytěžit ze své přesilovky. Do třetiny se jako první probojoval Němec, který obešel bránící hráče a zakončil od levé tyče.
     
    24:10
    Další Němcovu střelu, tentokrát od modré čáry, tečoval na hranici brankoviště Bláha, který se pak dostal ještě k jedné střele. Puk končí na Šimonově pravém betonu.
     
    24:38
    Obě Dubcovy střely od modré mířily na vzdálenější tyč a hostující brankář je vykopl betonem.
     
    24:51
    Hosté v plném počtu.
     
    25:03
    Do hry už se vrátili také Sadílek s Kellerem, ale trestná lavice Kobry prázdná nezůstane. Po trestu za porušení postupu na vhazování totiž přichází další dvě minuty pro Trnku, tentokrát za podrážení.
     
    25:20
    Velmi dobře si zatím ve všech vsetínských přesilovkách vede Bláha v předbrankovém prostoru. Ten se nyní postaral o dorážku Němcovy střely od modré čáry.
     
    25:37
    Šimon vytěsnil jednu ze vsetínských střel z vrcholu pravého kruhu a hosté vyslali do brejku Vejvodu. Jeho střela zapadla přesně do lapačky domácího brankáře.
     
    26:43
    V brejku se ocitl také Jindrák, jenže toho nedovoleně zastavil Dubec. Uvidíme trestné střílení.
     
    26:43
    Možná trochu překvapivě se k trestnému střílení na středový kruh postavil obránce Bezpalec. Při svém pokusu ani nevystřelil.
     
    27:03
    Hosté v plném počtu.
     
    27:55
    Dubec našel dlouhou přihrávkou zpoza vlastní branky Němce na útočné modré čáře, jenže ten se nakonec k žádné střele nedostal. Hostující hráči o něm moc dobře věděli a u mantinelu jej zastavili.
     
    28:55
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Dvořáček – 2 min., faul kolenem.
     
    28:59
    Valaši vyhráli vhazování před Hanzlíkem a Fusek okamžitě vyhazuje přes všechny čáry.
     
    29:19
    Bránící čtveřice Vsetína trochu zabrzdila postup Kobry, ale Malčánek se ke střele z pravého kruhu přece jen dostal. Domácí brankář zasahuje levým betonem.
     
    29:56
    Od modré vypálil Oh, jeho rána proletěla nad pravým horním rohem vsetínské branky a skončila na zadním mantinelu. Valaši vyhazují.
     
    30:02
    Dvoubrankové vedení Vsetína je v ohrožení. Na trestnou lavici usedá za podrážení Vaculík.
     
    30:33
    Vsetínští ve třech okamžitě vyhodili a hosté se zpět vrátili v přečíslení dva na jednoho. Vaněk ale na Jindrákovu přihrávku nedosáhl a nezakončil.
     
    30:40
    Hanzlík tak musel zasahovaz až nyní, a to proti teči střele od modré čáry, terou vyslal Hess. Domácí brankář ukrývá kotouč ve své výstroji a hra je přerušena.
     
    30:55
    Domácí obránce Dvořáček je zpět ve hře, Valaši jsou ve čtyřech. Vaculík mezitím vyrážečkou vytěsnil Malčánkovu střelu z pravého kruhu mířenou na bližší tyč.
     
    31:18
    Kobra špatně rozehrála od vlastní branky a je odpískáno zakázané uvolnění hostujícího celku.
     
    31:47
    Vsetínští dobře brání svou obrannou modrou čáru. Nyní dvakrát za sebou nedovolili soupeři přechod do pásma.
     
    32:02
    Domácí v plném počtu. Valaši přečkali dlouhé oslabení, které zahrnovalo i hru ve třech proti pěti. Nyní se snaží uklidnit hru a prodrat se do útoku.
     
    32:56
    Halfar v individuální akci na pravém křídle neprošel přes Dubce, a tak se pokusil vsetínského beka alespoň obhodit. Kotouč doklouzal k levé tyči vsetínské branky, odkud Hanzlík rozehrává.
     
    33:19
    Vaculík si na druhé straně vypracoval podobnou šanci jen s tím rozdílem, že on se ke střele dostal. Sice nešlo o úplně nejlepší pozici, ale i z nulového úhlu bližší tyč pražské branky ohrozil.
     
    34:09
    Kobra se sice dostala do pásma, ale jde spíše jen o nahození. Nicméně i tak se hostům povedlo vybojovat vhazování po Hanzlíkově pravici.
     
    34:59
    Své místo na pravém křídle si vybudoval Keller, který obešel dva hráče Vsetína a bekhendem zakončoval na bližší tyč. Jeho rána ale nebyla přesná, Hanzlík se po ní sice vyrážečkou ohnal, ale puk letěl jen do boční sítě.
     
    35:38
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha:
    Zámečník – 2 min., podrážení.
     
    36:06
    Hostům se daří držet puk daleko od své branky. Zatím se zdá, že ani Valaši se do ofenzivy v přesilovce příliš nehrnou.
     
    36:38
    Fuskovo nahození z vrcholu levého kruhu přes bránícího hráče skončilo na Šimonově levém betonu. Hostující brankář poslal puk k mantinelu, odkud Kobra vyhazuje.
     
    37:15
    Drozd se v předbrankovém prostoru snažil o teč Dubcovy střely od modré, ale obrana Kobry mu v tom zamezila. Hosté vyhazují puk do středního pásma.
     
    37:38
    Hosté v plném počtu.
     
    38:33
    Hraje se v útočném pásmu Vsetína, ale převážně jen kolem mantinelu. V osobních soubojích jsou tentokrát úspěšnější Vsetínští, ale do zakončení se přes precizní defenzivu hostů nedostávají.
     
    39:02
    Na druhé straně přikryl Hanzlík kotouč lapačkou po prudkém nahození Malčánka. Pro dorážku si najížděl ještě Trnka, ale neměl šanci se k puku dostat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina branku nepřinesla, ale šancí jsme na obou stranách viděli opravdu hodně. Blíž ke vstřelené brance byla v průběhu druhé dvacetiminutovky Kobra, a to hlavně díky přesilovkám, povedeným brejkům nebo i trestnému střílení ve vlastním oslabení. Nikdo z pražských střelců si ovšem nepřišel na Hanzlíka ve vsetínské brance.
    Třetí třetina začne cca v 13:31.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:34
    Hosté se hned zkraje třetí třetiny usadili v útočném pásmu, ale k Hanlízkovi ještě zatím žádná střela neprošla. Všechny pokusy Kobry likviduje Vsetínská obrana.
     
    43:00
    Jindrák z levého kruhu zamířil mimo. Hanzlík se přesto poposunul blíže k pravé tyči a zakročil betonem.
     
    43:18
    Kobra začala třetí třetinu opravdu dobře s drží svého soupeře pod tlakem. Hra je po Hanzlíkově zákroku u pravé tyče přerušena.
     
    43:42
    Domácí vyhráli buly a okamžitě se přesunuli na druhou stranu. Fusek pouze trefil připraveného gólmana Slavíčka, který vystřídal Šimona, do masky. Vaculík už se následně k dorážce nedostal.
     
    43:47
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Drozd – 2 min., krosček.
     
    44:31
    Valaši dostali kotouč do středního pásma. Při opětovném přechodu útočné modré čáry se Jindrák provinil ofsajdem.
     
    44:48
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté poprvé našli recept na vsetínského gólmana a slaví snížení. V přesilovce se ocitli v přečíslení dva na jednoho, které z pravého křídla zakončil na vzálenější tyč ANTONÍN VEJVODA. Asistence: Kyung Yeol Oh, Adam Svoboda.
     
    45:21
    Kobra si za gólem šla už od začátku třetí třetiny, a taky se jí to nakonec povedlo. Hosté jsou po snížení na koni a stále se drží v útočném pásmu. Vsetínskou hru naopak doprovází řada nepřesností, Valaši budou muset ještě zabrat, aby hubený náskok udrželi.
     
    46:12
    Svoboda po levém křídle obešel Dvořáčka a už se chystal před brankářem sám zakončit, ale nakonec mu na poslední chvíli vypíchl kotouč Vinklárek. Valaši se snaží přejít do útoku, ale to se jim nedaří.
     
    46:59
    S nahozením Bezpalce od mantinelu si Hanzlík u bližší tyče poradil. Zastavil také další z hostujících pokusů a hra je přerušena.
     
    47:20
    Kuželovi se nadvakrát nepovedla přihrávka z obranného pásma do středního. Nakonec se tak mezi modrými čarami ujali kotouče hosté, jenže i oni tentokrát zaváhali a je odpískáno zakázané uvolnění.
     
    47:41
    Dvořáčkovu střelu od modré čáry ztečoval Trnka vedle branky. Hosté se dostali na kotouč a také do útočného pásma.
     
    47:58
    Pojkar na najel na vrchol levého kruhu po přihrávku zpoza branky, po které pálil bez přípravy. Střela mu však nesedla úplně ideálně a Hanzlík u pravé tyče zasahuje.
     
    48:05
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha:
    Trnka – 2 min., vysoká hůl.
     
    48:24
    Němec svou střelou od modré trefil Slavíčka do levého ramene. Jako první se k puku dostal Fusek, který rozjíždí další vsetínskou akci.
     
    48:58
    Další akci završil finální střelou z levého kruhu Vaculík. Kotouč letěl k pravé tyči, u které Slavíček vytasil svou lapačku. Hra je přerušena.
     
    49:17
    První Dvořáčkovu střelu zablokoval Vejvoda, další letěla mimo hostující branku. Hráči Kobry následně vystihli jednu ze vsetínských přihrávek na pravém křídle a vyhazují do středního pásma.
     
    49:52
    Valachům opět dělá problém přechod přes střední pásmo. Napodruhé nyní zakládají útok od vlastní branky.
     
    50:05
    Hosté v plném počtu. Spolu s návratem vyloučeného Trnky na led domácí kapitán Sadílek od modré přestřelil bránu.
     
    50:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valachům přesilovka pomohla, zůstali po ní v útočném pásmu a pokračovali v kombinaci. V ní od modré čáry vypálil Rostislav Kužel, jehož střelu v mezikruží tečoval směrem mezi gólmanovy betony ONDŘEJ VACULÍK. Asistence: Rostislav Kužel, Adam Němec.
     
    51:30
    Pražané se nevzdávají a opět se usadili v útočném pásmu. Nicméně Oh přihrál jen na hokejku Vinklárka, který z mezikruží vlastního pásma rychle otočil hru na druhou stranu.
     
    52:38
    Vsetínští působí po vstřelené brance a za opětovného vedení o dvě branky daleko jistěji. Vaculík teď prošel hostující obranou, vyzrál na všechny bránící hráče a zastavil jej až Jindrák na hranici Slavíčkova brankoviště.
     
    53:15
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Dubec – 2 min., hákování.
     
    53:15
    Oddechový čas pro tým VHK ROBE Vsetín.
     
    53:17
    Valaši vyhráli vhazování po Hanzlíkově levici a okamžitě vyhazují.
     
    53:36
    Drozd ze středního pásma nahazuje na Slavíčkovu branku. Hostující brankář rozehrává.
     
    53:56
    Kobra už je v pásmu a kombinuje. Od modré dvakrát střílel Hess, jeho první sřelu ještě tečoval Vejvoda, tu druhou domácí zablokovali.
     
    54:33
    Domácí podél mantinelu vyhazují a oba celky střídají.
     
    54:43
    Vinklárek uháněl sám na hostujícího brankáře, kterého bekhendovým zakončením i překonal, ale trefil jen levou tyč pražské branky.
     
    55:15
    Domácí v plném počtu.
     
    55:53
    Kobra se i po přesilovce stále drží v útočném pásmu, ale domácí svého soupeře těsně brání a nepouští jej ke střelám.
     
    56:44
    Bude se vylučovat, hostující celek hraje v signalizované výhodě.
     
    56:50
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Malý – 2 min., krosček.
     
    56:56
    Domácí opět velice rychle po vyhraném vhazování vyhazují. Hostující gólman od své branky rozehrává.
     
    57:18
    Kobra má problém s přechodem do útočného pásma. Jakmile hosté překročí útočnou modrou čáru, jsou domácí ihned u nich a o kotouč je připraví.
     
    57:44
    Nyní získal kotouč Vaculík, který s ním vyjel na středový kruh, odkud vystřelil na Slavíčkovu branku. Hostující brankář zasahuje.
     
    57:59
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Drozd – 2 min., podrážení.
     
    57:59
    Do konce třetí třetiny zbývají dvě minuty, Kobra hraje v pěti proti třem a potřebuje stáhnout dvoubrankové manko.
     
    58:13
    Valaši vyhodili kotouč přes všechny čáry. Kobru brzdí ofsajd.
     
    58:38
    Teď si hosté přechod do pásma pohlídali a rozestavili přesilovkovou formaci. Od modré pálil Bezpalec, ale Hanzlík měl na jeho pokus dobrý výhled. Domácí brankář přikryl puk lapačkou a hra je přerušena.
     
    58:50
    Malý je zpět na ledě, domácí hrají ve čtyřech. Mezitím od modré vystřelil Oh, jehož ránu domácí brankář zastavil betonem.
     
    58:59
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha:
    Vejvoda – 2 min., sekání.
     
    59:06
    Hraje se ve čtyřech na obou stranách, po krátké pasáži ve středním pásmu je odpískáno zakázané uvolnění Vsetína.
     
    59:18
    Oddechový čas pro tým HC Kobra Praha.
     
    59:18
    Slavíček zůstává na střídačce. Kobra jde do hry v pěti proti čtyřem a bez brankáře.
     
    59:22
    Na Hessovo lehčí nahození od modré čáry Hanzlík příliš neviděl, a tak měl problém zakročit. Nakonec svůj levý beton proti střele vytasil.
     
    59:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští pojistili své vítězství trefou do prázdné branky. ADAM NĚMEC měl v útočném pásmu dostatek prostoru, a tak dojel až do mezikruží, odkud bez většího nátlaku pečetí tříbodovou výhru svého celku. Asistence: Rostislav Kužel, Václav Sadílek.
     
    Konec zápasu. (14:07:14)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 7. Dubec (Dvořáček), 19. Drozd, 51. Vaculík (Kužel, Němec), 60. Němec (Kužel, Sadílek) – 45. Vejvoda (Oh, Svoboda)


    VHK ROBE Vsetín: Hanzlík (Cegliňski) – Sadílek (C), Dubec, Matyaštík, Dvořáček, Kužel – Zezulka (A), Meissner, Drozd (A), Bláha, Němec, Malý, Fusek, Vaculík, Vinklárek.
    Trenér: Miroslav Barus

    HC Kobra Praha: Šimon (Slavíček) – Zámečník, Vzral, Hess, Podlaha, Oh, Bezpalec – Šturc, Malčánek,Pojkar, Trnka, Halfar, Vejvoda, Vaněk, Jindrák (C), Keller, Svoboda.
    Trenér: Martin Slanina

    Rozhodčí: Kroček – Konvička, Šimiček
    bahis siteleri