Vsetín – Kobra 4:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:1 (2:0, 0:0, 2:1)
HC Kobra Praha
Neděle 17.12.2023, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • Liga dorostu • 27. kolo
Partner:
     
    59:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští pojistili své vítězství trefou do prázdné branky. ADAM NĚMEC měl v útočném pásmu dostatek prostoru, a tak dojel až do mezikruží, odkud bez většího nátlaku pečetí tříbodovou výhru svého celku. Asistence: Rostislav Kužel, Václav Sadílek.
     
    50:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valachům přesilovka pomohla, zůstali po ní v útočném pásmu a pokračovali v kombinaci. V ní od modré čáry vypálil Rostislav Kužel, jehož střelu v mezikruží tečoval směrem mezi gólmanovy betony ONDŘEJ VACULÍK. Asistence: Rostislav Kužel, Adam Němec.
     
    44:48
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté poprvé našli recept na vsetínského gólmana a slaví snížení. V přesilovce se ocitli v přečíslení dva na jednoho, které z pravého křídla zakončil na vzálenější tyč ANTONÍN VEJVODA. Asistence: Kyung Yeol Oh, Adam Svoboda.
     
    18:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přesilovku čtyři na tři domácí hokejisté využívají! Střelu Daniela Dvořáčka od modré nejprve hokejky v předbrankovém prostoru poslali vysoko nad a už to bylo jen o tom, kdo se k dopadajícímu kotouč dostane jako první. A byl to ŠTĚPÁN DROZD, kdo puk dostrkal až za brankovou čáru. Asistence: Bez asistence.
     
    06:58
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští nakonec přesilovou hru využívají a dostávají se do vedení. Daniel Dvořáček zachytil na modré čáře vyhození, které šlo podél mantinelu, a posunul kotouč dál. Na protější straně už stál ROMAN DUBEC, který prudkou ranou prostřelil hostující gólmana. Ten svou lapačku zavřel naprázdno. Asistence: Daniel Dvořáček.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 7. Dubec (Dvořáček), 19. Drozd, 51. Vaculík (Kužel, Němec), 60. Němec (Kužel, Sadílek) – 45. Vejvoda (Oh, Svoboda)


    VHK ROBE Vsetín: Hanzlík (Cegliňski) – Sadílek (C), Dubec, Matyaštík, Dvořáček, Kužel – Zezulka (A), Meissner, Drozd (A), Bláha, Němec, Malý, Fusek, Vaculík, Vinklárek.
    Trenér: Miroslav Barus

    HC Kobra Praha: Šimon (Slavíček) – Zámečník, Vzral, Hess, Podlaha, Oh, Bezpalec – Šturc, Malčánek,Pojkar, Trnka, Halfar, Vejvoda, Vaněk, Jindrák (C), Keller, Svoboda.
    Trenér: Martin Slanina

    Rozhodčí: Kroček – Konvička, Šimiček
    bahis siteleri