Litoměřice – Třebíč 5:3 (kon.) | Přerov – Prostějov 1:4 (kon.) | Jihlava – Vsetín 0:2 (kon.)
Zlín – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Sokolov – Znojmo 4:1 (kon.) | Pardubice B – Kolín 3:4 (1:2 po s.n.)
Poruba 2011 – Slavia 5:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
LHK Jestřábi Prostějov
Pondělí 18.12.2023, 17:30 • ZS Přerov • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Petr HAŠEK - 1:4
     
    59:27
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Premiéra trenéra Mikesky v Přerově se nevydaří, Prostějov zapisuje druhou trefu do prázdné branky! Snadnou práci měl PETR HAŠEK. Asistence: Matouš Venkrbec, Jakub Kubeš.
    57:26 Vilém BURIAN - 1:3
     
    57:26
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Zubři se zpátky do pásma neusadili, naopak se urodil protiútok, kterým v oslabení Jestřábi zřejmě pečetí dnešní vítězství! Na to, až Krisl padne k ledu, si počkal VILÉM BURIAN, jenž trefil prázdnou branku. Asistence: Petr Hašek.
    42:33 Zdeněk DOLEŽAL - 1:2
     
    42:33
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Sedmnáct vteřin před vypršením trestu Březiny se Prostějov ujímá vedení! Od Veselého dostal na levý kruh nabito ZDENĚK DOLEŽAL, jehož příklep se vlezl do těsné skulinky mezi Postavovou paží a tyčí! Asistence: Jan Veselý.
    35:04 Tomáš JÁCHYM - 1:1
     
    35:04
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov se dostal k zaslouženému srovnání! Ofenzivní pasivita Zubrů si o branku docela říkala. Po nepřesné rozehrávce na zakázané uvolnění neuspěli na buly, čehož využil TOMÁŠ JÁCHYM. K tomu se odrazil kotouč před branku, kde si počínal velmi trpělivě, počkal až si Postavu položí a obkroužením jeho betonů zasunul puk do branky! Asistence: Jan Maruna, Jan Veselý.
    20:52 Daniel INDRÁK - 1:0
     
    20:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Sudí se s tím dnes nemažou a nastavili zápasu přísná měřítka, kvůli kterým se Prostějov vlastní chybou dostal do tří. Přesilovkovou kombinaci zakončoval střelou ze středu DANIEL INDRÁK, jehož střela se šťastně otřela o nohu prostějovského beka a zapadla do Štipčákovy branky! Asistence: Darek Hejcman
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 21. Indrák (Hejcman) – 36. Jáchym (Maruna, J. Veselý), 43. Z. Doležal (J. Veselý), 58. V. Burian (Hašek), 60. Hašek (Venkrbec, Kubeš)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Vojtek) – R. Černý, Kudělka (A), Chroboček, Zeleňák, Cubo, Krisl (C), F. Němec – T. Doležal (A), Pechanec, Březina – Jak. Svoboda, Vlach, Tomi – Indrák, Hejcman, Goiš – Mácha, Chludil, Ministr.
    Trenér: M. Mikeska

    LHK Jestřábi Prostějov: Štipčák (Pavelka) – Hanousek, Poledna, Pohl, Forman, Krejčí, Kubeš – Z. Doležal, Hašek, Illéš – Jiránek (A), Jáchym (A), J. Veselý – Račuk, Pitule, Slanina – V. Burian, Venkrbec (C), Ostřížek – Maruna.
    Trenér: M. Janeček

    Rozhodčí: Kubičík, Cabák – Mikšík, Veselý
    bahis siteleri