Litoměřice – Třebíč 5:3 (kon.) | Přerov – Prostějov 1:4 (kon.) | Jihlava – Vsetín 0:2 (kon.)
Zlín – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Sokolov – Znojmo 4:1 (kon.) | Pardubice B – Kolín 3:4 (1:2 po s.n.)
Poruba 2011 – Slavia 5:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
LHK Jestřábi Prostějov
Pondělí 18.12.2023, 17:30 • ZS Přerov • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Petr HAŠEK - 1:4
     
    59:27
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Premiéra trenéra Mikesky v Přerově se nevydaří, Prostějov zapisuje druhou trefu do prázdné branky! Snadnou práci měl PETR HAŠEK. Asistence: Matouš Venkrbec, Jakub Kubeš.
    57:26 Vilém BURIAN - 1:3
     
    57:26
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Zubři se zpátky do pásma neusadili, naopak se urodil protiútok, kterým v oslabení Jestřábi zřejmě pečetí dnešní vítězství! Na to, až Krisl padne k ledu, si počkal VILÉM BURIAN, jenž trefil prázdnou branku. Asistence: Petr Hašek.
     
    57:00
    Vyloučení ale nakonec přeci jen přichází. Tomáš Jáchym dávno po přerušení na středu kluziště zcela zbytečně žduchl do protihráče a míří na trestnou.
     
    56:42
    Hejcman neproměnil velikou šanci! Dlouhý pas si sklepl ze vzduchu na hůl a ujížděl sám na Štipčáka, střelou mezi betony jej ale nepřekonal!
     
    53:51
    Ostřížek v další velké šanci! Nabito dostal do mezikruží, střelu ale neumístil přesně, nýbrž pouze na hruď domácího brankáře!
     
    52:24
    Ostřížek i Hanousek měli velké šance, obě ale končí na Postavovi!
     
    52:03
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Tomáš Doležal – 2 min., podrážení.
     
    50:44
    Jakub Svoboda se ocitl v obrovské příležitosti! Štipčákovi stál tváří v tvář, prudkou střelu ale vyslal pouze do jeho masky!
     
    46:46
    Sudí dnes odpískají doslova úplně vše, co byste našli v manuálu pro rozhodčí. Nutno ovšem uznat, že na obě strany. Na trestnou teď míří za krosček Jiří Krisl.
     
    45:57
    Venkrbec vylepšil situace přihrávkou na Kubeše, kterému se odkryla tyč, Postava se ale skvěle přesunul!
     
    44:53
    Darek Hejcman se zajímavě proháčkoval až do střelecké pozice, branku o kousek minul!
    42:33 Zdeněk DOLEŽAL - 1:2
     
    42:33
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Sedmnáct vteřin před vypršením trestu Březiny se Prostějov ujímá vedení! Od Veselého dostal na levý kruh nabito ZDENĚK DOLEŽAL, jehož příklep se vlezl do těsné skulinky mezi Postavovou paží a tyčí! Asistence: Jan Veselý.
     
    40:50
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    David Březina – 2 min., nedovolené bránění.
     
    36:01
    Přerov si mohl vzít vedení rychle zpět! Pas před branku ale přeskočil Pechancovu hůl!
    35:04 Tomáš JÁCHYM - 1:1
     
    35:04
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov se dostal k zaslouženému srovnání! Ofenzivní pasivita Zubrů si o branku docela říkala. Po nepřesné rozehrávce na zakázané uvolnění neuspěli na buly, čehož využil TOMÁŠ JÁCHYM. K tomu se odrazil kotouč před branku, kde si počínal velmi trpělivě, počkal až si Postavu položí a obkroužením jeho betonů zasunul puk do branky! Asistence: Jan Maruna, Jan Veselý.
     
    27:29
    Forman využil prudký pas ke střele nápřahem a orazítkoval tyč!
     
    23:45
    A velmi rušno bylo hned na opačné straně! Krisl chyboval na modré a rázem musel bránit přečíslení 2 na 1. Venkrbcovi se položil do přihrávky, kterou sice zablokoval, málem ale sama skončila sražena v odkryté části branky přesouvajícího se Postavy.
     
    23:36
    Indrák už si jel pro druhý gól! Po pravém křídle nabral vysokou rychlost a prodral se až před klec Štipčáka, kterého ovšem nepřekonal! Neúspěchem končí i dorážky Tomiho!
     
    22:53
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Lukáš Forman – 2 min., vysoká hůl.
    20:52 Daniel INDRÁK - 1:0
     
    20:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Sudí se s tím dnes nemažou a nastavili zápasu přísná měřítka, kvůli kterým se Prostějov vlastní chybou dostal do tří. Přesilovkovou kombinaci zakončoval střelou ze středu DANIEL INDRÁK, jehož střela se šťastně otřela o nohu prostějovského beka a zapadla do Štipčákovy branky! Asistence: Darek Hejcman
     
    20:38
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Vilém Burian – 2 min., podrážení.
     
    19:34
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Jan Slanina – 2 min., nedovolené bránění brankáři.
     
    18:30
    Vzápětí ale přichází další vyloučení na přerovské straně. Počínání Chludila bylo vyhodnoceno jako podrážení.
     
    16:06
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Antonín Pechanec – 2 min., držení.
    14:29 Neuznaný gól hostů
     
    14:29
    Jestřábi právě vstřelili branku, ta ale nebyla uznána! Hosté se ve vlastním oslabení dostali do přečíslení 2 na 1, ve kterém vysoko povyjetý Postava zasáhl betonem, z další vlny ale dojížděl další hráč v červeném a dostal se na kotouč. Ve střele do odkryté branky zasáhl neúmyslně Krisl, který byl před tím sražen k ledu, poté ale zblízka dorážel Jan Maruna, čímž rozradostnil tentokráte už zaplněný sektor hostů. Branka nebyla uznána kvůli tomu, že sudí po prvotním rozpažení unáhleně přerušili hru.
     
    12:37
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Tomáš Hanousek – 2 min., hrubost + 2 min., nesportovní chování.
     
    08:56
    Domácí zcela propadli ve středním pásmu a Prostějov se rázem dostal do přečíslení 4 na 2! Zpětná přihrávka na Veselého do druhé vlny ale nebyla správným řešením. Prostějovský útočník branku vůbec neohrozil.
     
    04:54
    Zubři si vypěstovali dobrou šanci po střele Krisla, která Štipčákovi vypadla, o přesilovku je ale vzápětí připravil Tomáš Doležal. Ten zcela zbytečně šťáral hokejkou ve výstroji brankáře, za což inkasuje dvouminutový trest (sekání).
     
    04:28
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Tomáš Hanousek – 2 min., krosček.
     
    01:50
    Domácí se postarali o první velkou šanci! Ze středního pásma byl do rychlého úniku vyslán Cubo, který mířil na vzdálenější tyč, do střely mu ale vložil hůl vracející se Pitule, díky němuž střelecký pokus neletěl na bránu!
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 21. Indrák (Hejcman) – 36. Jáchym (Maruna, J. Veselý), 43. Z. Doležal (J. Veselý), 58. V. Burian (Hašek), 60. Hašek (Venkrbec, Kubeš)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Vojtek) – R. Černý, Kudělka (A), Chroboček, Zeleňák, Cubo, Krisl (C), F. Němec – T. Doležal (A), Pechanec, Březina – Jak. Svoboda, Vlach, Tomi – Indrák, Hejcman, Goiš – Mácha, Chludil, Ministr.
    Trenér: M. Mikeska

    LHK Jestřábi Prostějov: Štipčák (Pavelka) – Hanousek, Poledna, Pohl, Forman, Krejčí, Kubeš – Z. Doležal, Hašek, Illéš – Jiránek (A), Jáchym (A), J. Veselý – Račuk, Pitule, Slanina – V. Burian, Venkrbec (C), Ostřížek – Maruna.
    Trenér: M. Janeček

    Rozhodčí: Kubičík, Cabák – Mikšík, Veselý
    bahis siteleri