Litoměřice – Třebíč 5:3 (kon.) | Přerov – Prostějov 1:4 (kon.) | Jihlava – Vsetín 0:2 (kon.)
Zlín – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Sokolov – Znojmo 4:1 (kon.) | Pardubice B – Kolín 3:4 (1:2 po s.n.)
Poruba 2011 – Slavia 5:4 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
5:4 (4:1, 0:1, 1:2)
HC Slavia Praha
Pondělí 18.12.2023, 18:00 • Buly Aréna, Kravaře • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    V samotném závěru utkání se před domácí střídačkou strhla mela, ve které se nejvíce angažoval Lukáš Doudera s Matějem Beranem a pomocí pěstí si tak ještě vyříkali určité neshody a oba obdrželi pětiminutový trest za bitku.
     
    59:10
    Hosté to tedy zkouší v šesti a uvidíme zda se někdo prosadí.
     
    59:04
    Puk po střele jednoho z hostů sice skončil v bráně, avšak Žovinec tečoval kotouč z obrovské výšky a branka tak nemůže být uznána kvůli vysoké holi.
     
    56:10
    Žovinec tvrdě a nepěkně sestřelil Vojtěcha Střondlu, který tak naletěl do mantinelu a zůstal nějaký ten moment ležet na zemi. Hráč sešívaných si tak odpyká 2 minuty za vrážení na hrazení.
    53:07 David KAJÍNEK - 5:4
     
    53:07
    6/6
    Slavia právě vstřelila branku!
    Průžek se skvěle dostal do útočného pásma, kde dokázal i vystřelit. Bláhovi však puk propadl a od tyče se odrazil k DAVIDU KAJÍNKOVI, který k vou přesnou trefou dramatizuje utkání. Asistence: Jiří Průžek, Robin Všetečka.
    Kajínek D., Průžek J., Všetečka R., Knotek T., Klikorka K., Málek R.
    Mrázek P., Šedivý O., Krenželok L., Hlaváč F., Klimíček J., Bláha O.
     
    43:19
    Nový přírustek do kabiny domácích Antonín Honejsek se nyní v obranném pásmu provinil, když jednoho ze svých soků trefil svou hokejkou a usedne si tak na dvě minuty za katr.
     
    41:36
    Soušaně byli vyloučeni hráči na obou stranách, když se před domácí střídačkou dostali do křížku. Po trestu pro Christova a Kajínka se bude pokračovat v pěti na obou stranách.
    40:51 Tomáš GUMAN - 5:3
     
    40:51
    6/6
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ihned po gólu domácích se prosadil také hostující TOMÁŠ GUMAN, který v útočném pásmu dostal až moc prostoru na to, aby dokázal skórovat. Asistence: Matěj Beran, Edgars Kulda.
    Guman T., Beran Matě., Kulda E., Holý J., Kremláček V., Málek R.
    Lemcke J., Honejsek A., Berisha A., Razgals F., Klimíček J., Bláha O.
    40:35 Ondrej ŠEDIVÝ - 5:2
     
    40:35
    6/5
    Poruba právě vstřelila branku!
    Lukáš Doudera svou střelou od modré čáry překvapil všechny včetně Romana Málka a po teči ONDREJE ŠEDIVÉHO tak padl již pátý gól do sítě Slavie. Asistence: Lukáš Doudera, Petr Mrázek.
    Doudera L., Mrázek P., Šedivý O., Krenželok L., Střondala V., Bláha O.
    Křepelka K., Havrda M., Žovinec D., Knotek T., Málek R.
     
    39:18
    Matěj Beran si v útočném pásmu nepohlídal svou hůl a trefil s ní Střondalu do obličeje. Tento zákrok se nemohl obejít bez vyloučení a Poruba si tak zahraje přesilovku.
    38:28 Edgars KULDA - 4:2
     
    38:28
    6/5
    Slavia právě vstřelila branku!
    O první gól druhého dějství se postarali hosté, kteří tak využili přesilovou hru. Po odrazu se kotouč dostal k EDGARSI KULDOVI, který už před sebou měl pouze odkrytou bránu a snížil tak na rozdíl 2 branek. Asistence: Tomáš Guman, Lukáš Strnad.
    Kulda E., Guman T., Strnad L., Brož J., Křepelka K., Málek R.
    Berisha A., Razgals F., Doudera L., Gutwald M., Bláha O.
     
    37:25
    Beran se řítil na bránu Bláhy a mohl tak vstřelit druhou branku. Během jeho úniku ho však fauloval Vojtěch Střondala, který si tak odpyká 2 minuty za sekání.
     
    35:18
    Dušan Žovinec nabídne domácím další přesilovku, když před vlastní bránou poslal k zemi Honejska a odpyká si tak 2 minuty za hrubost.
     
    30:01
    Bláha se teď blýskl skvělým zákrokem, když ho rychlou střelou ze slotu prověřil jeden z hostujících hráčů.
     
    26:30
    Střondalovu střelu nezastavilo nic, tedy až na tyčku, kterou domácí trefili již po třetí.
     
    26:26
    Vypadalo to, že se ani tentokrát nebude podrážení pískat, nakonec však hlavní sudí zvedl pravačku a vyloučil Kajínka, který podrazil jednoho ze svých soupeřů.
     
    23:30
    Holý byl teď hrdinou hostů! Domácí šli do útoku ve třech, když se Střondala snažil vymyslet něco s Klimíčkem. Přihrávku druhého zmiňovaného ale zablokoval právě Holý, který v obranné třetině zůstal s Málkem sám.
     
    17:49
    Trenéři Pražanů se rozhodli ještě ke konci třetiny vyměnit brankáře. Mezi tři tyče se po necelých 18.minutách dostane Roman Málek.
    17:49 Lukáš KRENŽELOK - 4:1
     
    17:49
    6/6
    Poruba právě vstřelila branku!
    Prvně orazítkoval jeden z domácích břevno, avšak chvilku na to se puk dostal do brány, když se trefil kapitán LUKÁŠ KRENŽELOK. Asistence: Petr Mrázek, Ondrej Šedivý.
    Krenželok L., Mrázek P., Šedivý O., Sedlák A., Voráček T., Bláha O.
    Všetečka R., Knotek T., Průžek J., Křepelka K., Žovinec D., Volevecký T.
     
    16:08
    Velká chyba v rozehrávce Slavie, po které se do šance dostal Mrázek. Útočník Poruby ale narazil na Voleveckého v bráně a náskok tak nezvýšil.
     
    14:21
    Další přesilová hra pro Slavii znamená další možnost snížit. Jiří Klimíček se vysokou holí provinil proti Slavíkovi, který si najížděl před bránu.
    11:55 Aaron BERISHA - 3:1
     
    11:55
    6/5
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ostravané se dostávají zpět do dvoubrankového vedení, když se skvěle prosadil AARON BERISHA. Hlavní díky při tomto gólu však patří nové akvizici Honejskovi a také Razgalsovi. Asistence: Antonín Honejsek, Frenks Razgals.
    Berisha A., Honejsek A., Razgals F., Tvrdoň M., Klimíček J., Bláha O.
    Knotek T., Křepelka K., Průžek J., Žovinec D., Volevecký T.
     
    11:26
    Slavia se nemohla dopočítat a tak se na hřišti objevili v šesti. Rozhodčí tento počet hráčů nepřehlédl a poslal Strnada za katr.
    08:53 Tomáš GUMAN - 2:1
     
    08:53
    6/5
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hostující celek dokázal potrestat chybu Krenželoka a snížil tak na rozdíl jedné branky. TOMÁŠ GUMAN se po tvrdé ráně prosadil z pravého kruhu. Asistence: Karel Křepelka, Edgars Kulda.
    Guman T., Křepelka K., Kulda E., Brož J., Strnad L., Volevecký T.
    Christov V., Sedlák A., Střondala V., Doudera L., Bláha O.
     
    07:35
    Kapitán domácícho celku Krenželok nabídne Slavii přesilovku, ze které může udeřit. Zkušený matador se provinil podrážením na hranici svého vlastního pásma.
    03:39 Aaron BERISHA - 2:0
     
    03:39
    6/6
    Poruba právě vstřelila branku!
    Druhý gól obdržela Slavia po necelé minutě. Kanadský útočník AARON BERISHA se po chybě hostů na modré čáře dostal do úniku a puk zamířil přesně mezi tři tyče. Asistence: Frenks Razgals.
    Berisha A., Razgals F., Klimíček J., Lemcke J., Honejsek A., Bláha O.
    Brož J., Havrda M., Slavík M., Křepelka K., Žovinec D., Volevecký T.
    02:54 Petr MRÁZEK - 1:0
     
    02:54
    6/6
    Poruba právě vstřelila branku!
    Skvělý forčeking domácích vyústil v první branku zápasu. Šedivý si našel kotouč po pravici gólmana a následně jej poslal na PETRA MRÁZKA, který se nemýlil a otevřel tak skóre. Asistence: Ondrej Šedivý.
    Mrázek P., Šedivý O., Krenželok L., Sedlák A., Doudera L., Bláha O.
    Kulda E., Kremláček V., Holý J., Beran Matě., Guman T., Volevecký T.
     
    00:41
    V první velké šanci se krátce po začátku ocitl Klímek, který si kotouč krásně stáhl a po jeho střele orazítkoval kotouč břevno.
    Marken.cz

    Matěj Kotala

    Branky a nahrávky: 3. P. Mrázek (O. Šedivý), 4. Berisha (Razgals), 12. Berisha (Honejsek, Razgals), 18. Krenželok (P. Mrázek, O. Šedivý), 41. O. Šedivý (Doudera, P. Mrázek) – 9. Guman (Křepelka, Kulda), 39. Kulda (Guman, Strnad), 41. Guman (Matě. Beran, Kulda), 54. Kajínek (Průžek, Všetečka)


    HC RT TORAX Poruba 2011: O. Bláha (Dolejš) – A. Sedlák, Doudera, Klimíček, Lemcke, Voráček, Gutwald, Hlaváč – Klímek, Střondala (A), Tvrdoň – Berisha, Honejsek, Razgals – Gřeš, Vachovec (A), Christov – O. Šedivý, Krenželok (C), P. Mrázek.
    Trenér: Jiří Režnar

    HC Slavia Praha: Volevecký (18. R. Málek) – Křepelka, Žovinec (A), Holý (A), Kremláček, Kajínek, Klikorka – Guman, Kulda, Matě. Beran – Průžek, Knotek (C), Všetečka – J. Brož, Slavík, Havrda – Slavíček, V. Polák II, Strnad.
    Trenér: Aleš Totter

    Rozhodčí: Obadal, Šudoma – Hanzlík, Kráľ
    bahis siteleri