Slovensko – Finsko 3:4 (po pr.) | Kanada – Česko cz 2:3 (kon.) | USA – Lotyšsko 7:2 (kon.)
Švédsko – Švýcarsko 3:2 (po pr.)
konec
Kanada
2:3 (0:2, 2:0, 0:1)
Česko
Úterý 02.01.2024, 14:30 • Scandinavium, Göteborg • Mistrovství světa do 20 let • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:49 Jakub ŠTANCL - 2:3
     
    59:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle je obrovský šok a zároveň radost pro naše mužstvo! Poslední útok českého týmu rozjel Dominik Rymon. Následně se dostal do útočné třetiny dostal Ondřej Becher, který předložil na JAKUBA ŠTANCLA. Už dvougólový hrdina vypálil spíše takovým nahození, to si do vlastní svatyně nešťastně srazil Bonk. – 2:3. Asistence: Ondřej Becher a Dominik Rymon.
    36:40 Jake FURLONG - 2:2
     
    36:40
    Kanada právě vstřelila branku!
    Po velkém tlaku je vyrovnáno! Našemu týmu se nepodařilo vystřídat a obranná dvojka byla zavařena. Proto si puk našel po přihrávce Poitrase na modré čáře JAKE FURLONG, navezl si ho na střed útočného pásma a přesnou střelou překonal Hrabala. – 2:2. Asistence: Matthew Poitras.
    23:43 Matthew WOOD - 1:2
     
    23:43
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen Kanaďané snižují! Po naší ztrátě v útoku zahájilo zámořské mužstvo krásnou rychlou kombinaci. Tu vyšperkoval přihrávkou do samostatného úniku Easton Cowan. Sám na Hrabala poté ujížděl MATTHEW WOOD, který přesnou ranou do rohu svatyně překonal bezradného českého brankáře. – 1:2. Asistence: Easton Cowan a Brayden Yager.
    18:01 Tomáš CIBULKA - 0:2
     
    18:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ano, vedeme o dvě branky! Po perfektní práci Šapovaliva v útočném pásmu, jenž vybojoval kotouč pro Jiřího Kulicha. Proto český kapitán poslal přihrávku bekhendem na modrou čáru. Zde si puk na střelu nachystal TOMÁŠ CIBULKA a přes několik hráčů nachytal Rousseaua mezi betony. – 0:2. Asistence: Jiří Kulich.
    07:51 Jakub ŠTANCL - 0:1
     
    07:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jdeme do brzkého vedení! Po špatné kombinaci Kanady v útočném pásmu rozjel rychlou akci ve středním pásmu Dominik Rymon. Ten následně předložil JAKUBU ŠTANCLOVI, který před kruhem na vhazování vystřelil a chladnokrevnou bombou na bližší tyč překonal bezmocného Rousseaua. – 0:1. Asistence: Dominik Rymon.
    Marken.cz

    Matyáš Kotlan

    Branky a nahrávky: 24. Wood (Cowan, Yager), 37. Furlong (Poitras) – 8. Štancl (Rymon), 19. Cibulka (Kulich), 60. Štancl (Rymon, Becher)


    Kanada: Rousseau (St-Hilaire) – Lamoureux (A), Mateychuk, Warren, Furlong, Bonk, Donovan, T. Nelson – Dumais, Celebrini, Minten (C) – Savoie (A), Poitras, Geekie – Danielson, Beck, Allard – Rehkopf, Yager, Cowan – Wood.
    Trenér: Alan Letang

    Česko: Hrabal (Vondraš) – Alscher, Hamara (A), Čech, Cibulka, Galvas, Prčík, Kočí – Kulich (C), Šapovaliv (A), Bareš – Redlich, Melovský, Šalé – Štancl, Becher, Rymon – Židlický, Přibyl, Maštalířský – Hujer.
    Trenér: Patrik Augusta

    Rozhodčí: Bjork (SWE), Hebeisen (SUI) – Durmis (SVK), Nyqvist (SWE)

    Diváci: 10 117
    bahis siteleri