Spišská N. Ves – Humenné 3:1 (kon.) | Nitra – Nové Zámky 3:2 (kon.) | HC Slovan – Trenčín 3:2 (po pr.)
Poprad – Lipt. Mikuláš 2:3 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 5:3 (kon.) | Michalovce – Košice 0:0 (odl.)
konec
HKM Zvolen
5:3 (2:1, 3:1, 0:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 05.01.2024, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:23
    Banská Bystrica dala gól! Hostia znižujú na rozdiel dvoch gólov. ROMAN FAITH korčuliarsky ušiel Muchovi po ľavom krídle, domáca obrana k nemu nepristúpila, Faith si položil Kupskyho na ľad a prekonal ho – 5:3.
    Asistoval Ivan Ďatelinka.
     
    34:47
    Zvolen dal gól! Krásna kombinačná domáca akcia. Hecl vyhral súboj o puk na vlastnej modrej. Efektne sa zbavil obrancu a vysunul do šance MITCHA HULTSA, ktorý Krošelja prestrelil na lapačku – 5:2.
    Asistencie Marek Hecl, Dávid Mudrák.
     
    32:32
    Banská Bystrica dala gól! Domáci pokazili v presilovke ľahkú prihrávku. Vela puk vyviezol a FRANK HORA strelou švihom z medzikružia v oslabení vymietol pravý horný roh Kupskyho brány – 4:2.
    Asistoval Marcus Vela.
     
    25:35
    Zvolen dal gól! Hráčom, ktorí dnes Zvolenu vypomáhajú zo Žiaru to dnes akosi sype. Po Gaborovi a Jakúbekovi sa do listiny zapisuje ďalší hráč. Gólu predchádzala neprehľadná situácia, po ktorej sa k puku dostal pri pravej tyčke úplne voľný VIKTOR FEKIAČ a bekhendovou dorážkopu zvyšuje na 4:1.
    Asistovali Martin Jakúbek a Dávid Mudrák.
     
    22:10
    Zvolen dal gól! Obrovská chyba defenzívy Banskej Bystrice. JAKUB KOLENIČ zostal nepovšimnutý za obranou hostí, dostal prihrávku od Jakúbka, ktorý vyhral súboj pri mantineli. Kolenič v nájazde zvolil strelu na lapačku a bol úspešný – 3:1.
    Asistoval Martin Jakúbek, Viktor Fekiač.
     
    19:25
    Banská Bystrica dala gól! Petriska vystrelil v súboji dvoch na dvoch, Kupsky puk vyrazil na opačnú stranu, ale rovno na hokejku ALEXA VÝHONSKÉHO, ktorý puk dorazil – 2:1. Akcii však predchádzal jasný ofsajd, ktorý sme videli všetci na kocke. Domáci tréner nakoniec si aj vzal challange, ale hlavný rozhodca Baluška ukázal, že vraj neskoro. Ja som však jasne videl, že na časomiere zostávali ešte 4 sekundy.
    Asistoval Ján Petriska.
     
    08:06
    Zvolen dal gól! Zvolenu úvod vychádza a strieľajú druhý gól. Opäť to bolo v prečíslení. Tentokrát dvaja na jedného. Mitch Hults nečakal a rýchlo ešte pred kruhmi prihral MAREKOVI HECLOVI. Ten si puk ešte potiahol bližšie a prestrelil Krošelja švihom na lapačku – 2:0.
    Asistovali: Mitch Hults a Radovan Bondra.
     
    05:03
    Zvolen dal gól! Krásna domáca kombinácia končí úvodným gólom v sieti Krošelja. Prečíslenie troch na dvoch domáci vyriešili kombinačne. Kevin Gabor potiahol puk po pravom krídle, Mucha ho na jeden dotyk posunul k ľavej tyči KAROLOVI CSÁNYIMU a ten puk zavesil do pravého horného rohu – 1:0.
    Asistovali Miroslav Mucha a Kevin Gabor.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 6. Csányi (Mucha, K. Gabor), 9. Hecl (M. Hults, R. Bondra), 23. Kolenič (Jakúbek, V. Fekiač), 26. V. Fekiač (Jakúbek, Mudrák), 35. M. Hults (Hecl, Mudrák) – 20. Výhonský (Petriska), 33. Hora (Vela), 43. Faith (Ďatelinka)


    HKM Zvolen: Kupsky (Trenčan) – C. Hults, Mudrák, Rauhauser, Kubka (A), Sládok, Hain, Čulík – R. Bondra, M. Hults, Hecl – Zuzin (C), Langkgow (A), Marcinek – Jakúbek, V. Fekiač, Kolenič – Mucha, K. Gábor, Csányi
    Trenér: Norbert Javorčík

    HC´ 05 Banská Bystrica: Krošelj (Belányi) – Bačík (A), Žabka, Hora, D. Stránsky, Ďatelinka (C), Luža, Pavúk – Wilkins, Vela, Turnbull – Petriska, Faith, Výhonský – Gašpar, Bíreš, Macek – Matoušek (A), A. Stránsky, Štrauch
    Trenér: Raimo Helminen

    Rozhodčí: Baluška, Snášel – M. Orolin, Ordzovenský (video – J. Konc st.)

    Diváci: 3573
    bahis siteleri