Česko – Finsko 8:5 (kon.) | Švédsko – USA 2:6 (kon.)
konec
Česko
8:5 (1:2, 2:3, 5:0)
Finsko
Pátek 05.01.2024, 15:00 • Scandinavium, Göteborg, Švédsko • Mistrovství světa do 20 let • O 3. místo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Vyloučení v týmu Česko:
    Matyáš Šapovaliv – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Finsko:
    Jani Nyman – 2 min., hrubost.
    58:54 Ondřej BECHER - 8:5


     
    58:54
    Česko právě vstřelilo branku! Ještě jeden gól českého týmu!! Hned po vyhraném vhazování vypálil ONDŘEJ BECHER, který trefil prázdnou branku a zkompletoval hattrick.
    58:52 Dominik RYMON - 7:5


     
    58:52
    Česko právě vstřelilo branku! Finové hráli bez brankáře. DOMINIK RYMON výborným pohybem stíhal Kärkiho, který udělal hrubou chybu a ztratil puk. Rymon už měl jednoduchou práci, doklepl puk do prázdné brány a je rozhodnuto. Bez asistence.
    58:19 Tomáš HAMARA - 6:5


     
    58:19
    Česko právě vstřelilo branku! TOMÁŠ HAMARA otáčí skóre! Tvrdě vypálil od modré čáry, jeho pokus čistě prošel nikým netečován až za záda brankáře Kokka. Asistence: Jiří Kulich a Ondřej Becher.
    58:04 Ondřej BECHER - 5:5


     
    58:04
    Česko právě vstřelilo branku! Je vyrovnáno!!! Kulichovu střelu z pravého kruhu vyrazil Kokko pouze na hůl ONDŘEJE BECHERA, který dorazil puk do odkryté brány. Asistence: Jiří Kulich a Eduard Šalé.
     
    57:04
    Vondraš zůstává na střídačce a Češi to zkusí v šesti bez brankáře!
     
    56:42
    Becherova střela prošla podél finské branky, ale neskončila v ní a Kokko nestihl ani reagovat.
     
    49:29
    Becher znovu zahrozil při vlastním oslabení. Následně si prohodil puk pod hokejkou Kulonummiho, ale jeho pokus zamířil vedle branky.
     
    49:10
    Vyloučení v týmu Česko:
    Tomáš Galvas – 2 min., podrážení.
    44:41 Jiří KULICH - 4:5


     
    44:41
    Česko právě vstřelilo branku! Češi potřetí v utkání využívají přesilovku a už ztrácí jen gól! Tentokrát jim na využití přesilovky stačilo jen 11 sekund. Melovský po vhazování našel z levého kruhu na druhé straně na vrcholu pravého kruhu JIŘÍHO KULICHA, jehož dělovka zapadla za Kokka, který neměl nárok na zákrok proti jeho ráně. Druhá branka českého kapitána v dnešním utkání. Asistence: Matyáš Melovský a Tomáš Hamara.
     
    44:30
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Aleksanteri Kaskimäki – 2 min., nedovolené bránění.
    39:05 Ondřej BECHER - 3:5


     
    39:05
    Česko právě vstřelilo branku! Češi skórují při vlastním oslabení! Štancl vyslal z obranného pásma přihrávku do jízdy ONDŘEJI BECHEROVI, který si v úniku poradil skvěle a rychlou střelou z prostoru před brankou propálil Kokka. Puk proletěl pod jeho rukou. Asistence: Jakub Štancl a Aleš Čech.
     
    37:49
    Vyloučení v týmu Česko:
    Matyáš Šapovaliv – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    Zákrok Šapovaliva na Halttunena si půjdou hlavní rozhodčí prohlédnout na videozáznam.
    34:32 Lenni HÄMEENAHO - 2:5


     
    34:32
    Finsko právě vstřelilo branku! Finové zvyšují skóre a využívají přesilovku. Finové rozjeli akci od své branky. LENI HÄMEENAHO dostal nahrávku k mantinelu do jízdy, projel českou obranou a dostal se až před Vondraše, kterého překonal bekhendovou kličkou a zasunul puk do odkryté brány. Asistence: Kasper Kulonummi a Oiva Keskinen.
     
    33:59
    Vyloučení v týmu Česko:
    Jakub Štancl – 2 min., zlomená hůl / hraní.
    29:11 Lenni HÄMEENAHO - 2:4


     
    29:11
    Finsko právě vstřelilo branku! Další rychlá trefa Finů znamená znovu vedení o dva góly. Kulonummi našel na levém kruhu zcela volného LENIHO HÄMEENAHA, který trefil odkrytou klec. Asistence: Kasper Kulonummi a Jere Lassila.
    28:52 Konsta HELENIUS - 2:3


     
    28:52
    Finsko právě vstřelilo branku! Finové ale rychle odpovídají a znovu vedou! Nyman od levého mantinelu našel u pravé tyčky KONSTU HELENIUSE, který se trefil nad beton ležícího Vondraše. Asistence: Jani Nyman a Aleksanteri Kaskimäki.
    28:37 Jakub ŠTANCL - 2:2


     
    28:37
    Česko právě vstřelilo branku! Česko podruhé využívá přesilovku a srovnává! Po souboji za brankou Vondraše se k puku dostal Becher, který projel až do útočného pásma, kde předložil puk Melovskému. Ten pak krásnou zadovkou našel JAKUBA ŠTANCLA, jehož rána zápěstím z vrcholu kruhů skončila za zády Kokka. Asistence: Ondřej Becher a Matyáš Melovský.
     
    27:36
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Otto Salin – 2 min., nedovolené bránění.
     
    27:19
    Šapovaliv vzduchem nahrával Galvasovi, který ale puk netrefil
     
    21:35
    Vondraš hned na začátku třetiny pořádně v permanenci. Třikrát za sebou ho prověřil Nyman, ale Vondraš nepustil puk za svá záda.
     
    21:14
    Vondraš si nyní dvakrát poradil se střelami finského mladíka Heleniuse.
    16:16 Jiří KULICH - 1:2


     
    16:16
    Česko právě vstřelilo branku! Přesilovka trvala jen 8 sekund a Češi snižují! Po vyhraném buly se kotouč vrátil na levý kruh Melovskému, který pak krásnou nahrávkou našel na modré čáře Hamaru, který pak viděl na pravém kruhu kapitána JIŘÍHO KULICHA, jenž střelou z první prostřelil Kokka. Asistence: Matyáš Melovský a Tomáš Hamara.
     
    16:09
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Emil Pieniniemi – 2 min., podrážení.
    13:15 Vondrašovi pomohlo břevno jeho branky
     
    13:15
    Střela od Keskinena z mezikruží skončila na břevně Vondrašovy brány!
     
    08:25
    Vyloučení v týmu Česko:
    Aleš Čech – 2 min., držení.
     
    07:43
    Střídání v týmu Česko:
    ze hřiště odchází Michael Hrabal, přichází Jakub Vondraš.
    07:43 Jani NYMAN - 0:2


     
    07:43
    Finsko právě vstřelilo branku! Přichází druhý finský gól! Hamara za Hrabalovou brankou přišel o puk. Pulkkinen pak našel z levého kruhu před brankou JANIHO NYMANA, který prostřelil Hrabala přesně mezi betony. Český brankář nic neviděl, protože mu clonil jeden z finských hráčů. Trenéři reagují střídáním a do brány půjde Jakub Vondraš. Asistence: Aleksanteri Kaskimäki a Jesse Pulkkinen.
    06:13 Rasmus KUMPULAINEN - 0:1


     
    06:13
    Finsko právě vstřelilo branku! Nápor českého týmu ale končí trefou Finů. U pravého mantinelu se puku chopil RASMUS KUMPULAINEN, který si pak s pukem najel až do mezikruží, odkud tvrdou střelou zamířil přesně k tyči Hrabalovy brány. Bez asistence.
    00:31 Šalé měl brzy první gólovou příležitost
     
    00:31
    Šapovaliv našel Šalého, který se dostal k bekhendové kličce, kterou ale do úspěšného konce nedotáhl. První velká šance Čechů.
    Marken.cz

    Mateo

    Branky a nahrávky: 17. Kulich (Melovský, Hamara), 29. Štancl (Melovský, Becher), 40. Becher (Štancl, Čech), 45. Kulich (Melovský, Hamara), 59. Becher (Kulich, Šalé), 59. Hamara (Kulich, Becher), 59. Rymon, 59. Becher – 7. Kumpulainen, 8. Nyman (Kaskimäki, Pulkkinen), 29. Helenius (Nyman, Kaskimäki), 30. Hämeenaho (Kulonummi, Lassila), 35. Hämeenaho (Kulonummi, Keskinen)


    Česko: Hrabal (8. Vondraš) – Alscher, Hamara, Čech, Cibulka, Galvas, Prčík, Kočí – Kulich (C), Šapovaliv, Šalé – Redlich, Melovský, Bareš – Štancl, Becher, Rymon – Židlický, Přibyl, Maštalířský.
    Trenér: Patrik Augusta

    Finsko: Kokko (Vinni) – Pulkkinen, Kulonummi, Pieniniemi, Salin, Kärki, Kangas, Väisänen – Naukkarinen, Lassila, Hämeenaho – Kaskimäki, Helenius, Nyman – Männistö, Keskinen, Halttunen – Kumpulainen, Bau, Koskipirtti.
    Trenér: Lauri Mikkola

    Rozhodčí: Björk (SWE), Murray (CAN) – Nyquist (SWE), Rampír (CZE)

    Diváci: 9647
    bahis siteleri