Slavia – Znojmo 3:5 (kon.) | Poruba 2011 – Jihlava 3:1 (kon.) | Kolín – Prostějov 4:3 (2:1 po s.n.)
Litoměřice – Sokolov 2:0 (kon.) | Přerov – Pardubice B 5:2 (kon.) | Vsetín – Zlín 1:2 (0:2 po s.n.)
Třebíč – Frýdek-M. 3:0 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:2 (2:1, 0:1, 3:0)
HC Dynamo Pardubice B
Sobota 06.01.2024, 17:00Chance liga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Jiří KRISL - 5:2
     
    59:20
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak teď už si troufám říct, že rozhodnuto je! Přerov využívá prázdnou brankou i podruhé a ve 35. kole se mu poprvé v sezóně podařilo vsítit 5 gólů v jednom zápase! Další pokus letící z obranného pásma Zubrů končí až v brance a postaral se o to domácí kapitán JIŘÍ KRISL! Bez asistence.
     
    58:05
    Honzík opět venku z branky, Dynamo to ještě zkusí v šesti.
    57:44 Tomáš KUDĚLKA - 4:2
     
    57:44
    Přerov právě vstřelil branku!
    Dokud nezazní siréna, neříkejme, že je rozhodnuto, ostatně viděli jsme včera obrat českých juniorů, teď už to ale béčko Pardubic bude mít hodně těžké! TOMÁŠ KUDĚLKA se trefil obloučkem prakticky přes celé kluziště do prázdné branky! Bez asistence.
     
    57:14
    Honzík míří ven z branky, Pardubice to zkusí v šesti.
     
    56:43
    A namísto toho, aby se Pardubice tlačily za srovnáním, teď jejich pásmo profoukl pořádný přerovský vichr! Kolem Honzíkovy kasy proletěl další nebezpečný kotouč!
     
    56:36
    Jakub Svoboda v další gólovce, také minul!
     
    56:31
    Kudělka ujížděl sám na bránu, v těžké pozici ale minul!
     
    54:39
    Jakub Svoboda chytře předložil kotouč Hejcmanovi na bližší tyč, Honzík měl teď štěstí!
     
    52:20
    Pechanec hledal před brankou Máchu, puk jen prosvištěl brankovištěm do rohu!
     
    51:47
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Tomáš Zeman – 2 min., sekání.
     
    42:50
    Pardubické béčko mohlo rychle odpovědět! Zubři si nerozuměli v útočné fázi a za jejich záda se dostal Jakub Lichtag, který se z brejku řítil na Postavu zcela sám! Jeho střele chybělo jen velmi málo, orazítkoval totiž tyč!
    41:19 Jiří KRISL - 3:2
     
    41:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jdou krátce po startu třetího dějství do vedení! Ministr zavezl kotouč do útočného pásma, předal Indrákovi a ten jej shodil na JIŘÍHO KRISLA, který zdálky trefil vzdálenější roh Honzíkovy branky! Asistence: Daniel Indrák, Daniel Ministr.
     
    40:28
    Mácha měl dobrou pozici, Honzík ale puk vytěsnil pravou rukou mimo tři tyče!
     
    39:46
    Hejcman se nečekaně dostal do velké šance! Samotnému před gólmanem se k němu odrazil kotouč od zadního mantinelu, skokem přes hokejku ale kus černé gumy překvapil i jeho!
     
    38:48
    Tak tohle je přísný trest pro Michala Hrádka (PCB). Ten dojížděl před Postavu, před kterým zabrzdil poměrně běžným způsobem. Sudí ale situaci vyhodnotil tak, že domácího brankáře osprchoval ledem a udělil mu dvouminutový trest za nesportovní chování.
    36:51 Daniel HERČÍK - 2:2
     
    36:51
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    To je ale dlouho mrzet nemusí, přesilovku totiž přesto využívají a po zásluze srovnávají! DANIEL HERČÍK vyvezl puk po levém mantinelu a naprosto jednoduše, jako žáci mezi kužely, proklouzl přerovskou obranou. Na levém kruhu si našel střeleckou pozici a překonal Postavu! Bez asistence.
     
    35:57
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Tadeáš Talafa – 2 min., sekání.
     
    29:25
    Dominik Hrníčko (PCB) míří do sprch za úder do oblasti hlavy a krku! Velmi nevybíravým způsobem atakoval ramenem do hlavy Němce, který se z ledu sbíral jen těžko! Zubři budou hrát pětiminutovou přesilovku, kterou odsedí Adam Fiala.
     
    28:59
    Velká minela u domácí branky! Jeden z obránců namazal kotouč před vlastní branku na hokejku Zemanovi, který hledal ještě Nedbala, ten ale obrovskou příležitosti spálil!
     
    23:14
    Velká gólovka Pardubic v přesilovce! Žálčík si sjel na střelu na pravý kruh, z pokleku ale trefil pouze břevno!
     
    22:43
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    David Chroboček – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    22:04
    Nemec v dobré šanci! Od levého mantinelu vyslal střelu, kterou Honzík vyrazil pouze před sebe, a tak se tentýž hráč dostal ještě k dorážce bekhendem! Díra v obraně Dynama teď málem vedla ke třetí inkasované brance.
     
    17:35
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Daniel Ministr – 2 min., podrážení.
    16:30 Antonín PECHANEC - 2:1
     
    16:30
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak tahle přesilovka Přerova nevypadala vůbec špatně! Klíčové pro něj bylo, že i přes výpady soupeře dokázal udržet útočné pásmo a rozestavení. Z pozice posledního hráče pak vypálil David Chroboček, který využil velmi dobré clony před Honzíkem a z ní vystrčil hůl na teč ANTONÍN PECHANEC. Asistence: David Chroboček, Jakub Svoboda.
     
    15:35
    Pěkná akce Zubrů! Pechanec nepohlídaným brankovištěm našel kolmým pasem Jakuba Svobodu, ten ale velkou šanci neproměnil přes Honzíkův beton!
     
    15:18
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Tomáš Zeman – 2 min., vysoká hůl.
     
    14:28
    Domácí si teď špatně rozebrali hráče prvního útoku soupeře a Švecovi nechali dostatek prostoru i na dorážku ještě poté, co zakončoval rychlou kombinaci! Povyjetý Postava nadvakrát zasahoval levým betonem!
     
    10:37
    Kaplan zachytil puk letící ven z útočného pásma po mantinelu a rychle hledal u tyčky osamoceného Mikysku! Tomu střela naštěstí pro Zubry úplně nesedla!
    08:32 Daniel HERČÍK - 1:1
     
    08:32
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Na pardubickou odpověď dlouho čekat nebudeme! Zubrům se nepodařilo dostat kotouč z vlastního pásma, což se jim vymstilo. Ještě před modrou čarou jej dojel jeden z pardubických beků, který předal kotouč Zemanovi a ten zase využil dobře postaveného DANIELA HERČÍKA, jenž z mezikruží překonal Postavu! Asistence: Tomáš Zeman.
     
    04:55
    A Zubři mohli rychle vedení navýšit! Čtvrtá formace přešla do rychlého útoku a vyprodukovala nebezpečnou střelu z levého kruhu! Po chvíli přišel ještě ztečovaný pokus Lednického a trochu nejistý zákrok Honzíka.
    03:36 Joshua James Mácha - 1:0
     
    03:36
    Přerov právě vstřelil branku!
    A sotva dopíšu, že se nic neděje, máme tu úvodní branku! Zubři se dostali do přečíslení, které řídil s pukem na holi JOSHUA MÁCHA. Byť se jej snažil stínovat obránce, místo nahrávky na volného spoluhráče zvolil střelu bekhendem a ta zapadla ke vzdálenější tyči Honzíkovy branky! Asistence: Jan Svoboda.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 4. Mácha, 17. Pechanec (Chroboček, Jak. Svoboda), 42. Krisl (Indrák, Ministr), 58. Kudělka, 60. Krisl – 9. Herčík (Zeman), 37. Herčík


    HC ZUBR Přerov: Postava (Němeček) – F. Němec, Kudělka, Talafa, Chroboček, Krisl, Cubo, J. Adámek – Lednický, Pechanec, Pospíšil – Jak. Svoboda, Hejcman, Indrák – Ministr, Mácha, Goiš – Nemec, Dobša.
    Trenér: M. Mikeska

    HC Dynamo Pardubice B: Honzík (Vomáčka) – Zdráhal, Hrádek, Švec, Nedbal, Voženílek, Tvrdík – Lichtag, Kaut, Hrníčko – Kaplan, J. Mikyska, Žálčík – Pavlata, Herčík, Zeman – Fiala.
    Trenér: T. Jirků

    Rozhodčí: Cabák, Pilný – Bezděk, Veselý
    bahis siteleri