Švédsko – Slovensko 4:1 (kon.) | Kanada – Finsko 8:1 (kon.) | USA – Česko 5:1 (kon.)
konec
Švédsko
4:1 (1:0, 3:0, 0:1)
Slovensko
Neděle 14.01.2024, 11:00 • Arena Zug • Mistrovství světa žen do 18 let • O 5. - 6. místo
Partner:
    59:55 PAULÍNYOVÁ - 4:1
     
    59:55
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenky se v úplném závěru dočkaly alespoň čestného zásahu a překazily Lovise Lundströmové čisté konto. MICHAELA PAULÍNYOVÁ dostala přihrávku do jízdy na osu hřiště a jela sama na bránu. Puk jí sice při kličce do forhendu sjel z hole, to ale švédskou brankářku oklamalo a kotouč jí proklouzl mezi betony. Asistence: Lilien Beňáková.
    30:19 BRENKLEOVÁ - 4:0
     
    30:19
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Slovenská brankářka teď neměla sebemenší šanci zakročit. Mira Hallinová se v souboji před bránou natáhla a na dlouhou hůl dokázala přehrát před brankoviště na volnou ANNU BRENKLEOVOU, která pohodlně zakončila za bezmocně se přesouvající brankářku Slovenska. Asistence: Mira Hallinová, Ebba Hedqvistová.
    22:13 Natt och Dagová - 3:0
     
    22:13
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Seveřanky bleskově přidávají třetí gól! Puk se dostal na osu hřiště k LINNEE NATT OCH DAGOVÉ, které vyslala střelu po ledě, a ta zaplula mezi betony slovenské brankářky. Asistence: Tilde Utbultová, Moa Johannessonová.
    21:21 RAUNIOVÁ - 2:0
     
    21:21
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Isabelle Leijonhielmová vystřelila z úhlu a slovenská brankářka vyrazila puk před sebe. JENNA RAUNIOVÁ dorazila puk do sítě z prostoru mezi kruhy. Asistence: Isabelle Leijonhielmová, Hilda Svenssonová.
    06:26 HELLMANOVÁ - 1:0
     
    06:26
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Slovenky ztratily puk před modrou čárou a Švédky se dostaly do situace prakticky dvou na nikoho. Ebba Hedqvistová nahrála z pravé strany přes brankviště ELLE HELLMANOVÉ, která už měla snadnou pozici. Asistence: Ebba Hedqvistová, Mira Hallinová.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 7. Hellmanová (Hedqvistová, Hallinová), 22. Rauniová (Leijonhielmová, H. Svenssonová), 23. Natt och Dagová (Utbultová, Johannessonová), 31. Brenkleová (Hallinová, Hedqvistová) – 60. Paulínyová (Beňáková)


    Švédsko: Lundströmová (Helgeová) – Georgnyová, Natt och Dagová (A), Rauniová, N. Svenssonová, Halsiusová, Åbergová, Hollströmová – Hallinová, Hedqvistová (C), Danielssonová – Leijonhielmová, H. Svenssonová (A), Hellmanová – Bergebyová Hallbecková, Rehnová, Engströmová – Utbultová, Johannessonová, Brenkleová – Arvidssonová
    Trenér: Andreas Karlsson

    Slovensko: Debnárová (Sumegová) – Mateičková, Halušková, Krákorová (A), Tischlerová, Tomaštíková, Masláková, Nogová, Kostková – Blichová (C), Beňáková, Paulínyová (A) – Juríková, Tóthová, Lopušanová – Lacková, Komloš, Lačná – Feníková, Taricsová, Karkošková
    Trenér: Gabriela Sabolová

    Rozhodčí: Whiteová (USA), Willinerová (SUI) – Moleková (SVK), Vichaová (SUI)

    Diváci: 121
    bahis siteleri