Švédsko – Slovensko 4:1 (kon.) | Kanada – Finsko 8:1 (kon.) | USA – Česko 5:1 (kon.)
konec
USA
5:1 (2:0, 0:1, 3:0)
Česko
Neděle 14.01.2024, 19:00 • Arena Zug • Mistrovství světa žen do 18 let • Finále
Partner:
    58:11 THOMASOVÁ - 5:1
     
    58:11
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Adéle Fromové utekl kotouč před. modrou čarou a dopředu tak mohla prchat AVA THOMASOVÁ. Ta neměla problém trefit prázdnou bránu. Bez asistence.
    53:05 CARMICHAELOVÁ - 4:1
     
    53:05
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Obdobná situace, jako u prvních dvou gólových situací Spojených států. Česká brankářka vyrazila střelu Avy Thomasové z pravé strany a u protější tyče se pak k dorážce dostala KASSIDY CARMICHAELOVÁ. Američanky tak využívají přesilovou hru. Asistence: Ava Thomasová, Mary Derrenbacherová.
    44:15 CARMICHAELOVÁ - 3:1
     
    44:15
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američanky odskakují zpátky na rozdíl dvou branek. KASSIDY CARMICHAELOVÁ předvedla velkou dávku šikovnosti, když se jí těsně před brankovištěm ze vzduchu podařilo krásně tečovat střelu Molly Boyleové od modré čáry. Asistence: Molly Boyleová, Taylor Senecalová.
    38:42 ŠAPOVALIVOVÁ - 2:1
     
    38:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Žehral jsem na českou úspěšnost přesilovek, teď ale Češky snižují právě v početní výhodě! ADÉLA ŠAPOVALIVOVÁ z modré čáry zamířila mezi kruhy a zápěstím se trefila k levé tyči americké svatyně! Asistence: Anežka Čabelová, Tereza Plosová.
    11:37 BOXOVÁ - 2:0
     
    11:37
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Obdobná situace znamená dvoubrankové vedení Američanek. Česká brankářka vyrazila střelu od modré čáry a HALEY BOXOVÁ z levé strany dorazila puk do sítě. Asistence: Morgan McGatheyová, Margaret Averillová.
    10:23 SCANNELLOVÁ - 1:0
     
    10:23
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Teď už se Američanky opravdu ujímají vedení, tenhle gól už bude platit. Aneta Šenková vyrazila střelu Avy Thomasové a puk se odrazil příhodně pro MARGARET SCANNELLOVOU, která z levé strany dorazila puk do sítě. Asistence: Ava Thomasová, Molly Boyleová.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 11. Scannellová (Thomasová, Boyleová), 12. Boxová (McGatheyová, M. Averillová), 45. Carmichaelová (Boyleová, Senecalová), 54. Carmichaelová (Thomasová, Derrenbacherová), 59. Thomasová – 39. Šapovalivová (Čabelová, Plosová)


    USA: Hempová (Dilboneová) – Dimatosová, Dwyerová, M. Averillová, Healyová, Boyleová, Senecalová, Gorbatenková, – Thomasová, Scannellová (C), Derrenbacherová – Fanaleová (A), Petrieová, St. Martinová (A) – Boxová, McGatheyová, Carmichaelová – Rasmussenová, Devlinová, C. Averillová – Distadová
    Trenér: Elizabeth Nortonová

    Česko: Šenková (Ševčíková) – Paroubková, Fromová, Velinská, Hujová, Slavíčková, Jarabková, Chladová, Tischler – Šapovalivová (C), Čabelová, Plosová (A) – Vocetková, Gildainová, Juříčková (A) – Pánková, Jebousková, Felcmanová – Skořepová, Mazancová, Jílková
    Trenér: Dušan Andrašovský

    Rozhodčí: Kainbergerová (AUT), Manthaová (CAN) – Dinantová (BEL), Greenenová (USA)

    Diváci: 1456
    bahis siteleri