Trnava – Pov. Bystrica 5:2 (kon.) | Modré Krídla – Skalica 1:3 (kon.) | Prešov – Vlci Žilina 4:3 (kon.)
konec
HK Gladiators Trnava
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
HK 95 Považská Bystrica
sk Středa 17.01.2024, 17:30 • ZŠ Trnava • 1. liga (SR) • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:00
    Trnava dala gól! VLADIMIR ANTONOV pridáva ďalší puk do siete hostí a navyšuje na 5:2. Už sa zdá byť rozhodnuté.
    Asistencie: Kukumberg, Jurák.
     
    54:07
    Trnava dala gól! Nedáš-dostaneš! Na strieľanú prihrávku od modrej čiary zareagoval ROMAN JURÁK, ktorému vyšiel teč pred bránou hostí.
    Asistencie: Škultéty, Antonov.
     
    49:02
    Považská Bystrica dala gól! Za bránou bol Ján Zlocha a pri pravom krídle videl JAKUBA URBÁNKA, ktorému prihral a ten z prvej znižuje.
    Asistencia: Zlocha J.
     
    32:53
    Trnava dala gól! Poriadnu delovku vyslal MARCEL HOLOVIČ z hranice ľavého kruhu, po ktorej skončil puk v sieti. Využitá presilová hra.
    Asistencie: Jurák, Alapuranen.
     
    26:11
    Trnava dala gól! A ďalší gól s prívlastkom „šťastný“ ide na konto domácich, keď prišla strela od modrej a puk sa odrazil od zadného mantinelu k MÁRIOVI KOHÚTOVI, ktorý nedal šancu Maťovčíkovi na presun a ani na zákrok.
    Asistencie: Škultéty, Zahradník.
     
    13:50
    Považská Bystrica dala gól! Už je aj vyrovnané. Cígerov strelecký pokus bol zblokovaný brániacim hráčom, ale tak nešťastne, že sa puk odrazil k voľnému PATRIKOVI LUŠŇÁKOVI, ktorý úspešne skóroval takmer z uhla.
    Asistencia: Cíger.
     
    13:09
    Trnava dala gól! VLADIMIR ANTONOV chcel ešte prihrávať pred bránu, ale v snahe o úspešný blok si puk do vlastnej brány poslal Juraj Ďurkech. Využitá presilová hra.
    Asistencie: Jurák, Holovič.

    Klaudia Kadlecová

    Branky a nahrávky: 14. Antonov (Jurák, Holovič), 27. Kocúr (Škultéty, Zahradník), 33. Holovič (Jurák, Alapuranen), 55. Jurák (Škultéty, Antonov), 57. Antonov (Kukumberg, Jurák) – 14. Lušňák (Cíger), 50. Urbánek (Zlocha J.)


    HK Gladiators Trnava: Hollý (Nagy) – Škultéty, Kocúr – Ejem, Marko – Danko, Dúžek – Kohút; – Antonov, Holovič, Jurák – Miklík, Kukumberg, Múčka – Alapuranen, Kupka, Galimov – Zahradník, Haščič, Ružek
    Trenér: Martin Baran

    HK 95 Považská Bystrica: Maťovčík (Tomek) – Scheuer, Meszároš – Omelka, Zaťko – Ďurkech L., Ďurkech J. – Zlocha A., Hlinka; – Cíger, Rufati, Lušňák – Tománek, Ligas, Vorona – Král, Zlocha J., Urbánek – Buchman, Ščasník, Zemko
    Trenér: Jakub Ručkay

    Rozhodčí: Bachúrik, Vido – Kollár, Haringa
    bahis siteleri