Baltimore Ravens – Houston Texans 34:10 (kon.) | San Francisco 49ers – Green Bay Packers 24:21 (kon.)
Detroit Lions – Tampa Bay Buccaneers 31:23 (kon.)
konec
San Francisco 49ers – Green Bay Packers

24:21

(0:3, 7:3, 7:15, 10:0)

Neděle 21.01.2024, 02:15 • Levi's Stadium, Santa Clara, California • Americký fotbal • Divisional Round
     
    San Francisco 49ers potřetí za sebou a podevatenácté v historii postupuje do finále konference NFC, čímž vylepšuje vlastní ligový rekord!
    Školácká chyba Lovea znamená, že do konferenčního finále půjdou 49ers
     
    0:52
    INTERCEPTION

    Obrovská chyba Jordana Lovea ukončuje zápas, Levi's Stadium šílí a otřásá se v základech! Love rychle vyběhl doprava z kapsy a z plného běhu do strany hodil šílenou křížnou přihrávku, navíc nepřesnou, na Watsona, před kterého skočil linebacker Dre Greenlaw a zachytává druhou interception v zápase, čímž se stává nejdůležitějším mužem celých 60 minut! Navíc se neskutečně dlouho držel na nohou, čímž uplynul čas pod důležitou hranici 40 zbývajících sekund, takže Packers jsou zbývající timeouty k ničemu a domácí zápas doklekají!
    Postačí tři body, nebo se dostaneme do prodloužení?
     
    1:07
    EXTRA POINT – GOOD

    JAKE MOODY udržel nervy na uzdě a nesmírně důležitým extra pointem zvyšuje na rozdíl 3 bodů, 24:21!
    Neskutečný zvrat v utkání
     
    1:10
    TOUCHDOWN 49ERS

    Další otočka ve skóre a zasloužil se o ni svým typickým buldočím způsobem running back CHRISTIAN MCCAFFREY! Středem se protlačil před front 7, vymanil se z kontaktu a poslední 3 yardy už měl úplně volné! 6yardový běh, který vrací San Franciscu vedení, 23:21!
    Obrovská chyba, která může rozhodnout zápas
     
    6:21
    FIELD GOAL MISSED

    Na neproměněné field goaly je to 1:1! Anders Carlson kopal zdánlivě bezproblémový 41yardový pokus o field goal, avšak míč zatočil příliš doleva a těsně minul levou tyč! Potvrdil tak, že je v této sezoně výrazně nespolehlivý. Tyto 3 body můžou hostům na konci hodně chybět!
    Z vlastních 10 yardů až na útočných 36
     
    9:37
    Neskutečný běh Aarona Jonese v klíčové chvíli zápasu! Dostal na levé straně skvělé bloky, umetenou cestu, ale Jones prošel i skrz secondary a byl zastaven až hluboko na útočné polovině, v dostřelu branky! Uběhl 53 yardů, než byl složen!
     
    11:23
    Purdy měl tentokrát dostatek času a zvládá 3&10! Sice hodil riskantní přihrávku do secondary, ale Jennings se vyšponoval do vzduchu a bezpečně míč zachytil i přes kontakt s protihráči! 21 yardů a Niners jsou téměř na dostřel!
    Jen tak tak míč doletěl za spodní tyč
     
    15:00
    FIELD GOAL 49ERS

    JAKE MOODY sice jen tak tak, ale 52yardový pokus o field goal poslal až do branky! Lehce se vykoupil z neúspěchu z prvního poločasu, ale ty 3 body teď domácím stálke dost chybí, 17:21!
    Dnes už jsme viděli skutečně vše
     
    2:18
    INTERCEPTION

    Obrovská chyba dvojice Love–Kraft! První jmenovaní nepřesně přihrával, druhý pak míč mířící za záda přeci jen zkoušel chytit, ale jen ho nadrazil nahoru a o kus dál ho bez problémů zachytil čekající linebacker Dre Greenlaw! Ten se pokusil ještě vylepšit pozici, různě kličkoval, ale dostal se dopředu jen o 7 yardů, těsně za půlící čáru, kde San Francisco zahájí další útok!
    Hosté odskakují na jeden touchdown
     
    5:23
    TWO POINT CONVERSION – GOOD

    A Packers šli logicky potvrzovat za 2 body, což zvládli! Love opět volil hru vzduchem, opět doprava před end zónu, kde couval nikým nehlídaný running back AARON JONES, sice při zachycení míče upadl, ale míč držel pevně! 21:14, rozdíl potvrzeného touchdownu!
    Rázem jsou ve vedení Packers
     
    5:27
    TOUCHDOWN PACKERS

    Jordan Love hodil míč do pravé strany před end zónu tight endovi TUCKERU KRAFTOVI, jenž se dokázal zbavit obránce a skóruje! Domácí vedli jen 2 minuty, 19:14 pro Packers!
    V tomto returnu se událo snad všechno možné, chyběly jen body
     
    7:39
    Neskutečné věci se dějí v San Franciscu! Moody poslal výkop pouze na goal line, Nixon se rozhodl pro return a dostal fantastické bloky, které mu uvolnily celou levou stranu! Nixon byl protihráči dostižen až hluboko na útočné polovině, kde po zaseknutí do středu udělal obrovskou cbybu, nechal si vyrazit míč Flanniganem-Fowlesem, ale nejblíže k míči na zemi měl Wilson, zalehl ho a Packers s velkým štěstím zůstanou v útoku, navíc pouze 20 yardů od end zóny soupeře!
    49ers mají opět vedení
     
    7:39
    EXTRA POINT – GOOD

    JAKE MOODY si dal po selhání při field goalu na konci poločasu větší pozor a kopl extra point bezpečně do branky! Vrací tak domácím vedení, 14:13!
     
    7:46
    TOUCHDOWN 49ERS

    Skvělá práce full backa Kylea Juszczyka, který prorazil cestu obranou, a running back CHRISTIAN MCCAFFREY přes několik kontaktů s protihráči unikl z houfu a zastavil se až pod brankou! 39yardový touchdown, okamžitá odpověď San Francisca, které vyrovnává na 13:13!
    Kittel se nenechal zastavit a zapisuje přes 30 yardů
    Nutno říct, že to jednoho z hráčů Packers pořádně rozhořčilo
     
    8:39
    Purdy krizový moment zvládl! Na levé straně měl úplně volného Kittla, ten se dokázal zbavit prvního obránce a s míčem v ruce doběhl po levé lajně pro 32 yardů a domácí jsou na polovině soupeře!
    A ještě to potvrdili
     
    9:27
    EXTRA POINT – GOOD

    ANDERS CARLSON posílá extra point bezpečně do branky, 13:7!
    A Packers darovaný down přetavili v šest bodů
     
    9:32
    TOUCHDOWN PACKERS

    Jordan Love nachytal obranu naznačenou krátkou přihrávkou, aby následně poslal míč k levému okraji end zóny, kde byl nikým nehlídaný receiver BO MELTON, ten po zachycení míče udržel obě nohy ve hřišti a hosté konečně skórují touchdown! Znovu tak otáčí skóre a vedou 12:7!
    Obrovská chyba obránce 49ers posouvá Packers místo ztráty drivu do red zóny
     
    9:40
    3&15 a obrovská chyba Thomase, který atakoval chytajícího Meltona dlouho předtím, než mohl! Takže defensive pass interference při akci, kde se házel hodně dlouhý míč, posun o 41 yardů a Packers jsou zničehonic počtvrté v red zóně soupeře!
     
    10:46
    Challenge je úspěšná, rozhodčí po videu museli změnit rozhodnutí a dávají hostům první down! Ti tak hrají v klidu dál.
    Ne, tohle se nepovedlo...
     
    0:10
    FIELD GOAL BLOCKED

    Jake Moody měl před sebou 48yardový pokus o field goal, ale nekopl míč dostatečně vysoko, aby bezpečně přeletěl defenzivní lajnu, a defenzivní tackle Colby Wooden ho nataženou rukou dokázal srazit mimo branku! Takže ani z tohoto mráčku nezaprší a bodově hubený první poločas končí za stavu 7:6!
    Druhý field goal Packers, který alespoň trochu smazal vedení 49ers
     
    4:13
    FIELD GOAL PACKERS

    ANDERS CARLSON nemá nejmenší problém s proměněním 29yardového field goalu a snižuje stav zápasu na 6:7! S tím však Packers vůbec nemůžou být spokojeni, jelikož všechny 3 útočné drivy dotáhli až do red zóny, ale vytěžili z toho pouze 2 field goaly.
    Skvělá práce Doubse
     
    6:18
    3&7 a perfektní pohyb Doubse, jenž se výborně uvolnil a mohl tak zachytit přesný dlouhý míč k pravé lajně pro 22 yardů, takže hostům jich zbývá už pouze 9!
     
    8:42
    A Green Bay se jedinou hrou dostává na polovinu soupeře! Love hodil přesnou raketu do pravé strany Reedovi, který po lajně získal 27 yardů!
    Zatočené, ale přesné
     
    8:42
    EXTRA POINT – GOOD

    JAKE MOODY se při extra pointu nemýlil a zvyšuje na 7:3!
    První touchdown utkání posílá 49ers do vedení
     
    8:47
    TOUCHDOWN 49ERS

    Levi's Stadium vybuchl nadšením! Purdy totiž přes napadání pěticí protihráčů zachoval chladnou hlavu a ve správný moment poslal přesný dlouhý míč k end zóně, kde měl tight end GEORGE KITTLE dostatečnou separaci k poklidnému zachycení míče a udělání zbývajícího kroku! 32yardový touchdown, první body San Francisca, které se dostává do vedení 6:3!
    Tento sneak zůstane nevyužitý
     
    14:40
    Quarterback sneak na 4&1 se ale Packers nepovedl! Chybělo několik centimetrů, což potvrdilo měření rozhodčích. Obrana domácích zvládla udržet tento drive soupeře bez bodu a drží svůj tým na dosah.
    Hosté postoupili skoro o 40 yardů
     
    2:44
    Na 3&6 obrana domácích udělala velkou chybu, jelikož strážce Doubse podklouzl, takže receiver hostů mohl po zachycení míče nerušeně běžet po lajně pro 38 yardů, hluboko na polovinu soupeře!
    Tak alespoň field goal pro Packers
     
    7:26
    FIELD GOAL PACKERS

    ANDERS CARLSON měl před sebou jednoduchou pozici a nezaváhal! 29yardový pokus o field goal poslal bezpečně do branky a otevírá skóre zápasu, Packers vedou 3:0!

    Libor Štěpán

    Alex Kemp
    71 824
    bahis siteleri