Havířov – Opava 3:0 (kon.) | Chomutov – Příbram 4:1 (kon.) | Kopřivnice – Šumperk 2:3 (po pr.)
Val. Meziříčí – Nový Jičín 4:0 (kon.) | SHKM Hodonín – Žďár n/S 3:6 (kon.) | Vyškov – Technika Brno 8:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Vel. Meziříčí 9:2 (kon.) | Benátky n/J – Kobra 8:2 (kon.) | Tábor – Mostečtí Lvi 8:2 (kon.)
Letňany – Děčín 6:2 (kon.) | Ústí n/L – Vrchlabí 1:3 (kon.) | Řisuty – Cheb 6:0 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Hronov 1:3 (kon.)
po prodl.
HC ISMM Kopřivnice
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 24.01.2024, 18:00 • ZS Kopřivnice • 2. liga skupina Východ • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:30 Jakub HORKÝ - 2:3
     
    63:30
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci rozhodují v prodloužení. Po souboji u mantinelu v pásmu hostů se dostal na puk Daniel Vachutka. Ten s ním dojel na pravý kruh a pak poslal černou gumu na levou stranu. Tam se nacházel JAKUB HORKÝ, který ostrým forhendem poslal touš do odkryté části branky, 2:3. Asistence: Daniel Vachutka a Petr Kubíček.
    49:46 René BARTOŠÁK - 2:2
     
    49:46
    Kopřivnice právě vstřelila branku! Domácí ujeli ve dvojici do rychlého kontru. Nalevo byl volný hráč, ale ten nestřílel. To vzal na sebe RENÉ BARTOŠÁK a překvapil brankáře střelou do rohu, 2:2. Asistence: Adam Urban a Filip Indrst.
    36:25 Vojtěch PINDEL - 1:2
     
    36:25
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Domácí ale rychle snižují na rozdíl jediné branky. Marek pálil forhendem od modré, Irgl puk jenom vyrazil na pravou stranu. Tam byl zcela volný VOJTĚCH PINDEL, který jej procpal do sítě 1:2. Asistence: Miroslav Marek a Jakub Mach.
    34:26 Jakub HORKÝ - 0:2
     
    34:26
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté jdou v přesilovce do dvoubrankového vedení po pěkné souhře. Polách poslal v rychlosti puk z pravé strany na levý kruh. Tam se nacházel na jeho vrcholu JAKUB HORKÝ, který poslal černou gumu k tyčce, 0:2. Asistence: Adam Polách a Ondřej Šišolák.
    09:31 Tadeáš JAROŠ - 0:1
     
    09:31
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají v polovině prvního dějství do vedení po šťastném gólu. Puk se po střele od modré dotknul brusle a trefil domácího brankáře do betonu. Jenže se odrazil na levou stranu, kde jej doklepl do sítě TADEÁŠ JAROŠ. Asistence: Daniel Vachutka a Patrik Tarnoczy.

    Vít Káňa

    Branky a nahrávky: 37. Pindel (Marek, J. Mach), 50. Bartošák (A. Urban, Indrst) – 10. Jaroš (Vachutka, Tarnoczy), 35. J. Horký (Polách, Šišolák), 64. J. Horký (Vachutka, P. Kubíček)


    HC ISMM Kopřivnice: Kubáň (Baldik) – Zeman, Marek, Fojtík, Petrek, Hrůzek, Bartošák, Tomeček, Kelnar – Raška, Indrst, Suchý (A) – A. Urban, Pargáč, J. Mach (C) – Pindel, Kubík, O. Sluštík – Velecký (A).
    Trenér: Marcel Kuděla

    DRACI PARS ŠUMPERK: Irgl (Ryšavý) – Jarmara, Dudycha, Minařík, Rutar (A), P. Hohl, P. Kubíček, Cekr – Vachutka (A), Tarnoczy, Jaroš (C) – Danielčák, Šišolák, Polách – Lichner, Nilsson, Skopal – Izák, J. Horký, Müller.
    Trenér: Tomáš Sedlák

    Rozhodčí: Viktor Schenel Tomáš Bezděk – Jaroslav Peluha
    bahis siteleri