Havířov – Opava 3:0 (kon.) | Chomutov – Příbram 4:1 (kon.) | Kopřivnice – Šumperk 2:3 (po pr.)
Val. Meziříčí – Nový Jičín 4:0 (kon.) | SHKM Hodonín – Žďár n/S 3:6 (kon.) | Vyškov – Technika Brno 8:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Vel. Meziříčí 9:2 (kon.) | Benátky n/J – Kobra 8:2 (kon.) | Tábor – Mostečtí Lvi 8:2 (kon.)
Letňany – Děčín 6:2 (kon.) | Ústí n/L – Vrchlabí 1:3 (kon.) | Řisuty – Cheb 6:0 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Hronov 1:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
HC Baník Příbram
Středa 24.01.2024, 17:30 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • 2. liga skupina Západ • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:47
    Martin Tůma přihrál mezi kruhy na Jana Svobodu, který divákům mohl dopřát pátou radost. Ovšem v dobré pozici poslal kotouč jen nad branku!
    56:43 Jakub BŘEZÁK - 4:1
     
    56:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    František Lukeš počkal u modré čáry na spoluhráče a přihrál přes celou šířku. U modré čáry se do kotouče opřel JAKUB BŘEZÁK, po jehož dělovce se Petr Jiroušek natahoval marně – 4:1. Asistence: František Lukeš a Viktor Hübl.
     
    54:40
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Lukáš Stehlík – 2 min., sekání.
    52:13 Tadeáš SVOBODA - 3:1
     
    52:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    V signalizované výhodě odskakují Piráti do dvoubrankového vedení! Milan Kostourek posunul puk od zadního mantinelu před branku a TADEÁŠ SVOBODA využil toho, že brankář nebyl ve správném postavení – 3:1. Asistence: Milan Kostourek a Radek Havel.
    47:57 Jakub ZAJÍČEK - 2:1
     
    47:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov jde opět do vedení! Tvrdou ránu vyslal od modré čáry Jakub Březák, jehož pokus vyrazil Petr Jiroušek před sebe. S dorážkou přispěchal František Lukeš, jenž mířil jen do betonu. Následně si černou gumu našel ještě JAKUB ZAJÍČEK, který měl před sebou prázdnou branku – 2:1. Asistence: František Lukeš a Jakub Březák.
     
    40:49
    Chomutovští jeli znovu do přečíslení! Opět situace byla vyřešená individuálně, a tak Tůmův pokus mířil jen do připraveného brankáře.
     
    34:28
    Chomutov zahazuje další tutovku! Proti Jakubu Chrpovi vyjel brankář, kterého domácí útočník prostřelil. Ovšem puk zastavil za ním klečící obránce!
     
    33:35
    Kotouč šel po ose Tadeáš Svoboda – Lukáš Stehlík – Milan Kostourek. Poslední jmenovaný si kličkou položil brankáře, ovšem místo prázdné branky trefil brusli Tomáše Rajgla.
     
    31:19
    Tadeáš Pinkas přihrával před branku, kde byl osamocený Jaroslav Chlouba, který měl před sebou poloprázdnou branku. Ovšem jeho zakončení proletělo jen kolem tyče do zadního mantinelu.
     
    27:18
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
    Daniel Krejčí – 2 min., sevření puku rukou.
     
    23:26
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Jakub Váchal – 2 min., nedovolené bránění.
     
    13:45
    František Lukeš přihrál přes celou šířku na pravou stranu, kde se do kotouče opřel Jakub Zajíček. Jenomže Petr Jiroušek se skvěle přesunul a kotouč udržel ve výstroji.
    11:20 Matěj KOLDA - 1:1
     
    11:20
    Příbram právě vstřelila branku!
    Nyní už je vyrovnáno! Zkušený Petr Kafka nahazoval puk do brankoviště od zadního mantinelu. Martin Altrichter vyrazil puk před sebe, kam si dojel MATĚJ KOLDA, jehož pokus po ledě skončil za brankovou čárou – 1:1. Asistence: Petr Kafka a Ladislav Gengel.
     
    10:21
    Za chomutovskou obranou zůstal jeden z hostujících hráčů, jenž ale neměl rychlost. Jeho pokus z levého kruhu mířil mezi brankářovy betony. Avšak Martin Altrichter mezeru rychle utěsnil a drží Piráty v těsném vedení.
     
    09:22
    Domácí hráči jeli ve dvou na jediného obránce! Celou situaci na sebe vzal Jakub Chrpa, jehož pokus z levého kruhu mířil k první tyči. Ovšem Petr Jiroušek si situaci skvěle pohlídal.
    07:23 Tadeáš SVOBODA - 1:0
     
    07:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Před brankou Baníku bylo pořádně živo, čehož využil TADEÁŠ SVOBODA, který si všiml odraženého puku a golfákem prostřelil Petra Jirouška. Asistence: Jakub Zajíček a Jakub Chrpa.
     
    06:06
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
    Lukáš Bednařík – 2 min., držení hole.
     
    02:02
    Po přihrávce od kapitána se mezi kruhy nacházel Martin Tůma, jehož pokus mířil k levé tyči. Avšak Petr Jiroušek mezeru pod rukou rychle utěsnil a puk vyrazil.
     
    01:29
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
    Filip Patzelt – 2 min., nedovolené bránění.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 8. T. Svoboda (Zajíček, Chrpa), 48. Zajíček (Lukeš, Březák), 53. T. Svoboda (Kostourek, Havel), 57. Březák (Lukeš, Hübl) – 12. Kolda (Kafka, Gengel)


    Piráti Chomutov: Altrichter (Běhula) – Březák, Kadeřávek, Ulrych, Eliáš, Havel (A), Záruba, Seemann, Váchal – Zajíček, Hübl (C), Lukeš (A) – M. Tůma, Eret, J. Svoboda – Stehlík, T. Svoboda, Kostourek – Chrpa, Koblížek, J. Veselý.
    Trenér: Martin Pešout

    HC Baník Příbram: Jiroušek (Tichon) – Zdeněk, Krejčí, Havlín, Jelínek, Patzelt, Rajgl, Vinš – Gengel (A), Kolda, Kafka (C) – Hasman, Josefus (A), L. Bednařík – Chlouba, Pinkas, Furch – Pětník, Mařík, Bečvář.
    Trenér: Radek Bělohlav

    Rozhodčí: Hlinka – Toman, Bertlík

    Diváci: 1505
    bahis siteleri