Havířov – Opava 3:0 (kon.) | Chomutov – Příbram 4:1 (kon.) | Kopřivnice – Šumperk 2:3 (po pr.)
Val. Meziříčí – Nový Jičín 4:0 (kon.) | SHKM Hodonín – Žďár n/S 3:6 (kon.) | Vyškov – Technika Brno 8:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Vel. Meziříčí 9:2 (kon.) | Benátky n/J – Kobra 8:2 (kon.) | Tábor – Mostečtí Lvi 8:2 (kon.)
Letňany – Děčín 6:2 (kon.) | Ústí n/L – Vrchlabí 1:3 (kon.) | Řisuty – Cheb 6:0 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Hronov 1:3 (kon.)
konec
HC Tábor
8:2 (4:0, 0:2, 4:0)
Mostečtí Lvi
Středa 24.01.2024, 18:002. liga skupina Západ • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:38 Lukáš PRÁŠEK - 8:2
     
    54:38
    Tábor právě vstřelil branku!
    Autorem branky je LUKÁŠ PRÁŠEK. Asistence: Petr Zíb. Modří vyrazili ve dvou do brejku. Prášek na pravé straně měl dost místa a času, aby si dobře najel a vybral, kam zakončí.
    47:12 Jan MILFAIT - 7:2
     
    47:12
    Tábor právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JAN MILFAIT. Asistence: Milan Dančišin a Kamil Černý. Gólové hody domácího týmu pokračují! Milfait si přebral nahrávku od Dančišina, který do útočného pásma vjel o něco dřív. Potom mířil k levé tyčce, od které se puk odrazil do sítě.
    46:50 Lukáš PRÁŠEK - 6:2
     
    46:50
    Tábor právě vstřelil branku!
    Autorem branky je LUKÁŠ PRÁŠEK. Asistence: Petr Zíb a Jakub Suchánek. Prášek prošel na pravé straně přes obránce a potom už stačilo jen tvrdě vypálit do horní poloviny branky. Tábor se vrací na rozdíl čtyř branek.
    46:08 Miloslav JÁCHYM - 5:2
     
    46:08
    Tábor právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MILOSLAV JÁCHYM. Asistence: Václav Krliš a Rudolf Huna. Dlouho Tábor ostřeloval bránu Mostu. Skvělými zákroky držel Lvy Lukáš Hosnedl, ale na ránu od modré čáry už pak nestačil reagovat.
    32:37 Milan BÖHM - 4:2
     
    32:37
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Autorem branky je MILAN BÖHM. Asistence: Tomáš Urban a Jan Pačan. Most přidává další gól a je to tak už jen o dvě branky. Urban vystřelil na branku z pravé strany. Böhm nastavil svou hůl a přesměroval puk do horní části branky.
    20:35 Martin BERČÍK - 4:1
     
    20:35
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Autorem branky je MARTIN BERČÍK. Berčík sebral špatnou rozehrávku soupeře ještě ve vlastním pásmu a vydal se dopředu. Poté se mu podařilo z pravé strany vymést pavučiny ve vzdálenějším horním rohu branky.
    14:50 Jiří SEVERA - 4:0
     
    14:50
    Tábor právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JIŘÍ SEVERA. Asistence: Jan Milfait. Je tu další gól modrých. K Severovi se dostal kotouč s trochou štěstí, když ho nedokázal poslední obránce zastavit. Severa potom našel mezeru mezi betony golmana.
    11:25 Milan DANČIŠIN - 3:0
     
    11:25
    Tábor právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MILAN DANČIŠIN. Asistence: Jakub Suchánek. Nahození na branku se snažil tečovat Jiří Severa, ale ten puk nedokázal zasáhnout. Zleva ale dojel Dančišin, který kotouč za záda Hosnedly dostal.
    08:24 Jiří SEVERA - 2:0
     
    08:24
    Tábor právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JIŘÍ SEVERA. Asistence: Milan Dančišin. Dančišin se zmocnil puku a pokračoval dopředu po pravé straně. Na střed mu najížděl volný Severa, kterému puk nahrál. Následovala přesná trefa – 2:0.
    05:14 Radek SEIDL - 1:0
     
    05:14
    Tábor právě vstřelil branku!
    Autorem branky je RADEK SEIDL. Asistence: Ondřej Šulek a Jakub Suchánek. Domácí barvy jdou do vedení! Přihrávka Šulka zpoza branky našla Seidla, který si dobře najel a tvrdě pálil do horní části sítě!

    Matěj Šoba

    Branky a nahrávky: 6. Seidl (Šulek, Suchánek), 9. Severa (Dančišin), 12. Dančišin (Suchánek), 15. Severa (Milfait), 47. Jáchym (Krliš, Huna), 47. L. Prášek (Zíb, Suchánek), 48. Milfait (Dančišin, K. Černý), 55. L. Prášek (Zíb) – 21. Berčík, 33. Böhm (T. Urban II, Pačan)


    HC Tábor: Gába (Žajdlík) – Jáchym, Hubata, Suchánek (A), K. Černý, Říha, Ondřej, Plášil – Severa, Krliš, Milfait – J. Duda, Matušík (A), L. Prášek – Šulek, Nevšímal, Huna – Zadražil, Zíb, Seidl (C) – Dančišin.
    Trenér: Jakub Grof

    Mostečtí Lvi: Hosnedl (Tuhý) – Nedrda (A), Steinocher, Havlůj (C), Havlík, Šoustek, Hoffmann, T. Urban II – Řehoř, Pačan, Písařík – Šimeček, V. Král, Berčík – Mical, Kýhos (A), Böhm.
    Trenér: Vladimír Kýhos

    Rozhodčí: Jílek – Rubáš, Hošťálek
    bahis siteleri