Havířov – HK MD Šumperk 8:3 (kon.) | Vsetín – Technika Brno 4:3 (po pr.)
konec
AZ Havířov
8:3 (3:1, 2:0, 3:2)
HK Mladí Draci Šumperk
Pátek 26.01.2024, 18:00 • Gascontrol aréna • Liga juniorů • 31. kolo
Partner:
     
    56:13
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Toma – 2 min., držení.
     
    52:38
    Havířov právě vstřelil branku! Domácí sehráli velmi dobrou přesilovku, brance přecházelo mnoho nahrávek mezi celou pěticí hráčů. Vše zakončil Siekierka, který nádhernou zadovkou přihrál DOMINIKU KOLATOVI, na kterého zívala prázdná brána. Asistence Mateusz Siekierka a Jakub Lipka
     
    51:56
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Bařica – 2 min., vražení na hrazení.
     
    51:15
    Havířov právě vstřelil branku! Na led létají čepice, VÍTEK APOLENÁŘ má ohromnou radost, završil svůj hattrick, celkově má dnes už 5 kanadských bodů. Asistence Nikolas Kubečka a Jan Maršálek.
     
    50:43
    Havířov právě vstřelil branku! VÍTEK APOLENÁŘ hraje možná nejlepší zápas od svého příchodu do AZetu, ujal se puku na hranici útočného pásma a z vrcholu kruhů našel místo pod Zavoralovou lapačkou. Asistence Adam Kreutz.
     
    49:57
    Domácí se nyní, prakticky ihned po buly před bránou, řítili 2 na 1, Dominik Kolat to vzal na sebe, však trefil jen bližší tyč.
     
    46:31
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Havířov držel hosty v jejich pásmu, přišla střela od modré, však ta byla zblokována, po úspěšném bloku se řítil zcela sám na brankáře JOSEF HAAS a přízemní střelou nedal Michalikovi šanci. Bez asistence.
     
    45:21
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Hostující Lichner si nyní velmi mazácky položil Michalika, nezakončil, s pukem ještě objel bránu a naservíroval puk před ní. DOMINIK JEŘÁBEK se nemýlil, Asistence Tomáš Lichner a David Cekr
     
    43:45
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Zálesňák – 2 min., podrážení.
     
    43:36
    Jeřábek nyní po příhře od Lichnera, a chybě havířovských obránců, byl zcela sám před Michalikem, bránu však přestřelil.
     
    38:13
    Dominik Jeřábek však trestné střílení neproměnil, Michalik zřejmě lehce vyráží ramenem nad bránu.
     
    38:13
    Hejátko nyní upaloval sám na brankáře, byl faulován Bortolim, Šumperk pojede trestné střílení.
     
    35:12
    Střela hostujícího Najmana, k dorážce se dostal Szabó a trefil levou tyč Michalikovy svatyně.
     
    34:53
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Kósa – 2 min., držení.
     
    28:51
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Lipka – 2 min., podrážení.
     
    28:41
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Middleton – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Cekr – 2 min., hrubost.
     
    28:36
    Domácí Bortoli teď za bránou vymýšlel "zbytečnosti", ke střele se mezi kruhy dostal jeden z hostujících hráčů, leč Michalik je dnes výborný.
     
    25:31
    Střídání v týmu AZ Havířov:
    ze hřiště odchází Rygl, přichází Zavoral.
     
    25:31
    Havířov právě vstřelil branku! Nádherný hokejový okamžik. Nejprve 3x v přesilovce pálili hosté, poté, co se domácí hráč vrátil z trestné lavice, tak se AZeťáci řítili do brejkové situace 2 na 1. Kolat předložil JAKUBU LIPKOVI a ten tváří v tvář Ryglovi předvedl velkou parádu. Hokejka mezi nohy, střela a lá Robert Kysela. Nádherný hokejový okamžik! Asistence Dominik Kolat a Matyáš Bohatý
     
    23:25
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Kreutz – 2 min., hákování.
     
    22:10
    Havířov právě vstřelil branku! Domácí nyní využili chyby v hostující obraně, řítili se 2 na 1, Apolenář předal příhru jak na zlatém podnose, NIKOLAS KUBEČKA se nemýlil. Asistence Vítek Apolenář a Richard Vizváry
     
    20:08
    Vypadalo to, že domácí hned vyhazují na icing, však zřejmě se jednalo o nacvičený signál, puk dojel Kolat a na hostujícího gólmana pálil z velmi slibné pozice. Však pálil jen do něj.
     
    19:15
    Lichnerův moc hezký slalom, dostal se z obranného pásma až před Michalika, ale netrefil horní růžek nad lapačkou.
     
    17:18
    Havířov právě vstřelil branku! Michalik vyrazil puk po střele od modré, prakticky ihned poté šel Havířov do rychlého brejku, VÍTEK APOLENÁŘ se řítil zcela sám na brankáře, střelou mezi betony mu nedal šanci. Asistence Richard Vizváry.
     
    14:55
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Zálesňák – 2 min., krosček.
     
    10:52
    Obrovská chyba domácího Činčaly, který umožnil, aby Szabó jel sám na brankáře. Michalik však nyní zasáhl dobře.
     
    08:06
    Havířov právě vstřelil branku! Nyní se nádherně ukázalo, jak je důležité sledovat kotouč a nespustit jej z očí. Obrovská bojovnost MATEUSZE SIEKIERKY, který využil velké chyby hostujícího obránce Němce, na kterého zle dotíral, slavila úspěch, Rygla prostřelil parádně nad vyrážečku. Asistence Jakub Lipka a Marek Ćmiel.
     
    04:59
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Ke střele od modré se dostal Lichner, sám si dojel k dorážce, obkroužil bránu, servíroval před ní, tam si ve změti těl našel puk DOMINIK JEŘÁBEK a trochu šťastně vyrovnává. Asistence Tomáš Lichner.
     
    02:53
    Havířov právě vstřelil branku! Apolenář ještě neslezl z ledu a připravil šanci pro RICHARDA VIZVÁRYHO, který z vrcholu pravého kruhu střelou na vyrážečku prostřelil Rygla. Asistence Vítek Apolenář.
     
    00:45
    Moc hezká individuální akce domácího Kolata, který servíroval před bránu, Lipka mířil téměř do prázdné, ale svou obrovskou šanci zahodil.

    Lukáš Jandora

    Branky a nahrávky: 3. Vizváry (Apolenář), 9. Siekierka (Lipka, Ćmiel), 18. Apolenář (Vizváry), 23. Kubečka (Apolenář, Vizváry), 26. Lipka (Kolat, Bohatý), 51. Apolenář (Kreutz), 52. Apolenář (Kubečka, Maršálek), 53. Kolat (Siekierka, Lipka) – 5. Jeřábek (Lichner), 46. Jeřábek (Lichner, Cekr), 47. Haas


    AZ Havířov: Michalik (Maňásek) – Maršálek, Kreutz "A", Činčala, Bohatý, Ćmiel, Bortoli, Juřík – Toma, Barnošák, Kolat "C", Middleton, Zálesňák, Apolenář, Kubečka, Siekierka, Lipka "A", Konesz, Kósa, Vizváry
    Trenér: Jan Křivohlávek

    HK Mladí Draci Šumperk: Rygl (Zavoral) – Plhal, Cekr "C", Němec, Zavoral, Souček, Jarmara, Slabý "A"- Netolický, Škrabal, Haas, Hejátko, Tomeš "A", Szabó, Jeřábek, Lichner, Bařica, Najman
    Trenér: Radek Kučera

    Rozhodčí: Dominik Holibka – Marek Bubela, Tomáš Bezděk
    bahis siteleri