Havířov – HK MD Šumperk 8:3 (kon.) | Vsetín – Technika Brno 4:3 (po pr.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
4:3 (0:1, 1:2, 2:0 - 1:0)
Technika Hockey Brno
Pátek 26.01.2024, 19:15 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 31. kolo
Partner:
     
    62:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A tohle je úžasný obrat v podání domácího celku! Matěj Šedlbauer uhájil kotouč u mantinelu, kličkou zmátl soupeře a přihrál zcela volnému LUKÁŠI STODŮLKOVI, který střelou z první z mezikruží poslal puk po ledě přesně k levé tyči. Asistence: Matěj Šedlbauer, Adam Koláček.
     
    59:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A Valachům se do šest sekund před koncem základní hrací doby přece jen povedlo! Ve zmatku před brankovištěm to byl FILIP KOVÁŘ, kdo dostal puk kolem pravé tyče za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Stodůlka, Jan Matějíček.
     
    42:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí nikam nespěchali, zrovna rozehrávali zpoza vlastní branky. Kotouč šel podél mantinelu k Adamu Koláčkovi, který byl ve středním pásmu těsně bráněn, a tak poslal lehkou zadovku do míst, kde tušil spoluhráče. A právě tady si ve správný moment nabruslil DAVID HEINRICH, který sám před gólmanem zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Adam Koláček.
     
    37:41
    Technika právě vstřelila branku!
    Hostům se však vyplatilo počkat. Pigl sice zaparkoval před brankovištěm a byl připraven na jakoukoliv dorážku nebo přihrávku, ale MATĚJ TRÖGNER to vzal na sebe. U mantinelu převzal kotouč a Pavlíčka z levého kruhu prostřelil do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Jonáš Novotný.
     
    33:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hostující Straka se sice po buly v útočném pásmu dostal ke kotouči jako první, Adam Koláček byl ale následně pohotovější, přebral štafetu a dostal puk před Hnízdila. U mantinelu byl těsně bráněn, a tak počkal, až kolem pojede Lukáš Stodůlka, kterému kotouč přenechal. Ten už jen vybídl zcela volného DAVIDA HEINRICHA, jenž zakončoval do odkryté brány. Asistence: Lukáš Stodůlka, Adam Koláček.
     
    23:53
    Technika právě vstřelila branku!
    Jakub Zduba vyhrál vhazování na levém kruhu útočného pásma a poslal kotouč na JINDŘICHA SLADKÉHO. Ten se střelou sice chvíli váhal, ale následně poslal kotouč přesně do levého horního rohu Pavlíčkovy branky. Asistence: Jakub Zduba.
     
    10:22
    Technika právě vstřelila branku!
    A ačkoliv byli domácí po celou první polovinu první třetiny aktivnější, vybírají si daň za svou nepřesnou střelbu. Jelikož puk nikdo v předbrankovém prostoru při předešlé akci netečoval, dostal se k němu v rohu Michal Červenka, který dlouhou přihrávkou vybídl JAKUBA ZDUBU. Ten už byl v ten moment za vsetínskou obranou a v individuální akci zakončil pod lapačku. Asistence: Michal Červenka.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 34. Heinrich (Stodůlka L., Koláček), 43. Heinrich (Koláček), 60. Kovář (Stodůlka L., Matějíček), 63. Stodůlka L. (Šedlbauer, Koláček) – 11. Zduba (Červenka), 24. Sladký (Zduba), 38. Trögner (Novotný)


    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Uhrin) – Mošnička (C), Herman, Šedlbauer, Machů, Fojtík (A), Zedek, M. Stodůlka – Kovář, Ostrčil, Matějíček, Koláček, L. Stodůlka, Heinrich (A), Ürge, Juráň, Cakl, Urbánek.
    Trenér: Rostislav Vlach

    Technika Hockey Brno: Hnízdil (Kaliničenko) – Čaňo, Rossocha, Svoboda (C), Kadaňka, Spanel, Hejduk, Hrabinec – Sladký, Kučera, Červenka, Zduba, Smrž, Trögner, Pigl, Novotný, Večerka, Zelinka, Straka.
    Trenér: Zdeněk Balabán

    Rozhodčí: Tomas Šico — Tomáš Kociňák, Dominik Viskot
    bahis siteleri