Black Dogs Budweis – UK Kings Prague 6:3 (kon.) | North wings Ústí – VUT Cavaliers Brno 1:2 (kon.) | BO Ostrava – Engineers Prague 0:9 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
VUT Cavaliers Brno
Pondělí 29.01.2024, 20:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Univerzitní liga ledního hokeje • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen! Přesně vteřinu před koncem hry přišel dosud bezchybný Štěpán Zlatnický o čisté konto! Z prostoru mezi kruhy se opřel do kotouče rychle rozjetý JAN JINDRA, který jej napasoval do volného prostoru brněnské branky. Asistence: Jan Macek a Adam Janoušek.
     
    48:25
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Brněnští využívají přesilovku a navyšují svůj náskok! Z prostoru mezi kruhy poslal přímou střelu do vzdálenějšího horního růžku Blažkovy branky NESIM HARMIM, který tak vystihl poměrně velké množství volného prostoru. Asistence: Miroslav Slováček.
     
    37:28
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    V závěru druhé třetiny přichází první gól tohoto utkání! Do samostatného úniku se dostal MIROSLAV SLOVÁČEK, který se po pravé straně dostal těsně před Blažkovu klec a přesnou ranou na vzdálenější tyče otevřel skóre. Asistence: Antonín Běhal a Karel Man.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 60. Jindra (Macel, Janoušek) – 38. Slováček (Běhal, Man), 49. Harmim (Slováček)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Blažek – Werner, Šubrt, Petržílka (A), Martínek, Štěpánek, Jarý P. (A), Filip – Macel, Janoušek (C), Gottfried, Kušej, Nedoma, Vrba, Jindra, Dykast, Svoboda, Jarý T., Tot.
    Trenér: Martin Štěpánek

    VUT Cavaliers Brno: Zlatnický (Běhal) – Orsech, Cekr (A), Man, Viskot, Běhal, Buchal, Pernický (C) – Kolder, Jančí, Ďuriš, Malíř, Rogoznik (A), Jaroš, Plitko, Novák, Pöschl, Balát, Slováček, Charvát, Harmim.
    Trenér: Pavel Pospíšil

    Rozhodčí: Hlinka – Kokrment, Bertlík

    Diváci: 120
    bahis siteleri