Česko – USA 0:4 (kon.)
konec
Česko
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
USA
Středa 31.01.2024, 12:00 • Gangwon (Jižní Korea) • Olympijské hry mládeže • Finále
Partner:
    43:25 TORRE - 0:4
     
    43:25
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Bohužel pro český celek je definitivně hotovo! V přesilové hře dává čtvrtý gól amerického výběru ZANE TORRE. Asistence: Berchild a Hurlbert.
    40:09 BERCHILD - 0:3
     
    40:09
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Rozdíl je tříbrankový a s českým snem na zlaté medaile to nevypadá dobře! Rychlý útok zakončil po přihrávce Trottiera zpoza branky najetý MIKEY BERCHILD! Asistence: Trottier a Hurlbert.
    21:04 HURLBERT - 0:2
     
    21:04
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    JP HURLBERT dostal od české obrany prostor, vyjel si po přiťuknutí od Stuarta s pukem zpoza branky k mezikruží a následně propálil Láryše! Asistence: Stuart.
    08:39 BERCHILD - 0:1
     
    08:39
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané využívají přesilovou hru! Rychlá přihrávka a střela MICKEYHO BERCHILDA na vzdálenější horní roh branky znamená vedení USA! Asistence: Francisko a Torre.

    Michal Heřman

    Branky a nahrávky: 9. Berchild (Francisko, Torre), 22. Hurlbert (Stuart), 41. Berchild (Trottier, Hurlbert), 44. Torre (Berchild, Hurlbert)


    Česko: Láryš (Poletín) – Kachlíř, Vaněček, Nedorost, Ruml (K), Reisnecker (A), Daněk – Novák (A), Tomek, Katolický – Hanyš, Huk, Bělohorský – Weiss, Sekanina, Klaus
    Trenér: Milan Razým

    USA: Wendt (Weeks) – Francisko, Barnett, Marthaler, Lutner, Schairer, Martyniuk – Hurlbert, Berchild (A), Trottier (K) – Bumgarner, Thornborough, Stuart – Gordon-Carrol, Torre, Garcia (A)
    Trenér: Joe Bonnet

    Rozhodčí: Ankersen (Dánsko), Boudreau – Gibbs (oba Kanada), Thuma (Česko)

    Diváci: 4646
    bahis siteleri