Liberec – K. Vary 6:4 (kon.) | Jihlava – Třinec 0:12 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:12 (0:2, 0:5, 0:5)
HC Oceláři Třinec
Pátek 02.02.2024, 17:00 • Zimní stadion Moravské Budějovice • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího zápasu DHL extraligy juniorů. Ve vyšší nadstavbové části, kde se hraje čtyřkolově každý s každým o umístění pro play off a o první čtyřku s přímým postupem do čtvrtfinále, na sebe narazí HC Dukla Jihlava, která změří síly se svým loňským semifinálovým přemožitelem, týmem HC Oceláři Třinec. Zápas se odehraje v Moravských Budějovicích, kde Dukla strávila podstatnou část loňské sezony a také letos se do haly vzdálené půl hodiny cesty od Jihlavy občas vypraví. Úvodní buly bude vhozeno v 17 hodin.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Sigmund (Cinka) – Vovsík (C), Löffler, Číhal (A), Vandas, Topol, Jeletz, Vildomec – Klapica, Modl, Báťa – Niederhafner, R. Váňa, Nosek – Peš, Kudrna, Chlubna – Já. Jungwirth, Coufal.
    Trenér: Petr Svoboda

    HC Oceláři Třinec: J. Král (Heczko) – Ošmera, R. Mrtka, Volas, Kurbaka, Bláha (A), Buják, A. Horváth – Kozlík, Šilar, Švančara – Gerych (A), Šutý (C), Spěváček – Jobánek, Pánek, Rybnikár – Mikula.
    Trenér: René Mucha

    Rozhodčí: Lukáš Bejček, Jan Červenka – František Štěpánek, Jakub Maňák.
     
    Na zimním stadionu v Moravských Budějovicích už je vše připraveno k zápasu v tabulce druhého Třince (36 bodů) s pátou Jihlavou (27). Dukla v této sezoně nad Třincem ještě za tři body nevyhrála. Dvakrát získala výhru v prodloužení, dvakrát za bod prohrála a dvakrát velmi vysoko padla (1:6 a 1:7).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Již po patnácti sekundách musel zasahovat Jakub Král, proti střele z levé strany byl ale pozorný. Na opačné části kluziště proběhne buly před Sigmundem, který raději pokryl střelu soupeře.
     
    01:35
    Zakázané uvolnění hostí se nepíská. U puku za brankou je ale první Tomáš Vandas, který nedávno dostal pozvánku do reprezentační dvacítky.
     
    02:02
    Až na druhý pokus se dokázala Dukla dostat z dílčího sevření, puk je ale tečován domácími do ochranné sítě.
     
    02:58
    Jáchym Jungwirth sice vyvezl puk z obranného pásma, jenže při nahození na branku ještě nepřejel červenou a pískáno je zakázané uvolnění Dukly.
     
    03:16
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jihlavští velmi rychle inkasují branku. Po vyhraném buly Šutého nahodil puk po prknech Gerych. Za jihlavskou brankou ho nedokázal domácí hráč zastavit, takže kotouč přeskočil na hokejku VOJTĚCHA SPĚVÁČKA. Ten se s ním bleskově dostal před Sigmunda a překonal jej rychlým zakončením kolem levého betonu. Asistence: Patrik Šutý.
    Spěváček V., Šutý P., Gerych R., Volas P., Kurbaka V.
    Vildomec M., Niederhafner T., Klapica A., Báťa Š., Vovsík M.
    03:16 Vojtěch SPĚVÁČEK - 0:1
     
    05:22
    Hra je v úvodu zápasu hodně rozkouskována, žádný souvislý hokej nevidíme.
     
    06:10
    Šimon Báťa se ujal na pravé straně puku a rychle si s ním vybrusliil na kruh, kde ale neměl komu přihrát a byl navíc rychle přistoupen soupeřem, proto o kotouč přišel.
     
    06:30
    Další velká šance hostí. Mezi kruhy se s pukem zjevil zcela volný Robin Švančara, jehož pokus na vzdálenější tyč vyrazil pozorný Sigmund.
     
    07:51
    Domácí si sami komplikují hru. Nejprve špatnou rozehrávkou darovali soupeři puk, poté přišlo i nepřesné vyhození. Třinec se rychle dostal zpět do pásma a střelu Gerycha z levého kruhu na bližší tyč dokázal Sigmund vytěsnit za branku.
     
    09:12
    Vovsík ani Coufal se mezi kruhy do zakončení nedostali, oběma puk přeskočil hokejku.
     
    10:12
    Od modré pálil Alex Horváth. Jeho střela byla mezi kruhy ztečována a puk prolétl těsně vedle levé tyčky Sigmunda.
     
    10:43
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou snadno do dvoubrankového vedení. Bývalý jihlavský obránce ADAM OŠMERA dostal puk na modrou a vystřelil přesně v okamžiku, kdy před Sigmundem projela dvojice hráčů Niederhafner – Jobánek. Těžko říct, zda jeden z nich puk tečoval, tak jako tak ale Sigmund nic neviděl a puk m propadl k tyči. Asistence: Radim Mrtka.
    Ošmera A., Mrtka R., Rybnikár M., Pánek M., Jobánek J.
    Topol A., Vildomec M., Váňa R., Nosek R., Niederhafner T.
    10:43 Adam OŠMERA - 0:2
     
    12:19
    Kotouče se ve středním pásmu chopil Adam Topol a rychle s ním přejel útočnou modrou. Tím ale celá jeho akce skončila. Nepřihrál a přes dvojici hráčů se nedostal.
     
    13:00
    Na obranné modré se těžko zvedá Andrej Klapica, který dostal od Jobánka nikterak tvrdý hit, ale při pádu na led si slovenský forvard možná trošku ublížil.
     
    14:25
    Hosté jsou nadále výrazně lepší a nyní kombinují v útočném pásmu soupeře. Ke střeleckému pokusu se ale zatím dostat nemohou.
     
    14:52
    Lukáš Číhal si počkal na Vojtěcha Spěváčka, který na něj po přejetí modré zkoušel kličky, a čistým hitem ho poslal na zem. Možná třeba taková situace domácí nastartuje k vyšší aktivitě.
     
    15:54
    Je tomu zatím naopak. Na pravém kruhu se Jonáš Jobánek rozhlížel, komu nahrát, byl totiž volný a trestuhodně neobsazený. Jeho pas ale šel do ztracena, oba spoluhráči, na které viděl, totiž byli pokrytí.
     
    16:30
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Tomáš Šilar – 2 min., podrážení.
     
    16:45
    Hosté se po druhém buly osvobozují a posílají kotouč na opačnou stranu kluziště.
     
    16:49
    Síly na ledě se srovnají. Lukáš Číhal v rohu za brankou dojel Patrika Šutého, který byl u vyhozeného puku první. Ačkoliv se to hráči, který již v této sezoně dal gól za A-tým Dukly, nelíbí, musí jít na trestnou lavici.
     
    17:30
    Oba dva celky si při hře čtyři na čtyři neodkáží vypracovat výraznější příležitost.
     
    18:30
    Hosté hrají v pětí.
     
    18:40
    Na útočné modré byl Jeletz v souboji zapřený a silnější než Matěj Kozlík, který po chvilce spadl a těžko se zvedá z ledu. Na střídačku se dostává za pomocí spoluhráčů.
     
    18:49
    Dukla je také v plném počtu.
     
    19:58
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Lukáš Číhal – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Jonáš Jobánek – 2 min., krosček + 2 min., hrubost, odpyká Marcel Mikula.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. Třinec byl lepším týmem a po zásluze vede 2:0. O první trefu se postaral Vojtěch Spěváček, který si s pukem vybruslil zpoza branky a překonal Sigmunda. V 11. minutě vedli hosté již o dvě branky, na střelu od modré totiž Sigmund neviděl, protože před ním přejeli dva hráči, a puk skončil u jeho tyčky. Do druhé části půjde Dukla s přesilovkou jednoho muže v poli a bude mít šanci snížit ze svého pohledu nepříznivý stav 0:2.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:51.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:30
    V rohu za brankou hostí probíhal souboj o puk, který nakonec Třinec zvládl lépe a posílá kotouč na druhou stranu.
     
    20:57
    Pešovi při střele na pravém kruhu sjel puk z hole a ani nevystřelil. Naopak Třinec šel do rychlého protiútoku, když Vojtěch Spěváček přebral ve středním pásmu dlouhou přihrávku. Najel si mezi kruhy, ale Sigmunda střelou na pravou tyč nepřekonal.
     
    21:58
    Třinec oslabení zvládl a hraje v pěti.
     
    22:22
    Bujákovo nahození od modré schoval Sigmund v lapačce.
     
    22:45
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Dominik Löffler – 2 min., podrážení.
     
    23:05
    Domácí se prakticky hned po buly dokázali osvobodit a poslat kotouč ven z pásma.
     
    23:20
    Hra je přeřušena, další buly proběhne ve středním pásmu.
     
    24:12
    Rána Viktorse Kurbaky od modré nebyla přesná a rozduněla jen zadní mantinel. U odraženého puku byli dříve domácí a znovu se osvobozují.
     
    24:34
    5/4
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují po dobré práci celé pětky. Kozlík nechal na pravém kruhu puk pro Šilara, jenž přihrál na modrou Volasovi. Bek Třince z osy hřiště rychle posunul puk na levý kruh pro Mrtku, jehož pumelici vyrazil Sigmund před sebe, jelikož přes clonu Šutého toho moc neviděl. K odraženému puku se rychle dostal hráč, který celou akci započal. MATĚJ KOZLÍK pohotově doklepl puk do volné části branky a dává hostům tříbrankové vedení. Asistence: Radim Mrtka, Patrik Volas.
    Šilar T., Mrtka R., Volas P., Kozlík M., Šutý P.
    Topol A., Kudrna V., Niederhafner T., Vildomec M.
    24:34 Matěj KOZLÍK - 0:3
     
    26:22
    Hosté rozehráli na zakázané uvolnění a Dukla bude mít buly v útočném pásmu po pravici Krále, který se zatím dnes příliš nezapotil.
     
    26:42
    Vovsík si s pukem vyjel na levý kruh a hledal prostor ke střele. Vyhnul se Švančarovi a hledal stříleným pasem u pravé tyče Chlubnu, který ale na kotouč nedosáhl.
     
    27:01
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vildomec poslal puk od modré na Vovsíka, který byl ale napadán Šilarem a nemohl puk udržet. Šilar ho získal a bleskově přihrál na volného MATĚJE KOZLÍKA, který ze středu kluziště jel sám na Sigmunda a našel mezeru mezi jeho betony. Asistence: Tomáš Šilar.
    Kozlík M., Šilar T., Kurbaka V., Horváth A., Švančara R.
    Chlubna T., Vildomec M., Vovsík M., Kudrna V., Peš H.
    27:01 Matěj KOZLÍK - 0:4
     
    27:01
    Po čtvrtém gólu působení Filipa Sigmunda v dnešním utkání končí, do branky jde David Cinka.
     
    27:29
    Jihlavský brankář si po pár sekundách pobytu na ledě hned připsal zákrok, střelu z levého kruhu viděl a zasáhl.
     
    28:38
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Dominik Buják – 2 min., vysoká hůl.
     
    28:58
    Vandas dával kotouč na pravý kruh pro Peše, jehož dělovka prošla těsně vedle vzdálenější tyčky. Domácí už pak nedokázali udržet puk v útočném pásmu.
     
    29:31
    4/5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hned tři domácí hráči se sjeli do pravého rohu obranného pásma, kde si kryl kotouč Kozlík. Ten se vzápětí otočil směrem od mantinelu a viděl mezi kruhy najíždějícího VIKTORSE KURBAKU. Bek hostí měl mnoho času, aby si zpracoval puk a poté zamířil přesně do levé šibenice. Asistence: Matěj Kozlík.
    Kurbaka V., Kozlík M., Volas P., Šilar T.
    Peš H., Vandas T., Kudrna V., Chlubna T., Vovsík M.
    29:31 Viktors KURBAKA - 0:5
     
    30:38
    Nepovedená přesilovka Dukly končí, hosté hrají v pěti.
     
    31:15
    Útočná aktivita Dukly nemůže pokračovat kvůli ofsajdu.
     
    31:42
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Matěj Kozlík – 2 min., krosček.
     
    32:02
    Krátce po buly se hosté osvobozují a ještě za brankou Cinky napadají rozehrávku Dukly.
     
    32:35
    Nahození Topola od modré Král viděl a puk vyrazil do rohu za svou branku.
     
    32:59
    Rána Niederhafnera od modré už měla lepší parametry, i nyní si ale Král v brance hostí poradil. Forvard Dukly se vzápětí ze stejné pozice opět dostal ke střeleckému pokusu, mířil ale vedle.
     
    33:42
    Třinec zvládl i další oslabení a je v pěti.
     
    34:05
    Václav Kudrna dostal dobrý pas z vlastního obranného pásma. Viděl, že se přes obránce Mrtku sám před Krále nenatlačí, proto zkusil střelu z kruhů, ovšem třinecký gólman se překvapit nenechal.
     
    34:43
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jihlavským se dnes nedaří zhola nic a rýsuje se jejich třetí debakl proti Třinci v sezoně. Ošmera vyvezl puk z obranného pásma a našel na levé straně Rybnikára. Ten mu mezi kruhy vrátil puk, navíc domácí zcela nestíhali, proto byli dva hráči Třince sami před brankou. Ošmera dal kotouč na pravou stranu pro Jobánka, který mu před branku rychle vrátil puk a odchovanec jihlavského hokeje ADAM OŠMERA neměl problém uklidit puk do volné části branky. Asistence: Jonáš Jobánek, Michal Rybnikár.
    Ošmera A., Jobánek J., Rybnikár M., Mikula M., Mrtka R.
    Kudrna V., Chlubna T., Vovsík M., Peš H., Löffler D.
    34:43 Adam OŠMERA - 0:6
     
    35:32
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Tomáš Šilar – 2 min., sekání.
     
    36:12
    Jihlavští kombinují v útočném pásmu. Na modrou dostal přihrávku Vildomec, jehož táhlou střelu pokryl Král. I za tohoto stavu se hosté snaží padat do střel, jako nyní Robin Gerych.
     
    37:02
    Hynek Peš dostal na pravém kruhu přihrávku do jízdy a rychle se natlačil před Krále, který jeho zakončení dokázal vytěsnit. Tím celá zajímavá šance Dukly končí, neboť sudí vzápětí pískají postaven útočícího hráče v brankovišti.
     
    37:38
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hostům dnes vychází opravdu naprosto vše. Mikula si najel do útočného pásma a z pravé strany vystřelil. Puk šel vedle, ovšem od zadního mantinelu se odrazil přesně na levý kruh, kde se k němu dostal MATĚJ KOZLÍK, napálil ho na branku a než stačil Cinka zjistit, kde má kotouč, lovil ho ze sítě. Asistence: Marcel Mikula.
    Kozlík M., Mikula M., Buják D., Horváth A., Šilar T.
    Váňa R., Vovsík M., Löffler D., Modl J., Nosek R.
    37:38 Matěj KOZLÍK - 0:7
     
    38:41
    Po zakázaném uvolnění se Dukla dostává do útočného pásma.
     
    39:21
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Adam Topol – 2 min., vražení na hrazení.
     
    39:44
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Robert Váňa – 2 min., hrubost.

    Hosty čeká minutu a 37 sekund dlouhá přesilovka pět na tři.
     
    39:48
    Třinec mohl navýšit své vedení. V přesilovce pět na tři pálil z osy hřiště Kozlík, jehož ránu dobře vyrazil Cinka. Zády k brance zkusil zakončit Šilar, ovšem nyní takové štěstí jako jeho spoluhráči neměl a jihlavský brankář i napodruhé úspěšně zasáhl. Dukla se poté osvobozuje.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině hosté postupně navyšovali své vedení až na hrozivých 7:0. Ve 25. minutě využil přesilovou hru Matěj Kozlík, jenž vzápětí přidal další trefu. Jel totiž sám na branku a našel mezeru mezi betony Sigmunda, který šel po tomto gólu střídat. Třinečtí se prosadili i v oslabení, když Viktors Kurbaka dostal moře volného prostoru a po pasu Kozlíka se prosadil střelou z kruhů. Ve 35. minutě se prosadil po výborné souhře ex-jihlavský obránce Adam Ošmera, když v kombinaci dvou volných hráčů před Cinkou využil Jobánkův pas. Do třetí třetiny navíc půjdou hosté s dlouhou přesilovkou pět na tři.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:43.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:28
    5/3
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku pět na tři. VIKTORS KURBAKA si od modré sjel až mezi kruhy, protože měl hodně volného prostoru, a trefil se nechytatelně nad levé rameno Cinky do šibenice.
    Kurbaka V., Kozlík M., Jobánek J., Mrtka R., Šilar T.
    Klapica A., Nosek R., Číhal L.
    40:28 Viktors KURBAKA - 0:8
     
    41:44
    Zbytek další části klasického oslabení Dukla zvládla a hraje v plném počtu. Domácí budou nyní hrát tak, aby nedostali potupnou desítku.
     
    42:59
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Demolice jihlavské juniorky v podání Třince pokračuje a Jihlavští by se nejraději už viděli zcela jinde, než na ledě. Číhalovi nezpracoval mezi kruhy skákavý kotouč a Kozlík se ocitl sám před Cinkou. Po dvou kličkách ho nepřekonal, ovšem k odraženému kotouči se dostal jako první TOMÁŠ ŠILAR a překonal bezmocného jihlavského gólmana. Asistence: Matěj Kozlík.
    Šilar T., Kozlík M., Horváth A., Ošmera A., Švančara R.
    Vandas T., Číhal L., Peš H., Niederhafner T., Jungwirth Já.
    42:59 Tomáš ŠILAR - 0:9
     
    44:15
    Třinečtí nadále nepolevují ve své snaze a napadají rozehrávku Dukly již v útočném pásmu.
     
    44:30
    Střelu Jobánka z levého kruhu na bližší tyč vytěsnil Cinka svým betonem.
     
    45:40
    Tomáš Šilar je při chuti. Zkusil další střelu, ovšem jeho pokus z levého kruhu nepřešel přes dobře clonícího hráče Dukly.
     
    46:11
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Potupná desítka je na světě. Domácí úplně zapomněli na volného MATĚJE KOZLÍKA, který číhal sám před Cinkou. Když dostal přihrávku od Švančary, stihl si dát puk i hokejku mezi brusle a volit velice pohledné zakončení, při kterém se trefil nad pravý beton jihlavského brankáře.
    Kozlík M., Švančara R., Šilar T., Buják D., Bláha D.
    Vildomec M., Löffler D., Váňa R., Niederhafner T., Nosek R.
    46:11 Matěj KOZLÍK - 0:10
     
    47:30
    Po delším čase se trošku zahřál i Jakub Král, který na zakončení Jakuba Modla z levého kruhu dobře viděl a puk pokryl.
     
    48:11
    Jihlavští se při útočné akci dostali do ofsajdu, hra je proto přerušena.
     
    50:40
    Třinečtí už trošku ubrali z tempa, desetibrankový náskok berou jako dostačující a zápas se opravdu jen dohrává. Věřme, že ani na jedné straně nepřijde žádné zranění.
     
    51:00
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Václav Kudrna – 2 min., podrážení.
     
    51:30
    Patrik Šutý si sjížděl před branku a dostal dobrou přihrávku, střelou z pokleku ale zamířil vedle.
     
    51:40
    Dělovku Volase od modré kryje Cinka, puk nikdo netečoval a ten skončil v jeho výstroji.
     
    52:07
    5/4
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají další přesilovou hru. RADIM MRTKA dostal přihrávku přesně na levý kruh, odkud z první vystřelil a trefil se přesně ke vzdálenější tyči přesouvajícího se Cinky. Asistence: Viktors Kurbaka, Matěj Kozlík.
    Mrtka R., Kurbaka V., Kozlík M., Jobánek J., Šilar T.
    Chlubna T., Báťa Š., Číhal L., Löffler D.
    52:07 Radim MRTKA - 0:11
     
    52:21
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Michal Rybnikár – 2 min., sevření puku rukou.
     
    53:31
    Modlovu střelu z pravého kruhu dokázal pokrýt Král, následně týž hráč dával kotouč na modrou pro Vandase, který zamířil těsně vedle levé tyče z pohledu gólmana Třince.
     
    54:11
    Souboj za vlastní brankou zvládli lépe Třinečtí, kteří se zatím nedokázali osvobodit a vyjet ven z pásma.
     
    54:25
    Současně s návratem vyloučeného Rybnikára si Král poradil se střelou Niederhafnera z pravého kruhu.
     
    55:18
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Matěj Vildomec – 2 min., sekání.
     
    55:37
    Od modré vyslal tvrdou ránu Patrik Volas, ovšem jihlavský brankář David Cinka vytáhl i za tohoto stavu efektivní a efektní semafor.
     
    56:00
    Hosté nadále kombinují v útočném pásmu, prostor ke střele ale zatím nenašli.
     
    57:15
    Potyčka v rohu za jihlavskou brankou je za tohoto stavu opravdu velmi zbytečná. Následuje ale vyloučení jen na straně Dukly, Lukáš Číhal jde ven za hrubost.
     
    57:18
    Vyloučený Matěj Vildomec je na ledě, Dukla se brání ve čtyřech.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:22
    5/4
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jhlava si vyžírá kalich hořkosti až do dna. Mikulova střela z levého kruhu byla sražena blokujícími hráči Dukly. K puku se mezi kruhy dostal MARTIN PÁNEK, který do kotouče jen tak zlehka plácl a kotouč proskákal vedle levého betonu Cinky do sítě.
    Pánek M., Mikula M., Buják D., Bláha D., Rybnikár M.
    Nosek R., Vildomec M., Vovsík M., Váňa R.
    58:22 Martin PÁNEK - 0:12
     
    59:58
    Kurbakovu střelu od modré zkoušel před brankou tečovat Gerych, už tak vysoké skóre ale nenavýšil, Cinka zapsal úspěšný zákrok.
     
    Konec zápasu.
     
    Ve třetí třetině přidali hosté dalších pět branek, stejně jako v části druhé. Postupně se prosadili Viktors Kurbaka v přesilovce pět na tři a v klasickém stavu Tomáš Šilar. Poté zapsal již čtvrtý gól v zápasu Matěj Kozlík, který zvyšoval vedení svého týmu na 10:0. V posledních sedmi minutách zapsali přesilovkové trefy Radim Mrtka s Martinem Pánkem a skóre se zastavilo na číslicích 0:12.
     
    Utkání je u konce, Dukla potřetí v sezoně inkasuje od Třince debakl, tentokrát zdaleka největší. Jihlavští hokejisté, kterým se v průběhu nadstavbové části rozpadl tým a zejména produktivní první lajna, svému soupeři tentokrát nebyli rovnocenným partnerem, jako například při dalších čtyřech vzájemných zápasech této sezony, a prohrávají 0:12. Po první třetině ještě nevypadalo skóre tak hrozivě, ale druhou a třetí část ovládl Třinec shodně pěti brankami. Dukla se bude muset z výsledku oklepat, jelikož již v sobotu od 12 hodin hraje v Jihlavě proti Vítkovicím, které jsou v tabulce horní nadstavby beznadějně poslední.
     
    S konstatováním, že HC Oceláři Třinec vezou z Moravských Budějovic vítězství nad Duklou 12:0, se s vámi loučí a hezký pátek přeje Tomáš Lysý. (19:18:34)

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. Spěváček (Šutý, Gerych), 11. Ošmera (R. Mrtka), 25. Kozlík (R. Mrtka, Volas), 28. Kozlík (Šilar), 30. Kurbaka (Kozlík, Šilar), 35. Ošmera (Jobánek, Rybnikár), 38. Kozlík (Mikula, R. Mrtka), 41. Kurbaka (Kozlík, Jobánek), 43. Šilar (Kozlík), 47. Kozlík (Švančara, Šilar), 53. R. Mrtka (Kurbaka, Kozlík), 59. Pánek (Mikula, Buják)


    HC Dukla Jihlava: Sigmund (28. Cinka) – Vovsík (C), Löffler, Číhal (A), Vandas, Topol, Jeletz, Vildomec – Klapica, Modl, Báťa – Niederhafner, R. Váňa, Nosek – Peš, Kudrna, Chlubna – Já. Jungwirth, Coufal.
    Trenér: Petr Svoboda

    HC Oceláři Třinec: J. Král (Heczko) – Ošmera, R. Mrtka, Volas, Kurbaka, Bláha (A), Buják, A. Horváth – Kozlík, Šilar, Švančara – Gerych (A), Šutý (C), Spěváček – Jobánek, Pánek, Rybnikár – Mikula.
    Trenér: René Mucha

    Rozhodčí: Lukáš Bejček, Jan Červenka – František Štěpánek, Jakub Maňák
    bahis siteleri