Havlíčkův Brod – Sokolov 3:4 (po pr.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
3:4 (0:1, 3:2, 0:0 - 0:1)
HC Baník Sokolov
Sobota 03.02.2024, 12:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Liga dorostu • 29. kolo
Partner:
     
    62:20
    Baník právě vstřelil branku! Sokolov vyhrává v prodloužení a vyhrává druhý zápas v řadě! DOMINIK SKÁLA dostal pobídku do úniku, kterou bezezbytku využil. Útočník Baníku trefil nechytatelnou bombu nad vyrážečku. Bez asistence.
     
    61:59
    Matyáš Lédl už už viděl, že dal gól, ale ve vyložené šanci přestřelil.
     
    59:36
    Matyáš Lédl ztratil rovnováhu, čehož málem využil Dominik Skála, jenž se řítil sám na Humplíka. Zkusil jednoduché zakončení mezi betony – neuspěl.
     
    59:19
    Oddechový čas pro tým BK Havlíčkův Brod.
     
    59:19
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Hynek – 2 min., podrážení.
     
    59:05
    Matyáš Lédl mohl rozhodnout, ale pokus zápěstím skončil vedle branky, potom si Novák pohlídal dorážku. Následná strkanice se obešla bez trestů.
     
    58:02
    Radek Novák předvedl zákrok zápasu, když rozštěpem zneškodnil pokus Miroslava Dubna, jenž z dorážky trefil tyč! Tlak Bruslařů nekončí brankou....
     
    56:39
    Dominik Skála se doslova proháčkoval obranou soupeře, ale na poslední chvíli byl lehce zahákovaný, a tak šance byla neproměněna.
     
    55:13
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Čech – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Sztolarik – 2 min., hrubost.
     
    51:06
    Souboj kapitánu, kdy Martin Teml přišpendlil na mantinel Adama Haneka, který se drží za koleno. Kapitán hostí zřejmě nedohraje, což je pro Baník ztráta.
     
    48:26
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Hynek – 2 min., podrážení.
     
    39:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři na konci druhé části smazali dvoubrankové manko. Oliver Čech doslova na pětníku vymíchal obránce Sokolova, nabil MATYÁŠI LÉDLOVI na osu kluziště, a ten se nemýlil. Střela zápěstím zapadla přesně do levé šibenice. Asistence: Oliver Čech.
     
    37:36
    Denis Kraučuk se rozjel k samostatnému nájezdu, rozhýbal si Radka Nováka, ale klička do forhendu nebyla dotažena do finální části. Sokolov vede o branku!
     
    37:36
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Hanek – TS, hákování.
     
    35:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři jdou do kontaktu ve vlastním oslabení! Matěj Makovec ukořistil nahrávku Baníku, vymíchal si jak obránce, tak Nováka a vybídl ke skórování MATYÁŠE LÉDLA. Ten neodmítl dárek do prázdné klece! Asistence: Matěj Makovec.
     
    33:25
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Frantl – 2 min., podrážení.
     
    32:21
    Baník právě vstřelil branku! Hosté jdou poprvé v zápase do dvougólového náskoku. Od modré čáry vypálil Jakub Vykoupil, jehož vychytal Humplík, ale na dorážku z čepele ADAMA HANEKA nestačil! Asistence: Jakub Vykoupil a Dominik Skála.
     
    31:03
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Hrodek – 2 min., podrážení.
     
    29:33
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Čapek – 2 min., podrážení.
     
    29:22
    Závar v brankovišti Baníku nekončí druhým gólem Havlíčkova Brodu. Kotouč nedotlačili do branky jak Čapek tak Čech!
     
    27:11
    Baník právě vstřelil branku! Sokolov dopřál vyrovnaný stav jen devět sekund! Jakub Vykoupil prošťouchl kotouč na DOMINIKA SKÁLU, který z levé kruhu propálil křížem Jakuba Humplíka! Asistence: Jakub Vykoupil.
     
    27:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři vyrovnávají stav zápasu! Radek Novák ztlumil ve výstroji puk od modré čáry, ten ale potom vyplaval v brankovišti. Nejlépe se zorientoval JAN RASOCHA, který doslova dotlačil kotouč do sítě! Asistence: Denis Kraučuk.
     
    24:48
    Dominik Skála přečetl nahrávku obrany Bruslařů a pádil na Humplíka. Gólmana Bruslařů si položil, ale na konci celé akce trefil natažený beton gólmana!
     
    23:39
    Marek Čapek dostal gól na zlatém podnose, ale tváří v tvář přestřelil branku Radka Nováka, který si určitě oddychl.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Sztolarik – 2 min., hákování.
     
    15:24
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Čech – 2 min., podrážení.
     
    15:09
    Kotlina mohla jásat a radovat se z vyrovnání, jenže... Sokolovští obránci znenadání propadli, čehož nevyužila dvojice Brožek – Čech. Druhý jmenovaný napálil kotouč do betonu Nováka, který se stihl přemístit včas.
     
    12:09
    Jakub Hynek dostal nabito na modrou čáru a jeho projektilu téměř nic nechybělo. Jakub Humplík si kotouč našel přes změť těl, a to na vyrážečce. Suma sumárum: Výborná akce a reakce obou zmíněných borců.
     
    11:18
    Ondřej Suchý se obtočil kolem Novákovy klece, když chtěl zasunout touš podél pravé tyče – neuspěl.
     
    06:12
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Bečka – 2 min., krosček.
     
    04:56
    Jan Rasocha nahodil puk od modré čáry, který gólman hostů neudržel ve výstroji. K dorážce se dostal Václav Brožek, jenže nedostal hrací předmět na místo určení.
     
    03:48
    Mohlo být vyrovnáno, jenže před levou tyčí nedokázal uplatnit důraz Denis Kraučuk, který si vylámal zuby na Radku Novákovi!
     
    01:52
    Baník právě vstřelil branku! Sokolov jde na konci druhé minuty utkání do vedení! Dominik Mičík nahodil od pravého mantinelu puk na Jakuba Humplíka, který ho betonem vyrazil jen před sebe. K odraženému kotouči se přes obránce dostal SEBASTIAN MILIČKA, který doklepl puk do sítě! Asistence: Dominik Mičík.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 28. Rasocha (Kraučuk), 36. Lédl (Makovec), 40. Lédl (Čech) – 2. Milička (Mičík), 28. Skála (Vykoupil), 33. Hanek (Vykoupil, Skála), 63. Skála


    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Štáfl) – Rasocha, Duben, Kopecký, Konvalina, Frantl, Teml (C) – Čech, Kunz, Čapek (A), Hrodek, Kraučuk (A), Makovec, Suchý, Lédl, Tecl, Brožek, Vaněček.
    Trenér: Lukáš Bureš

    HC Baník Sokolov: Novák (Čurlin) – Hynek, Bečka, Smatana, Hudský, Hranáč, Moulis – Dulovec, Hanek (C), Milička, Mičík, Kratejl, Sztolarik (A), Vykoupil (A), Skála.
    Trenér: Petr Holejšovský

    Rozhodčí: Marek Honza – Jan Kopecký, Martin Hlaváček
    bahis siteleri