Havlíčkův Brod – Vsetín 1:2 (po pr.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
1:2 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 03.02.2024, 18:15 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 33. kolo
Partner:
     
    61:31
    Vsetín právě vstřelil branku! V Kotlině máme rozhodnuto, na ledě slaví Valaši, kteří slaví zisk bonusového bodu! Bruslaři získali kotouč v obranném pásmu, jenže vzápětí o něj přišli, TOMÁŠ URGE se tak dostal do přečíslení dvou proti jednomu, vzal zodpovědnost na sebe a parádní střelou z mezikruží nechytatelně přišpendlil kus černé gumy pod horní tyčku! Bez asistence.
     
    51:46
    Vsetín právě vstřelil branku! Rychle nabyl, rychle pozbyl! Bruslaři vyrobili obrovskou hrubku při rozehrávce, kotouče se ujal ADAM KOLÁČEK, najel si mezi kruhy a nádhernou zápěstní střelou se trefil přesně k levé tyčce brankáře Černého, který neměl žádnou šanci včas zasáhnout! Bez asistence.
     
    51:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! A pozor, Bruslaři jdou do vedení! I když nevyužili přesilovku, udrželi se pak v útočném pásmu, Martin Dvořák vypálil od modré čáry, kotouč ještě jemně tečoval clonící David Machač, brankář Pytel vyrazil betony kotouč před sebe a důrazný MAX MACHOVSKÝ došťouchal z dorážky kotouč za brankovou čáru! Asistence: David Machač, Martin Dvořák.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 52. Machovský (Dvořák, Krejčí) – 52. Koláček, 62. Urge


    BK Havlíčkův Brod: Černý (Novák) – Bjakov, Novotný, Kuchta (C), Vaněček, Chymo, Pražák – Dvořák, Windegger, Nový, Krejčí (A), Kotalík, Machovský, Kozlík, Fiala, Janko (A), Machač
    Trenér: Václav Adam

    VHK ROBE Vsetín: Pytel (Uhrin) – Hamřík, Šedlbauer, Mošnička (C), Fojtík (A), Zedek, M. Stodůlka – Ürge, Hrdý, Juráň, Kovář, Cakl, Ostrčil, Matějíček, Koláček, L. Stodůlka, Urbánek
    Trenér: Rostislav Vlach

    Rozhodčí: Jakub Jančí – Jan Kopecký, Jan Trávník

    Diváci: 89
    bahis siteleri