Mostečtí Lvi – Vrchlabí 4:2 (kon.) | Vyškov – Kopřivnice 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Opava 5:2 (kon.)
Vel. Meziříčí – Nový Jičín 7:4 (kon.) | Příbram – Letňany 3:6 (kon.) | Technika Brno – Val. Meziříčí 4:3 (po pr.)
SHKM Hodonín – Havířov 2:4 (kon.) | Písek – Benátky n/J 0:3 (kon.) | Chomutov – Děčín 4:0 (kon.)
Žďár n/S – Šumperk 2:1 (kon.) | Tábor – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Cheb – Kralupy n. Vltavou 2:1 (po pr.)
Řisuty – Hronov 3:5 (kon.)
konec
HC Tábor
4:3 (3:0, 0:3, 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 03.02.2024, 18:00 • Zimní stadion Tábor • 2. liga skupina Západ • 6 • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:26 Jan MILFAIT - 4:3
     
    52:26
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí hráči viditelně přidali a vystupňované tempo dokázal přetavit ve vedoucí gól JAN MILFAIT, který operoval na brankové čáře a dokázal přetlačit jak bránícího hráče, tak Davida Stahla a kotouč doslova došťouchal do brány. Asistence: Rudolf Huna, Jiří Severa
    39:49 Niki HUOVINEN - 3:3
     
    39:49
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ještě před druhou sirénou je vyrovnáno! Tábor nezvládá závěrečné sekundy této periody a toho nyní využil NIKI HUOVINEN, který po tlaku svých spoluhráčů dokázal najít puk a prostřelit domácího brankáře. Asistence: Artyom Anosov, Jan Rudovský.
    39:14 Michal SIMON - 3:2
     
    39:14
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nepříjemná situace pro domácí, naopak hosté značně ožívají! Povedená a pohledná přesilovková akce končí kontaktním gólem. Dubského rychlá a přesná přihrávka našla hůl MICHALA SIMONA, který s připraveným nápřahem napálil puk do Žajdlíkovy klece. Asistence Martin Dubský, Jan Trefný.
    28:33 Jakub TREFNÝ - 3:1
     
    28:33
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Dobrá práce Pavla Gottfrieda na útočné modré čáře. Ten totiž ještě dokázal vybojovat a udržet puk v útočném pásmu, ke kterému se následně dostal kapitán hostů JAKUB TREFNÝ, který přesně umístěnou střelou zápěstím překonal Matěje Žajdlíka. Asistence: Pavel Gottfried.
    19:58 Milan DANČIŠIN - 3:0
     
    19:58
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí 2 vteřiny před první sirénou ještě stihli udeřit, a to ve vlastním oslabení! Plášilovi střela od modré nesedla, ale puk letící mimo 3 tyče našel příhodně stojícího MILANA DANČIŠINA, který byl v tu chvíli úplně volný před odkrytou částí brány a puk jen nasměřoval na místo určení. Asistence: Karel Plášil, Matěj Zadražil.
    03:07 Rudolf HUNA - 2:0
     
    03:07
    Tábor právě vstřelil branku!
    Kohouti využívají i přesilovku 5 na 4. Severa našel svou přihrávkou matadora v dresu domácích RUDOLFA HUNU, který svým zakončením z velkého úhlu prokázal svůj střelecký instinkt a překonal Stahla podruhé během několika sekund. Asistence: Jiří Severa, Jakub Matušík
    02:46 Karel PLÁŠIL - 1:0
     
    02:46
    Tábor právě vstřelil branku!
    A domácí početní výhodu téměř záhy využívají! Střela KARLA PLÁŠILA, který si sjel dva kroky před modrou čáru, končí za zády Stahla. Asistence: Václav Krliš, Adam Zeman.

    Filip Hanousek

    Branky a nahrávky: 3. Plášil (Krliš, Zeman), 4. Huna (Severa, Matušík), 20. Dančišin (Plášil, Zadražil), 53. Milfait (Huna, Severa) – 29. Trefný (Gottfried), 40. M. Simon (M. Dubský, Trefný), 40. Huovinen (Anosov, Rudovský)


    HC Tábor: Žajdlík (Gába) – Plášil, Hubata, Jáchym, Suchánek (A), Hajič, A. Čížek, Ondřej – Krliš, Milfait, Zeman – Seidl (C), Matušík (A), Šulek – Severa, Zadražil, Huna – Dančišin, Zíb, Zayml.
    Trenér: Jakub Grof

    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Klika) – Trefný (C), Gottfried, Amirov, Funk, Popela, Eklund, Mareš, Hovsepjan – M. Simon, Bernat, M. Dubský – Anosov, Huovinen, Rudovský – M. Bláha II, Kuchynka, Nedoma – Yailov, Krédl, Linet.
    Trenér: Miroslav Kanis

    Rozhodčí: Trnka – Hradil, Jurak

    Diváci: 1683