Mostečtí Lvi – Vrchlabí 4:2 (kon.) | Vyškov – Kopřivnice 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Opava 5:2 (kon.)
Vel. Meziříčí – Nový Jičín 7:4 (kon.) | Příbram – Letňany 3:6 (kon.) | Technika Brno – Val. Meziříčí 4:3 (po pr.)
SHKM Hodonín – Havířov 2:4 (kon.) | Písek – Benátky n/J 0:3 (kon.) | Chomutov – Děčín 4:0 (kon.)
Žďár n/S – Šumperk 2:1 (kon.) | Tábor – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Cheb – Kralupy n. Vltavou 2:1 (po pr.)
Řisuty – Hronov 3:5 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
HC Děčín
Sobota 03.02.2024, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • 2. liga skupina Západ • 6 • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:40
    Jakub Chrpa si vybruslil až mezi kruhy, vypálil, ale bohužel jeho pokusu chyběla přesnost a tak Lukáš Lavinger znovu puk chytil ve výstroji.
     
    55:10
    Radek Havel se dostal do samostatného úniku, ale zakončením po zemi mezi betony neuspěl.
     
    53:01
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Radek Havel – 2 min., podrážení.
     
    51:00
    Domácí předvedli krásnou kombinaci, po které už na zakončujícího Jana Svobodu zívala jen prázdná branka, ale z ostrého úhlu ji nedokázal trefit.
     
    48:41
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Milan Kostourek – 2 min., sekání.
    43:32 Jakub ZAJÍČEK - 4:0
     
    43:32
    Piráti právě vstřelili branku! Na modré čáře o puk přišel hostující obránce, ke kterému se jako první dostal Viktor Hübl, který hned našel JAKUBA ZAJÍČKA, který zavěsil pod víko. Asistence: Viktor Hübl a Barnabáš Novák
     
    41:15
    Jan Svoboda dostal přesnou přihrávku do jízdy od Petra Ereta, ale svoje zakončení namířil jen do lapačky Lukáše Lavingera.
     
    40:25
    Hostě jeli v přečíslení dva na jednoho, ale Martin Altrichter se stihnul včas přemístit a zakončení Tomáše Nezbedy vykopnout.
     
    34:37
    Jakub Zajíček v další obrovské šanci. Puk šel po ose Barnabáš Novák – Viktor Hübl až na jeho hokejku, ale Lukáš Lavinger si na jeho zakončení bekhendem počkal a efektně proti jeho pokusu zakročil.
     
    31:22
    Martin Tůma mohl přidat čtvrtý gól, Lukáš Lavinger byl ale proti a připisuje si další dobrý zákrok.
     
    28:24
    Před Petrem Eretem zívala po krásné kombinaci prázdná branka, ale v pádu puk poslal jen do ležící hokejky Lukáše Lavingera.
    25:38 Lukáš STEHLÍK - 3:0
     
    25:38
    Piráti právě vstřelili branku! Od modré vystřel z první dělovku Radek Havel, Lukáš Lavinger puk vyrazil jen na připravenou hokejku LUKÁŠE STEHLÍKA, jenž neměl problém puk poslat za jeho záda. Asistence: Radek Havel a Milan Kostourek.
     
    24:58
    Jan Svoboda podržel na pravém kruhu puk na hokejce, počkal, až si do střelecké pozice najede Petr Eret a pak mu přesným pasem poslal kotouč. Eret se opřel do puku z první a vyprášil výstroj Lukáše Lavingera.
     
    19:30
    Lukáš Stehlík v další obrovské šanci znovu dobře postaveného Lukáše Lavingera svojí střelou nedokázal překonat, ten puk se štěstím vyrazil.
     
    16:56
    Petr Eret měl na hokejce třetí gól, ale svojí střelu z tutové pozice poslal jen do vyrážečky Lukáše Lavingera.
     
    16:40
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Bohuslav Nowák – 2 min., podrážení.
    16:28 Barnabáš NOVÁK - 2:0
     
    16:28
    Piráti právě vstřelili branku! Tak to je debut z říše snů! Jakub Zajíček na pravé straně udržel kotouč v souboji a přesným pasem našel volného dorostence BARNABÁŠE NOVÁKA, který střelou mezi betony překonal Lukáše Lavingera . Asistence: Jakub Zajíček a Patrik Kadeřávek.
     
    12:33
    Jakub Zajíček dostal přesný pas od Hübla, s ničím se nepáral a rychle vypálil. Lukáš Lavinger byl ale dobře postavený a puk na poslední chvíli dokázal vyrazit.
    10:01 Petr ERET - 1:0
     
    10:01
    Piráti právě vstřelili branku! Domácí udrželi puk v útočné třetině. Viktor Hübl našel mezi kruhy Tadeáše Svobodu, jehož střelu bruslí zablokoval hostující obránce. Puk se odrazem dostal k PETRU ERETOVI a ten ho z první poslal do levého růžku bezmocného Lukáše Lavingera . Asistence: Martina Tůma a Tadeáš Svoboda.
     
    09:26
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Nikolaj Parshakov – 2 min., podrážení.
     
    06:35
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Jan Zedek – 2 min., podrážení.
     
    06:35
    Dvě velké šance domácích. Nejdříve se sám před brankou nedostal po přihrávce Viktora Hübla debutant Barnabáš Novák, následně po druhé střele se k dorážce dostával Jakub Zajíček, ale byl faulovaný a nedokázal v pádu zasunout puk do prázdné branky.
     
    05:20
    Tomáš Nezbeda zůstal sám mezi kruhy, dostal přesnou přihrávku zpoza branky, ale trestuhodně svoji střelu poslal mimo tři tyče Martina Altrichtera.
     
    04:00
    CINK! Chomutov se mohl ujmout vedení, ale střela byla až moc přesná a pouze orazítkovala tyčku.
     
    03:20
    Martin Jursa se prokličkoval až před Martina Altrichtera, ale ten byl se svým betonem u levé tyče včas a dobře proti jeho zakončení zakročil.

    Tadeáš Kožený

    Branky a nahrávky: 11. Eret (M. Tůma, T. Svoboda), 17. Novák (Zajíček, Kadeřávek), 26. Stehlík (Havel, Kostourek), 44. Zajíček (Hübl, Novák)


    Piráti Chomutov: Altrichter (Běhula) – Kadeřávek, Březák, Eliáš, Ulrych, Záruba, Havel (A), Váchal, Seemann – Novák, Hübl (C), Zajíček – J. Svoboda, Eret, M. Tůma – Kostourek, T. Svoboda, Stehlík – Mála, Koblížek, Chrpa.
    Trenér: Martin Pešout

    HC Děčín: Lavinger (Skokan) – Tomšík, Bartoň, Vl. Brož (A), Zedek, D. Kučera, Kaltenböck, D. Petrásek, A. Starý – Parshakov, T. Nezbeda, Smola – Jursa, J. Tůma, Macek – Chovanec, Nowák.
    Trenér: David Švagrovský

    Rozhodčí: Domský – Kurtin, Beneš

    Diváci: 1863