SOHO Olomouc – Karlovy Vary 1:5 (kon.) | Havířov – SHK Mustangové 2:4 (kon.) | Zlín sledge – HC Sparta Praha Sledge 1:2 (kon.)
Č.Budějovice – Flamingos Ostrava 2:12 (kon.)
konec
SHK LAPP Zlín
1:2 (1:2, 0:0, 0:0) Stav série: 0:1
HC Sparta Praha Sledge
Sobota 03.02.2024, 17:15 • Zlín, CCM Aréna • Česká para hokejová liga • Play-out
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (18:45:32)
     
    Konec zápasu.
     
    44:51
    Vyloučení v týmu SHK LAPP Zlín:
    Jiří Raul – 2 min, zdržování hry / porušení postupu vhazování.
     
    44:21
    Po vhazování ve středu kluziště se dostal k puku Pavel Julina. Jeho následná přihrávka sice skončila na holi jednoho ze soupeřů, i přesto se ale domácím podařilo vybojovat ještě útočné pásmo.
     
    43:22
    Pro domácí celek to nyní již vypadá opravdu hodně bledě. Oslabení sice zlínským dneska poměrně šli, nikdy ne ale natolik, aby nějak více ohrozili svatyni soupeře.
     
    42:23
    Oddechový čas pro tým HC Sparta Praha Sledge.
     
    42:23
    Vyloučení v týmu SHK LAPP Zlín:
    Tomáš Mach – 2 min, Téčko.
     
    41:15
    Po nahození přes celé kluziště se nakonec podařilo vybojovat kotouč Petrovi Stodůlkovi. Ten se následně snažil před bránou najít jednoho ze svých spoluhráčů, všichni ale byli pokrytí díky kvalitní práci obrany soupeře.
     
    40:16
    Zpoza vlastní svatyně se pokusil o založení útočné akce Pavel Julina. Díky tomu se po pár přihrávkách dostal nakonec k zakončení Róbert Turic. Jeho přízemní střela ale minula prostor mezi třemi tyčemi.
     
    39:17
    Do přečíslení dva na jednoho se hrnul se svým spoluhráčem Alex Ohar. Právě on se nakonec odvážil k zakončení, a to poměrně z velké vzdálenosti. K jeho smůle navíc kotouč pouze těsně přeletěl horní tyč.
     
    38:18
    Na vhazování po pravici brankáře Michala Vápenky vybojoval kotouč jeho spoluhráč Jiří Raul. Díky tomu se následně dostal při akci jeden na jednoho k zakončení Zdeněk Krupička. Jeho pokus ale nakonec zastavil gólman svou vyrážečkou.
     
    37:19
    Na druhé straně se do akce tři na dva dostal se svými spoluhráči Zdeněk Hábl. Právě on nakonec hledal nikým nehlídaného Pavla Julinu přímo před bránou. K jeho smůle ale zmíněný spoluhráč tečoval kotouč pouze na zadní hrazení.
     
    36:20
    Téměř okamžitě po výjezdu z trestné lavice se dostal do samostatného úniku Alex Ohar. K jeho smůle ale ani on nevyzrál na gólmana soupeře, který již zastavil několik individuálních akcí.
     
    35:21
    Ihned po vhazování po pravici Vápenky se dostal k zakončení Dávid Korman. Jeho pokus ale skončil pouze napravo od tyče svatyně soupeře.
     
    34:22
    Domácí vycítili velkou příležitost na vyrovnání. Ani využití oddechového času ale nakonec nestačilo k využití početní výhody pět na tři. Druhý z trestů se pokusil pokárat Zdeněk Hábl, jeho zakončení z bezprostřední blízkosti ale skončilo pouze v lapačce gólmana.
     
    33:23
    Oddechový čas pro tým SHK LAPP Zlín.
     
    33:23
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha Sledge:
    Alex Ohar – 2 min, podrážení.
     
    32:49
    O kombinaci se svými spoluhráči se nyní pokusil Zdeněk Hábl. K jeho smůle to byl ale právě on, který finální přihrávkou našel pouze jednoho ze soupeřů.
     
    31:50
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha Sledge:
    Jan Frolík – 2 min, podrážení.
     
    30:51
    Ihned po úvodním vhazování se dostal k nahození Jiří Raul. Definitivně tak zvrátil veškeré naděje domácích na využití početní výhody. Těm se navíc stále nedaří projít přes střední pásmo.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:20.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:21
    Početní výhody očividně svědčí domácím podstatně více, než jejich soupeři. Důkazem tohoto faktu je i střela Tomáše Macha od modré čáry. Ten se svým pokusem snažil trefit pravý horní růžek svatyně, nakonec ale našel pouze lapačku gólmana.
     
    28:22
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha Sledge:
    Lukáš Kapko – 2 min, sekání.
     
    28:09
    Z prostoru mezikruží se dral k zakončení Pavel Julina. K jeho smůle ho ale v klíčový moment rozhodil jeden z obránců natolik, že nakonec zmíněný hráč přišel o kotouč.
     
    27:10
    Po vhazování u modré čáry se dostal ke kotouči Tomáš Mach. Jeho následná přihrávka ale byla natolik nepřesná, že skončila zakázaným uvolněním.
     
    26:11
    Z vlastního obraného pásma se nyní pokusil o založení útočné akce Dávid Korman. K jeho smůle svou nabídkou ale našel pouze jednoho z útočníků soupeře.
     
    25:12
    Po kontaktu Lukáše Kapka s jedním ze zlínských hráčů se trenér domácího celku dožaduje vyloučení. Dle sudího ale proběhlo vše podle pravidel a hra může pokračovat.
     
    24:13
    Ani tentokrát nevychází hráčům pražské Sparty početní výhoda zrovna ukázkově. Nyní se naopak dostal do útočného pásma totiž Dávid Korman. Ten se ale pokusil spíše získat svému týmu čas, než ohrozit bránu.
     
    23:14
    Vyloučení v týmu SHK LAPP Zlín:
    Róbert Turic – 2 min, nedovolené bránění.
     
    22:10
    A byl to právě Zdeněk Hábl, který se nyní dostal opět k dalšímu zakončení. Tentokrát se dokázal probojovat až do prostoru těsně před brankovištěm. K jeho smůle ale nedokázal překonat vyrážečku Vápenky.
     
    21:09
    Ve vlastním oslabení měl blízko k prosazení se Zdeněk Hábl, a to rovnou dvakrát. V prvním případě po individuálním průniku hledal ještě nikým nehlídaného Róberta Turice, svou nepřesnou nabídkou ale vyslal kotouč spíš na svatyni. V tom druhém naopak pálil přímo od modré, to ale bránu minul.
     
    20:10
    Vyloučení v týmu SHK LAPP Zlín:
    Dávid Korman – 2 min, podrážení.
     
    19:58
    O napravení zaváhání jeho spoluhráče se nyní pokusil Pavel Julina. K jeho smůle ale svou prudkou střelou od modré čáry minul těsně prostor mezi třemi tyčemi.
     
    19:40
    Do akce tři na dva se dostal se svými spoluhráči Dávid Korman. Nakonec ale ani nyní ke změně skóre nedojde. Díky své kvalitní defenzivní práci se podařilo jednomu z obránců obrat zmíněného útočníka o puk.
     
    18:41
    Tak nyní měl blízko k prosazení se opět Zdeněk Hábl. Ten se díky svým hbitým rukám dokázal prosmýknut až do samotného prostoru před brankovištěm. Nakonec i na jeho rychlý průnik ale našel gólman recept.
     
    17:42
    Aktivní forčekink nyní předvedl Zdeněk Krupička. Ten se díky zisku puku v útočném pásmu dokonce dostal i k zakončení, jeho střela ale jen těsně minula horní tyč.
     
    16:43
    Ke střele od modré se nyní odvážil Matěj Máca. Jeho metelice sice nevypadala zprvu vůbec špatně, nakonec ale kotouč pouze projel těsně vedle pravé tyče.
     
    15:44
    Na úvodním buly druhé třetiny byli opět úspěšnější domácí. Díky tomu se už dral k zakončení kapitán Zdeněk Hábl. K jeho smůle se ale kotouč dostal dříve k brankáři.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:44.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    14:59
    Tak přece jenom se nepodařilo Kapkovi proměnit. Při trestném střílení to sice již vypadalo, že brankáře dokáže překonat, nakonec ale trefil pouze tyčku.
     
    14:37
    Blízko k další brance měl nyní Zdeněk Krupička. Ten při akci dva na jednoho ale před zcela prázdnou bránou netrefil ukázkovou nabídku z hole Lukáše Kapka. Dle sudího se ale jeden z obránců dopustil hákování a bude následovat trestné střílení.
     
    13:38
    Závěr třetiny zatím patří domácímu celku. Nyní se díky tomu mohl dostat k zakončení Matěj Máca. Ani on ale nakonec bránu soupeře neohrozil, jelikož promáchl.
     
    12:39
    O podobný kousek se nyní na druhé straně kluziště pokusil Zdeněk Hábl. K jeho smůle ale nestačil na dva dotírající obránce soupeře, kteří ho nakonec o kotouč obrali.
     
    11:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tady obrat vážení! Po dalším velkém zaváhání obrany se prosazuje ALEX OHAR a posílá svůj celek poprvé v dnešním utkání do vedení, a to i přesto, že Sparta na soupeře herně ztrácí. Asistence: Zdeněk Krupička.
     
    10:36
    Na hráčích Sparty jde vidět, že se čím dál tím více dostávají postupně o hry. K jejích smůle ale jejich tempo stále nestačí na výkony soupeře, který zatím diktuje hru.
     
    09:37
    Z velkého úhlu se pokusil o prosazení se Dávid Korman. K jeho smůle ale kotoučem trefil pouze betony gólmana. Blízko k dorážce měl ještě Zdeněk Hábl, ten ale nakonec nedosáhl na kotouč.
     
    08:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak přece jenom se podařilo LUKÁŠI KAPKOVI prosadit. Postaral se o to přitom z téměř identické pozice jako před pár okamžiky, tentokrát ale na jeho střelu k pravé tyči již gólman nedosáhl. Asistence: Jiří Raul a Tomáš Jirsa.
     
    08:25
    Vyloučení v týmu SHK LAPP Zlín:
    Tomáš Mach – 2 min, Téčko.
     
    07:21
    K jedné z prvních střel Sparty v tomto utkání se nyní dostal Lukáš Kapko. K jeho smůle ale nedokázal z prostoru mezikruží vyzrát na lapačku gólmana domácích.
     
    06:02
    Po buly ve středu kluziště se dostali ke kotouči opět zlínští. Své skvělé defenzivní přednosti ale ukázal opět Alex Ohar, který opět vybojoval puk ve vlastním obraném pásmu.
     
    05:03
    Po dalším zakázaném uvolnění soupeře se podařilo domácím vybojovat kotouč. Toto snažení ale nemělo příliš dlouhého trvání. Díky kvalitnímu napadání dokázal totiž vybojovat puk Alex Ohar.
     
    04:04
    Tak toto byla obrovská šance, do které se dostala Anna Špringlová. Po ukázkové přihrávce od jednoho ze spoluhráčů se zmíněná útočnice hnala sama vstříc bráně soupeře. K její smůle jí ale nakonec obral o puk jeden z dotírajících obránců.
     
    03:05
    A máme tady další zákrok gólmana Michala Vápenky. Tentokrát jej musel vytasit proti střele Dávida Kormana, který si dokázal udělat prostor na levém kruhu. K jeho smůle ale gólmana již podruhé nepřekonal.
     
    02:06
    Velmi blízko k prosazení se měl nyní Zdeněk Hábl. Právě on se dostal do samostatného úniku, stejně jako jeho spoluhráč. K jeho smůle ale v klíčový moment přišel o kotouč nepovedenou kličkou.
     
    01:07
    Hosty z Prahy očividně první rychlá branka dosti zaskočila. Zatím se totiž pořádně nedostali ani do útočného pásma, natož pak k nějakému ohrožení svatyně soupeře.
     
    00:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je vstup do utkání jako hrom vážení! Ihned po úvodním vhazování se dostal do samostatného úniku DÁVID KORMAN. Právě on se i následně postaral o bleskurychlou branku, když umístil kotouč k pravé tyči. Asistence: Zdeněk Hábl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SHK LAPP Zlín: S. Molek – P. Julina (A), T. Mach, Z. Hábl (C) – P. Stodůlka, M. Máca, R. Turic, M. Zubek, D. Korman
    Trenér: Tomáš Sedláček

    HC Sparta Praha Sledge: M. Vápenka – J. Frolík, J. Zapletal, J. Raul (A) – S. Bečvář, T. Jirsa, A. Ohar (C), A. Špringlová, L. Kapko, Z. Krupička (A)
    Trenér: Jakub Novotný

    Rozhodčí: Vaněk, Blažek.
     
    SHK LAPP Zlín

    Překvapivý souboj medailistů z minulé sezóny v play out vypukne dnešním utkáním ve Zlíně. Domácí se po základní části umístili po nepřesvědčivých výsledcích na předposledním místě ligy s pouhými třinácti body na svém kontě. Jedny z mála bodů uhráli právě proti jejich dnešním sokům z Prahy. V obou zápasech sice nakonec mířila výhra do kabiny Sparty, vždy se ale jednalo o velmi vyrovnanou partii, kterou museli rozhodnout až samostatné nájezdy. Je tak velmi náročné predikovat favorita dnešního utkání a lze tak očekávat velmi vyrovnanou bitvu.

    Poslední tři utkání:

    SHK LAPP Zlín vs. Parahokej Havířov – 2:5
    SHK LAPP Zlín vs. Flamingos Ostrava – 3:2 po sn.
    SHK Mustangové AUTO IN vs. SHK LAPP Zlín – 9:3
     
    HC Sparta Praha Sledge

    Oproti jejich soupeři měli hráči Sparty postup do vyřazovacích bojů na dosah ruky. Na čtvrté olomoucké Kohouty ztráceli pouhé tři body, i přesto ale budou muset hráči z Prahy obhajovat svojí čest ze soky z Valašska. Stejně jako jejich soupeř, ani sparťané neměli v posledních utkáních zrovna ideální formu. Na jejich konto si mohli připsat za poslední tři zápasy pouze jednu výhru, a to nad posledními Budějovicemi, které ale nebodovali ani jednou za celou sezónu. Uvidíme kdo z tohoto velmi vyrovnaného souboje nakonec vyjde vítězně.

    Poslední tři utkání:
    HC Sparta Praha Sledge vs. Motor sledge České Budějovice – 5:2
    HC Sparta Praha Sledge vs. SHK Mustangové AUTO IN – 3:7
    HC Sparta Praha Sledge vs. Parahokej Havířov - 1:3
     
    Zdravím všechny fanoušky českého hokeje! Vítám Vás při sledování prvního kola play-out České para hokejové ligy, ve kterém se dnes odehraje utkání Zlína proti pražské Spartě, které dnes, spolu se mnou, budete moci sledovat.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:15.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 1. Korman (Hábl) – 9. Kapko (Raul, Jirsa), 12. Ohar (Krupička)


    SHK LAPP Zlín: S. Molek – P. Julina (A), T. Mach, Z. Hábl (C) – P. Stodůlka, M. Máca, R. Turic, M. Zubek, D. Korman
    Trenér: Tomáš Sedláček

    HC Sparta Praha Sledge: M. Vápenka – J. Frolík, J. Zapletal, J. Raul (A) – S. Bečvář, T. Jirsa, A. Ohar (C), A. Špringlová, L. Kapko, Z. Krupička (A)
    Trenér: Jakub Novotný

    Rozhodčí: Vaněk, Blažek

    Diváci: 88
    Zlín sledge 2 1 HC Sparta Praha Sledge
    #1 Sobota 03.02.2024 • 17:15
    Zlín sledge - HC Sparta Praha Sledge 1:2
    #2 Sobota 17.02.2024 • 16:15
    HC Sparta Praha Sledge - Zlín sledge 1:7
    #3 Neděle 18.02.2024 • 12:30
    HC Sparta Praha Sledge - Zlín sledge 0:6
    bahis siteleri