Zvolen – HC Slovan 3:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Michalovce 2:4 (kon.) | Humenné – Banská Bystrica 4:5 (3:4 po s.n.)
Košice – Poprad 2:3 (kon.) | Trenčín – Nové Zámky 4:2 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 5:4 (po pr.)
po s.n. (3:4)
HC 19 Humenné
4:5 (1:1, 3:0, 0:3 - 0:0)
HC MONACObet Banská Bystrica
sk Neděle 04.02.2024, 17:00 • Zimný štadión Humenné • Tipos Extraliga (SR) • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC´ 05 Banská Bystrica.
    Autorom víťazného gólu je WILKINS.
     
    47:16
    Banská Bystrica dala gól!
    Banská Bystrica vyrovnáva stav dnešného zápasu! Neuveriteľné sa stalo skutočným! Barani vstali v prvej polovici záverečnej tretiny z popola a aréna v Humennom stíchla. CHRISTOPHER LANGKOW dorazil puk do brány Galimova a zaslúžil sa tak o vyrovnané skóre. Stav je 4:4.
    Asistencie: Wilkins, Bačik.
     
    44:27
    Banská Bystrica dala gól!
    Banskobystričania strieľajú ďalší gól. IVAN ĎATELINKA vyslal nebezpečný projektil smerom na bližšiu žrď. Barani výborné clonili pred domácim gólmanom, ktorý nemal šancu tento puk vidieť. Stav je 4:3.
    Asistencie: Turnbull.
     
    43:01
    Banská Bystrica dala gól!
    Vynikajúci teč a skóre je znížené! ROMAN FAITH využil druhú presilovú hru Banskej Bystrice a hneď nás čaká zaujímavejší priebeh zápasu. Stav je 4:2.
    Asistencie: Hora.
     
    28:01
    Humenné dáva gól!
    Len pár sekúnd dozadu zvýšil na 3:1 a teraz posiela svoj tím už do trojgólového vedenia! Tri góly počas presilových hier v krátkom časovom slede! MATTHEW SREDL vypálil nebezpečnú strelu na bránu, Krošelj nemal veľmi dobrý výhľad, pretože pred bránou výborne clonil Foss. Stav je 4:1.
    Asistencie: Lapšanský.
     
    27:23
    Humenné dáva gól!
    Humenčania idú opäť bleskovo do vedenia! MATTHEW SREDL si dokázal perfektne potiahnuť puk bližšie k bráne a vyslal nebezpečnú strelu, ktorá prešla cez všetko, cez čo mohla, a tak je Humenné už v dvojgólovom vedení! Stav je 3:1.
    Asistencie: Pereskokov.
     
    26:09
    Humenné dáva gól!
    Výborná prihrávka Sredla na ADAMA LAPŠANSKÉHO. Ten si dokázal šikovne prebrať puk a vyslať nebezpečný projektil smerom na vzdialenejšiu žrď. Foss výborne clonil pred bránou, a tak Krošelj nemal veľmi dobrý výhľad na túto strelu. Stav je 2:1.
    Asistencie: Sredl, Šoltés.
     
    07:11
    Banská Bystrica dala gól!
    Veľmi pekné posúvanie puku v útočnom pásme a skóre je vyrovnané! CARTER TURNBULL dokázal po sérií prihrávok od svojich spoluhráčov získať puk na svoju hokejku a z priestoru pri ľavom kruhu zakončil presne, mal výhodnú pozíciu, brankár Galimov sa nestihol presunúť včas. Stav je 1:1.
    Asistencie: Faith.
     
    03:18
    Humenné dáva gól!
    Vynikajúca individuálna akcia, ktorá prináša gól! HANNU KURU dokázal využiť chybu Banskobystričanov, ktorí stratili puk v nebezpečnom priestore pri modrej čiare vlastného obranného pásma, peknou individuálnou akciou prešiel cez obrancov a presne zakončil. Stav je 1:0.
    Asistencie: Pereskokov.

    Adam Kovaľ

    Branky a nahrávky: 4. Kuru (Pereskokov), 27. Lapšanský (Sredl, Šoltés), 28. Sredl (Pereskokov), 29. Sredl (Lapšanský) – 8. Turnbull (Faith), 44. Faith (Hora), 45. Ďatelinka (Turnbull), 48. Langkow (Wilkins, Bačik), rozh. náj. Wilkins

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Handlovský (HUM)
    0:0   Gašpar (BBY)
    2. série:
    0:0   Pereskokov (HUM)
    0:1   Bíreš (BBY)
    3. série:
    1:1   Parshin (HUM)
    1:2   Turnbull (BBY)
    4. série:
    2:2   Šoltés (HUM)
    2:3   Petriska (BBY)
    5. série:
    3:3   Lapšanský (HUM)
    3:4   Wilkins (BBY)


    HC 19 Humenné: Kozel (Galimov) – Meliško, Sredl, Parshin, Kuru, Pereskokov – Pacalaj, Sergienko, Lapšanský, Foss, Šoltés – Ťavoda, Novický, Handlovský, Linet, Vaško – Thomka, Horvát, Ragan, Borov
    Trenér: Martin Štrba

    HC MONACObet Banská Bystrica: Krošelj (Rabčan) – Bačik, D. Stránský, Wilkins, Langkow, Turnbull – Hora, Žabka, Gašpar, Bíreš, Matoušek – Ďatelinka, Luža, Petriska, Faith, Výhonský – Pavúk, Macek, A. Stránský, Štrauch
    Trenér: Raimo Helminen

    Rozhodčí: Korba, Orolin – Ordzovenský, Bogdaň – Martinko (VBR)
    bahis siteleri