Zvolen – HC Slovan 3:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Michalovce 2:4 (kon.) | Humenné – Banská Bystrica 4:5 (3:4 po s.n.)
Košice – Poprad 2:3 (kon.) | Trenčín – Nové Zámky 4:2 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 5:4 (po pr.)
po prodl.
HK Nitra
5:4 (1:2, 2:1, 1:1 - 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 04.02.2024, 17:00 • Tipsport Aréna Nitra • Tipos Extraliga (SR) • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:23
    Nitra dala gól!
    Predĺženie dlho netrvalo. Cotton založil akciu, ktorú rozvinul Gates, ten potom priťukol puk ROBBYMU JACKSONOVI, ktorý zakončením spoza ľavého kruhu nedal šancu Krasikovovi a rozhoduje o domácom víťazstve – 5:4.
    Asistencie: Brent Gates, Alex Cotton
     
    44:36
    Nitra dala gól!
    Tomáš Nauš sa po návrate z trestnej lavice už nachádzal na ľade, no domáci pokračovali v nápore, po rýchlej prihrávke od Newella našiel Lacka z pravej strany SEBASTIÁNA ČEDERLEHO, ktorý v sľubnej šanci nezaváhal – 4:4.
    Asistencie: Jakub Lacka, Patrick Newell
     
    40:37
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    JAKUB ŽILKA strelil v druhej tretine gól, ktorý neplatil, no teraz sa už radovať môže. Obranca hostí prenikal s pukom po ľavej strane a z veľkého uhla vypálil na bránku, tento pokus od ľavého mantinelu sa ujal a skončil v hornom rohu Kašíkovej bránky – 3:4.
    Asistencie: Alexander Avcin, Martin Kriška
     
    36:51
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Buček pri ofenzívnej akcii zlomil hokejku, Berry získal puk ešte na vlastnej polovici, prenikol po pravej strane a následne sa neulakomil v prečíslení, ale presnou prihrávkou z pravej strany našiel AURELA NAUŠA, ktorý v tutovke nezaváhal – 3:3.
    Asistencia: Matt Berry
     
    25:14
    Nitra dala gól!
    Výborná práca Jacksona, ktorý po nepremenej šanci napádal za bránkou a zobral puk Aurelovi Naušovi. Následne prihral SAMUELOVI BUČEKOVI, ktorý sa spoza bránky rýchlo presunul k bližšej žŕdke a zasunul puk za chrbát Krasikova – 3:2.
    Asistencia: Robby Jackson
     
    21:52
    Nitra dala gól!
    Namiesto 1:3 je to 2:2. Hostia mali puk vo svojej moci v útočnom pásme, no stratili ho, Jackson potom vysunul BRENTA GATESA, ktorý sa rútil sám na Krasikova a vo vyloženej šanci nezaváhal – 2:2.
    Asistencia: Robby Jackson
     
    18:36
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    MATÚS VOJTECH si prebral puk od Martina Réwaya na ľavej strane, obkorčuľoval s ním bránku, následne sa v pravom kruhu otočil a lišiackym zakončením pomedzi betóny Kašíka prinavrátil hosťom vedenie – 1:2.
    Asistencie: Martin Réway, Jakub Sukeľ
     
    15:30
    Nitra dala gól!
    Bleskovo využitá presilová hra domácich. Buček z pravej strany prihral Gatesovi, ktorý vypálil spoza pravého kruhu, pričom pred Krasikovom ešte tečoval puk FILIP BAJTEK, na čo už brankár Mikulášanov nezareagoval – 1:1.
    Asistencie: Brent Gates, Samuel Buček
     
    14:11
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Egle vyhral buly v pravom kruhu, puk následne aj s pomocou teču Berryho posunul dozadu PETROVI HRAŠKOVI, ktorého krížnu delovku z pravej strany zastavila až sieť bránky Kašíka – 0:1.
    Asistencia: Matt Berry, Haralds Egle

    Samuel Brecko

    Branky a nahrávky: 16. Bajtek (Gates, Buček), 22. Gates (Jackson), 26. Buček (Jackson), 45. Čederle (Lacka, Newell.), 61. Jackson (Gates, Cotton) – 15. Hraško (Berry, Egle), 19. Vojtech (Réway, Sukeľ), 37. Nauš (Berry), 41. Žilka (Avcin, Kriška)


    HK Nitra: Kašík (Aittokalio) – Mezei, Cotton, Gajdoš, Valent, Stacha, Vitaloš, Fatul – Buček, Gill, Bajtek – Jackson, Gates, Newell – Okoličány, Čederle, Lacka – Bača, Pobežal, Vybiral
    Trenér: Antonín Stavjaňa

    HK 32 Liptovský Mikuláš: Krasikov (Pajpach) – Mezovský, Thompson, Hraško, Žilka, Lalík, Fekiač, Jendroľ – Avcin, Quince, Kriška – A. Nauš, Egle, Berry – Sukeľ (C), Réway, Vojtech – T. Nauš, Vankúš, Nespala
    Trenér: Juraj Faith

    Rozhodčí: Výleta, Klejna – Hercog,Vyšný

    Diváci: 2397
    bahis siteleri