Chomutov – Vrchlabí 3:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
HC Stadion Vrchlabí
Neděle 04.02.2024, 15:30 • ROCKNET ARÉNA • 2. liga skupina Západ • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Mezi kruhy se nacházel nikým nehlídaný Ondřej Chrtek, který mířil k levé tyči. Avšak Richard Běhula se skvěle roztáhl a zasáhl betonem.
     
    58:20
    Viktor Hübl vyvezl puk, který předal na Jakuba Chrpu, jenž znovu trefil jen prvního bránícího hráče.
     
    57:24
    Mohlo být vyrovnáno, ovšem spektakulární zákrok vytáhl Richard Běhula! Střela od mantinelu byla brankářem vyražená na druhou stranu a Ondřej Chrtek měl před sebou prázdnou bránu. Ovšem Richard Běhula se skvěle přesunul a hokejkou vytáhl jasnou trefu!
     
    57:13
    Před odkrytou brankou se nacházel Tadeáš Svoboda, který trefil jen bránícího hráče.
     
    56:35
    Jakub Tichý znovu míří na střídačku!
    56:14 David SÝKORA - 3:2
     
    56:14
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    A znovu je to pouze o jedinou trefu! Po vyhraném vhazování mířil puk na modrou čáru, odkud tvrdou ránu do horního rohu poslal DAVID SÝKORA. Asistence: Lukáš Kastner.
     
    56:11
    Stadion posílá do útočného pásma šest bruslařů!
     
    56:00
    Jakub Chrpa uvolnil Tomáše Koblížka, který mířil sám na brankáře. Chtěl puk zvednout pod horní tyč, ale už byl Jakubu Tichému blízko.
     
    50:35
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Jakub Zajíček – 2 min., podrážení.
    44:36 Jakub CHRPA - 3:1
     
    44:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přesilové hry jsou dnešním hlavním faktorem! Milan Kostourek zajel za branku a rychlou přihrávkou kolem první tyče našel JAKUBA CHRPU. Ten na nic nečekal a z jedné zamířil pod víko – 3:1. Asistence: Milan Kostourek a Filip Eliáš.
     
    43:02
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí:
    Lukáš Kastner – 2 min., vražení na hrazení.
     
    40:29
    Od modré čáry vystřelil po ledě Radek Havel, jehož pokus ještě tečoval Petr Eret. Černá guma proletěla těsně vedle pravé tyče.
     
    38:42
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí:
    Tomáš Perička – 2 min., držení.
     
    38:00
    Nepříjemný pokus z vrcholu kruhu vyslal Ján Bendík, jehož snažení vyrazil Richard Běhula jen před sebe. Puk se povaloval v brankovišti, avšak hosté jej do brány neuklidili.
     
    35:46
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Jan Svoboda – 2 min., hrubost,
    Patrik Kadeřávek – 5 min., bitka,
    Filip Eliáš – 5 min., bitka,
    Jakub Březák – 5 min., bitka.

    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí:
    Martin Kozák – 5 min., bitka,
    Patrik Urban – 5 min., bitka,
    David Chalupa – 5 min., bitka.
     
    Na ledové ploše je hromadná bitka!
    35:46 Petr ERET - 2:1
     
    35:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Gól, který vzbudil hodně emocí! Zatímco jeden z hostů ležel na ledové ploše a Chomutovští ujeli do přečíslení. Jan Svoboda přihrál na PETRA ERETA, který propálil hostujícího brankáře. Nahrávající hráč byl nedovoleně atakovaný, což si nenechal líbit a šel si to se soupeřem vyřídit. Pak na sebe něco hulákat s hostujícím brankářem, který skončil na ledové ploše. No a pak už to jelo, kdy se na ledě utvořilo šest boxerských minizápasů. Asistence: Jan Svoboda a Patrik Kadeřávek.
     
    35:08
    Jakub Zajíček vyslal do úniku Viktora Hübla, který bekhendovým blafákem hledal mezeru mezi brankářovými betony, leč marně.
     
    33:18
    Cinká to také na druhé straně! Zpoza branky šel puk do kruhu pro vhazování, odkud se do něj opřel Filip Moník, jenž trefil břevno!
     
    29:36
    Cink! Petr Eret si stáhl puk kolem soupeře, čímž se dostal mezi kruhy, ale trefil jen brankovou konstrukci. Následně puk na branku nahazoval Radek Havel, avšak brankářova lapačka byla na správném místě.
     
    25:12
    Z pravého kruhu mířil pod horní tyčku Jan Svoboda, avšak hostující brankář vytáhl parádní zákrok ramenem.
     
    22:43
    Od modré čáry se napřáhl Vít Seemann, jehož pokus byl několikrát tečovaný, ale puk taky výrazně zpomalil. Jakub Tichý v posledním momentu vykopl beton, čímž odvrátil šťastnou trefu domácích.
     
    22:36
    Z levé strany nepřesně vystřelil Milan Kostourek a puk se odrazil od zadního mantinelu na druhou stranu. Rychlým pokusem se prezentoval Tadeáš Svoboda, avšak Jakub Tichý už byl nalepený na tyči.
     
    19:18
    Chomutov se mohl rychle vrátit do vedení, když se mezi kruhy nacházel najetý Petr Eret. Ovšem jeho svižná střela mířila nad branku.
    18:36 Ondřej CHRTEK - 1:1
     
    18:36
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Také Stadion využívá početní výhodu a vyrovnává! David Sýkora se u modré čáry zbavil soupeře a poté přihrál na zadní tyč, kde ONDŘEJI CHRTKOVI stačilo už jen nastavit hůl – 1:1. Asistence: David Sýkora a David Chalupa.
     
    18:25
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Patrik Kadeřávek – 2 min., krosček.
     
    15:33
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí:
    Ján Bendík – 2 min., hrubost.
     
    14:40
    Střelu od modré čáry vyslal Jan Boukal, jehož snažení chomutovskému brankáři vypadlo. Po puku ležícím v brankovišti se ještě natahoval Ondřej Chrtek, avšak obránci byli rychlejší.
     
    09:40
    Další velká šance Chomutova! Z pravého kruhu vystřelil František Mála a Jakub Tichý jej vyrazil před sebe. Rychlou dorážkou se prezentoval Tomáš Koblížek, avšak Jakub Tichý se skvěle přesunul a betonem zakročil.
     
    07:24
    Druhá formace Chomutova, ta je jinde! Rychlé kombinace šla po ose Petr Eret – Jan Svoboda – Martin Tůma. Poslední z levé strany zakončoval po ledě, avšak Jakub Tichý se skvěle přesunul a betonem zasáhl.
    05:17 Tadeáš SVOBODA - 1:0
     
    05:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Před brankou soupeře se nacházel Petr Eret, který ještě zkoušel najít spoluhráče na zadní tyči, což se mu nepovedlo. Ovšem Chomutovští zůstávali v kombinaci a z mezikruží vystřelil TADEÁŠ SVOBODA, do jehož pokusu vložil hůl obránce a Jakub Tichý už nestihl reagovat. Asistence: Viktor Hübl a Patrik Kadeřávek.
     
    03:45
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí:
    Radim Šlaicher – 2 min., hákování.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 6. T. Svoboda (Hübl, Kadeřávek), 36. Eret (J. Svoboda, Kadeřávek), 45. Chrpa (Kostourek, Eliáš) – 19. Chrtek (D. Sýkora, D. Chalupa), 57. D. Sýkora (Kastner)


    Piráti Chomutov: Běhula (Altrichter) – Březák, Kadeřávek, Ulrych, Eliáš, Havel (A), Záruba, Seemann, Váchal – Zajíček, Hübl (C), Chládek – M. Tůma, Eret, J. Svoboda – Stehlík, T. Svoboda, Kostourek – Chrpa, Koblížek, Mála.
    Trenér: Martin Pešout

    HC Stadion Vrchlabí: J. Tichý (Červinka) – Hladík, D. Sýkora, Bendík (A), Boukal, Perička, Kynčl, Kaštánek – T. Bláha (A), Kastner, Šlaicher – D. Chalupa, P. Urban (C), Krsek – Tatar, Chrtek, Moník – Cerman, Kozák, Jirků.
    Trenér: David Chalupa

    Rozhodčí: Glanc – Sýkora, Bertlík

    Diváci: 1584
    bahis siteleri